Су джок не е само лечение…

  • 0
shema-su-djok

Су джок не е само лечение…

Tags : 

Той е философия, начин на живот и висша степен на осъзнаване на отговорността за собственото здраве. Няма значение дали ви измъчва периодично слабо главоболие или страдате от хронично заболяване, принципът за задействане на самоизцелителните сили ще проработи във всички случаи. Защото ресурсите, скрити във всеки от нас и дадени ни по рождение, ще направят възможно всяко изцеление.

„Су” в превод от корейски, значи „ръка”, а „Джок” е „крак”. По ръцете и краката са разположени системи на съответствия на всички вътрешни органи и части от тялото, които действат на принципа на резонанса- заради подобието помежду си, силно си взаимодействат самите органи и техните проекции по ръцете и ходилата.

Къде се намират съответните проекции и как да им въздействаме така, че да изпратим лечебен импулс към засегнатия орган или област, е всичко, което е нужно да знаете, за да осъществите терапевтично въздействие.

Понякога ме питат винаги ли работи Су Джок, може ли с него да се лекуват тежки заболявания, травми, случили се преди години. Не е важно мястото, нито времето, най-важното е информацията за здравословния проблем. А тя се намира точно там – в системите на съответствие, разположени по ръцете и ходилата. Докато тази информация съдържа болестната, ниска честота на заболелия орган или част от тялото, няма как този орган да оздравее. Но в мига, в който успеем да изпратим към него друг тип информация – за здравословна честота, тя анулира предходната и настанявайки се трайно там, осигурява комфорт и спокойствие. Не са ни нужни сложни апаратури , за да направим това. Само двете ни ръце, знанията в нашите глави и природни инструменти като мокса, семена, магнити, а ако не разполагате с тях, може и с пръсти…да промените енергийния поток в меридианите, да помасажирате болния орган, в неговата проекция, разбира се, не самия него.. вариантите са много, защото , освен всичко останало, е и една творческа, необятна вселена от възможности и техники!

Механизмът, по който работи тази уникална система е прост и като всяко просто нещо – гениален. Няма друг подобен метод – природен, безмедикаментозен, неинвазивен, напълно безопасен и в същото време изключително ефикасен. Той е най-мощното доказателство, че и буквално, и преносно, здравето е само в собствените ни ръце!

ВИЖТЕ ОНЛАЙН КУРСА ПО СУ ДЖОК

 

 

Статии:

СУ ДЖОК ТЕРАПИЯТАFACEBOOK(1)

КОГАТО ДЕТЕТО Е БОЛНО
СУ ДЖОК-ЧУДОТО В ТВОИТЕ РЪЦЕ
СУ ДЖОК  ПОМОГНИ СИ САМ!

СЕМЕТЕРАПИЯ


ОНЛАЙН КУРС ПО МЕДИТАЦИЯ „СИЛАТА В ТЕБ“ В ЧЕТИРИ МОДУЛА
ОНЛАЙН КУРС „ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА“ В ПЕТ СЕМИНАРА ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ЛЮБОВТА

28-дневната програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента започва точно на Новолуние!

Не пропускайте шанса да изглеждате и да се чувствате по-добре!                               

БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ПРОЕКТИ:
Безплатен онлайн семинар „Открий своя вътрешния мир“
Безплатен онлайн семинар „ПОКАНИ ЩАСТИЕТО В ЖИВОТА СИ“
Безплатен онлайн семинар „Различните деца – шансът на живота ни

 

 


  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт

 

 


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!