Су джок

IServ WebGallery 2011    Су Джок е уникална система за поддържане на здравето, ненадмината в своята простота, безвредност и ефикасност! Тя си служи с природни средства като мокса, семена, човешките пръсти и др. По нашите ръце са разположени умалени копия на телата ни и въздействайки върху тях, изпращаме мощни лечебни импулси към съответното място, орган или система в организма.

 


 

ОНЛАЙН КУРС ПО СУ ДЖОК- РАЗГЛЕДАЙ ТУК!

 

Когато аз се срещнах със Су джок преди близо 19 години, бях отчаяна.

Търсех методи и начини да помогна на малката ми дъщеря (тогава на около година и нещо) да седи и да може да стои права. „Случайно“ ми попадна книга за су -джок, после си поръчах едно масажорче, с което започнах да масажирам проекцията на гръбначния стълб по ръчичките й, и за моя най-голяма изненада, не след дълго гърбът й, който преди това бе превит, се изправи като свещ и тя застана на краката си!


 

  Минаха години оттогава, но това безценно знание завинаги остана в мен!

 


 

 

 Може би някои са чували за тази уникална система за поддържане и възстановяване на здравето, открита от корейския учен- проф. Пак Же Ву!

Park-Jae-Woo Самата аз имам щастието да бъда негова ученичка, както и на много от преподавателите от Московската академия по Су-джок.   Проф Пак си отиде преди близо 9 години, малко преди последния обявен семинар в България. Но знанието, което  той ни остави, методът Су джок, няма аналог по своята простота, ефикасност и безвредност.  


 

Су джок е корейска дума, су, означава ръка, а джок-крак.

 

Името на метода подсказва, че се работи по ръцете и ходилата.

 


 

 

 В Су джок изучаваме различни Системи на съответствие, така разбираме, кой орган на кое място по ръката, или ходилото отговаря, запознаваме се с енергийната анатомия- нашите меридиани и чакри, като се учим, как по природен път да им въздействаме, но, като цяло, усвояваме едно знание, свързано не само с нашето здраве, но и с нашето мислене и с живота в съответствие с природните закони.

 


 

 ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖИШ НАТАТЪК, ВЗЕМИ БЕЗПЛАТНО!!! www.poznanieto.net (3)


  ГЛЕДАЙ  ВИДЕОТО „КАКВО НАУЧИХ ОТ СЪЗДАТЕЛЯ НА СУ ДЖОК-ПРОФ.ПАК ЖЕ ВУ  


 

 

 Основните инструменти, които използваме са мокса, семена, собствените ни пръсти в ролята на магнити, магнити и др. природни материали.

 


images   С  помощта на Су джок може да се освободите от болките в гърба, или другаде, да подобрите съня и психическото си и емоционално състояние, да помогнете на близки с прости действия, или с информация къде да натиснат, или нагреят с мокса.  


Курсът има образователна цел и представената в него информация не замества медицинската помощ, ако се нуждаете от такава!


thyroid_gland_ treatment_su_jok_therapy_acupuncture_img31  


 

И сега, с най-голяма радост ви каня да се включите в този Онлайн курс, на който ще научите:
  • Защо Су-джок е най-верният отговор на всичките ви въпроси, относно болки, неразположения и други критични ситуации

 

 • Какво са Системите на съответствие по ръцете и ходилата и как да ги използвате като дистанционни управления, за да подобрявате здравето и живота си

 

 

 • Къде се намират и как да откривате всички проекции на вашите органи и части от тялото дори и с „подръчни“ средства, без никакви инструменти

 

 

 • Как да пресечете всяка болка и неразположение в тялото си

 

 

 • Как и кога да си служите с мокса, семена и магнити

 

 

 • как да въздействате върху цяла физиологична система, например, нервна, храносмилателна, дихателна и т.н

 

 

 • Как напълно безвредно и безмедикаментозно да поддържате здравето си, премахвайки по чисто природен път още първите признаци на заболяване

 

 

 • Как да се освободите от болките в гърба, главата, или крайниците

 

 

 • Как да навлезете в безкрайно интересното знание за вашата енергийна анатомия-меридиани и чакри

 

 

 • Как да поддържате своята младост и красота, независимо от възрастта и преживяванията ви

 

 

 • И още много други интересни опитности, примери, идеи, възникващи в хода на това обучение!

 

 

 


  sudjok-zoni-210667-500x0  


 КОГА ЗАПОЧВА ОНЛАЙН КУРСА? Той започва, когато Вие решите! По-надолу ще намерите форма за записване, където е нужно да въведете своя имейл и други данни по желание! След като ги попълните, ще получите обратен имейл (моля, проверявайте и папка Спам) с допълнителна информация! Самият курс ще получите като линк и парола на своя имейл, без да е  необходимо да бъдете на компютъра в определено време! Ще го гледате когато можете и искате, ще усвоявате информацията в него, както ви е удобно, а ако имате въпроси, ще ги адресирате, или лично към мен по имейл, или телефон, или в коментар на страницата на курса!


ЗАПИШЕТЕ СЕ СЕГА, ЗА ДА не губите повече време в търсене на това, какво може да помогне на Вас, и близките ви! Защото, здравето е там, където винаги е било – в собствените Ви ръце!


В рамките на цели 12 уникални урока ЦЯЛАТА СЪКРОВИЩНИЦА НА ТОВА БЕЗЦЕННО ЗНАНИЕ ЩЕ СЕ РАЗКРИВА ПРЕД ОЧИТЕ ВИ, СЪРЦАТА И УМОВЕТЕ ВИ, ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ ПО-ЗДРАВИ, ПО-ЩАСТЛИВИ И ПО-УСПЕШНИ!


  Ето накратко съдържанието на първите три урока:

Съдържание на ПЪРВИ УРОК: Какво е Су-джок и кой е неговият създател? Как аз се запознах с тази система и кое е първото нещо, което направих тогава? Защо Су джок е толкова специален? Как така ръцете ни са изумително подобни на човешкото тяло? Как Законът за подобието задейства принципа на резонанса и настъпва оздравяване?


 

Съдържание на ВТОРИ УРОК: Механизъм на „болезнената точка“- въздействие и резултати Основна система на съответствие – върху цялата ръка Средна линия на тялото, първични и вторични съответствия Проекции на вътрешните органи по ръката и ходилото.


 

Съдържание на ТРЕТИ УРОК: Проекции на  органи на лицето и на шията Система на съответствие „Насекомо“ върху всеки пръст Проекция на гръбначния стълб- практически препоръки за работа с нея Инструменти в Су-джок- масажори, пръсти, мокса Моксотерапия- приложение, показания и противопо казания


  А сега ми позволете за няколко минути да ви отведа напред във времето, когато вече ще се обучавате по Су джок и вашите знания и умения все повече ще се развиват и укрепват!


КАКВО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ЗА ВАС? ДОРИ НЕ БИХТЕ МОГЛИ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КОЛКО МНОГО НЕЩА!


 

Вече ще разполагате с едно знание не само за здравето, но и за Природата и живота въобще!

 


Ще можете във всеки миг, щом възникне някакъв проблем веднага да помогнете на себе си, или на друг, като просто поставите пръстите си по определен начин (дааа, и това ще го учим!), залепите семенце черен пипер върху определена точка, или просто затоплите дадена проекция!


Ще разберете, че когато използвате Су джок, цялата Вселена ви подкрепя, тъй като вие по природен път се опитвате да възстановите загубеното равновесие и да върнете своето естествено състояние на баланс и хармония!


 

Ще издигнете своята увереност, че можете да се справите с всякакви неблагополучия на изключително високо ниво!

Ще започнете да усещате Великата Божествена подкрепа във всичките си действия и постъпки, насочени към вашето и на любимите ви хора благополучие!


И много други чудеса и приятни изненади ще се случат във вашия живот, благодарение на това безценно знание, за които вярвам и се надявам, че ще споделите с мен в някакъв момент!


    КОЛКО СТРУВА ОБУЧЕНИЕТО? А ИМА ЛИ БОНУСИ? ДА! ДА! ДА!


ЕТО И ИЗКЛЮЧИТЕЛНОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ, което имам за вас: Вие ще получите не само Онлайн курса по су джок, но още и следните обучения като БОНУСИ:


„Създавай здраве в тялото си“- онлайн курс в 6 модула Как да използвате Съзнанието си, за да създавате здраве в тялото и благополучие в живота си. Цена- 200лв


„Как да премахваме блокажи в меридианите“- онлайн курс, който ще ви покаже начини и практики за премахване на застойните процеси в енергийната система и за балансиране на всички нейни структури и части. Цена-50лв


Онлайн курс в два модула „Хармонизирай живота си със силата на Петте елемента“ Научете как тези елементи си взаимодействат помежду си и ще сте научили много за това как да управлявате здравето си, да привличате успеха и да засилите присъствието на Любовта в живота си. Цена- 70лв


“Техники за енергийно балансиране чрез системата от меридиани“- онлайн курс в два модула Да познаваме и поддържаме в изправност енергийната мрежа е не просто пожелание, то е абсолютна необходимост, ако искаме да бъдем здрави.   Цена – 70лв


Онлайн тренинг „Тялото- вълшебният инструмент“ Как нашите тела  ни дават възможност  да коригираме погрешни модели в емоционален и духовен план Цена-50лв


Ел. книга „В търсене на Панацея“, написана в съавторство с маг. фарм. Никола Мангалджиев, за силата на билките и практически съвети за тяхното използване! цена-20лв


Онлайн курса по Су-джок Цена-75лв


 

 Обща цена- 535лв

 А сега получавате всичко за 89 лв!


 Веднага получавате на имейла всички онлайн курсове с линкове и пароли за вечен достъп, плюс книгата, както и достъп до Онлайн курса по су джок. Нещо повече! Ще може да задавате свои въпроси и казуси и да получите отговори в движение на страницата на курса!


ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ С РАДОСТ!


ЗАПИШЕТЕ СЕ СЕГА, ЗА ДА не губите повече време в търсене на това, какво може да помогне на Вас, и близките ви! Защото, здравето е там, където винаги е било – в собствените Ви ръце!


Може да използвайте някой от тези начини за заплащане на 89лв: В лева: Райфайзенбанк- BIC: RZBBBGSF IBAN- BG08RZBB91551004568691 Център за самоусъвършенстване „Моята сила” в основание – су джок и Вашето име


Ако сте на гише на Easy Pay, необходимо е да кажете, че желаете захранване на микросметка номер: КИН-8286129665, не забравяйте да запишете своето име.

Моля, ако извършвате плащане, непременно ми изпратете имейл за това – marijanna@abv.bg


  ОЧАКВАМ ВИ С РАДОСТ!  


  РАЗГЛЕДАЙ НОВАТА КНИГА ТУК ti si bogat Разгледайте един от най-новите видео курсове „Биокорекция с енергиите на сърцето и ума“в седем модула и се запознайте с тази уникална система за поддържане и възстановяване на здравето! Биокорекция1


 

Трансформирай своите връзки!Научете повече за Програмата „Трансформирай своите връзки“ и се запишете за участие!

 


  РАЗГЛЕДАЙТЕ ОЩЕ ЕДИН ОТ НАЙ-НОВИТЕ ВИДЕО КУРСОВЕ В ШЕСТ МОДУЛА „ИЗЛЕКУВАЙ ВЪТРЕШНОТО СИ ДЕТЕ. ПРАКТИКИ ЗА РАБОТА С ПОДСЪЗНАНИЕТО“   Излекувай Нътрешното-1  


Не пропускайте да се запознаете и с видео курса в два модула „Как да откривате негативните програми в Подсъзнанието“! Излекувай Нътрешното-2


ВИЖТЕ И ОЩЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ВИДЕО КУРСОВЕ НА ПОЗНАНИЕТО „МЕНТАЛНА ТЕРАПИЯ“Ментална терапия (2)  


ЗАПИШЕТЕ СЕ И ЗА ПРОГРАМАТА ЗА ЛИЧНА ТРАНСФОРМАЦИЯ В ПЕТ СТЪПКИ „МОЯТА СИЛА“!


  %d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%81%d1%84%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-2


 

Тази програма е за хора, осъзнали своята отговорност за всичко, което имат или нямат в живота си. Хора, преминали през не малко изпитания, някои от които доста болезнени, но почувствали вече, че някак си, колкото и това да им се струва странно, сякаш с мислите, думите и емоционалните модели, които носят в себе си, могат да сътворяват преживяванията, които искат.

 


 

 ВИЖТЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ!

  Меридианна терапия%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d0%ba%d1%83%d1%80%d1%81-%d0%bf%d0%be%d1%86%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b0%d0%bf%d0%b8%d1%8f  


 


 


   ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ


Родовата енергияприсъда или благословия (2)Силата на кристалитеда хармонизират Харесайте страницата ни във Фейсбук  


 

 Присъединете се и към нашите групи :

 

Arbanasi Dream

 

Всеки ден сътворявай живота си!

 


 

 записване за нови статии

 


 

Вижте още: „Техники за позитивно общуване с деца“, онлайн тренинг за осъзнати родители и баби Утвържденията-високоскоростната магистрала на ума- уебинар с много бонуси Овладей силата на ума да създава живота ти, онлайн курс в пет модула Биокорекция на „филма“ на живота, онлайн курс в пет модула „Избирай и създавай своята реалност“, онлайн курс в шест модула Усъвършенствай своя свят за седем дни- онлайн тренинг Емоционална устойчивост с медитации в движение- благотворителен уебинар Емоционална детоксикация, освободи душата си! Освободи мозъка и тялото от токсините- полезният уебинар Как да откривате негативните програми в Подсъзнанието- видео курс в два модула Излекувай Вътрешното си дете. Практики за работа с Подсъзнанието- видео курс в шест модула Видео курс „Ментална терапия“ в три модула Силата на вътрешния фокус, или защо работата с целите не е проста работа- уебинар

ЛИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ ПО СКАЙП И ИМЕЙЛ

 

Eнергийни техники за освобождаване от страхове – видео курс в два модула

ХАРМОНИЗИРАЙ ЖИВОТА СИ СЪС СИЛАТА НА ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА НА БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР „КАК ДА ИСКАТЕ, ЗА ДА ВИ СЕ ДАДЕ“ ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС В ШЕСТ МОДУЛА „МЕРИДИАННА ТЕРАПИЯ- СИСТЕМА ЗА САМОПОМОЩ“ ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС В ДВА МОДУЛА „РОДОВАТА ЕНЕРГИЯ- ПРИСЪДА ИЛИ БЛАГОСЛОВИЯ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС ПО ЦВЕТОТЕРАПИЯ

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС “ ТЕХНИКИ ЗА ЕНЕРГИЙНО БАЛАНСИРАНЕ ЧРЕЗ СИСТЕМАТА ОТ МЕРИДИАНИ“

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента- започва на Новолуние

 

Безплатен уебинар „Обичай своите страхове… и ги дръж надалеч

 

Eнергийни техники за освобождаване от страхове – видео курс в два модула

 

Програма за лична трансформация „МОЯТА СИЛА“ в 5 стъпки (първа стъпка – БЕЗПЛАТНА)

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

FACEBOOK(1)ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ 28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)  


 

  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

 

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

 

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(2)

      Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора! бутон за сайт    


2 Comments

violeta

декември 24, 2015at 11:29 am

лечението с су джок трайно ли се лекува заболяването или временно

  Марияна Анастасова

  декември 24, 2015at 11:41 am

  Здравейте, violeta, лечението със су джок е трайно, особено, ако човекът осъзнае и емоционалните модели, довели до появата на дадения симптом или заболяване.
  Ето защо е важно су-джок терапията, както и всяка друга терапия, разбира се, да се съчетава с корекция в съответните поведенчески и мисловни модели.Много могат да помогнат и техниките за енергийно балансиране, за които също може да прочетете на сайта, има и доста онлайн семинари, свързани с тях. Благодаря, че ми писахте!

Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!