Програма за запознанства и взаимоотношения „Познай любовта“

dvojka-lubov-shtastie_b5d78c47e3

Открий своята сродна душа и щастието на взаимната любов!

 


 Това е един проект, който по естествен път се появи като своеобразно допълнение към многото курсове и семинари по темата за Любовта и взаимоотношенията между хората.  Често се случва по време на лична консултации някои да споделят с мен, че се чувстват самотни, неразбрани, отхвърлени или просто необичани… И тъй като дълбоко вярвам, че сами сътворяваме, съзнателно или не, онова, което преживяваме, създадох тази Програма, която може да бъде вашия шанс да срещнете любовта, да я запазите и поддържате жива достатъчно дълго, за да й се наслаждавате с любимия си човек.  Дълбоко вярвам, че сродните души съществуват, те рано или късно се откриват и тогава сякаш цялото време, в което са били един без друг, изчезва в небитието. Остава само радостта от съпреживените мигове и блаженството, че си открил Любовта.


 

 Вашата сродна душа очаква да я разпознаете, да я повикате и приласкаете!

 


 Но ние понякога не знаем как и къде да я намерим, чувстваме се отчаяни и объркани, подтиснати, самотни и наранени. И тъй като винаги привличаме това, което чувстваме, сякаш ни се струпват още повече ситуации на разочарования и недоволство.


 

 Как да прекъснем този омагьосан кръг?

 


 На първо време като осъзнаем и приемем няколко неща.  

Първо – Бог е Творецът на Живота.

Второ – Аз съм Творецът на своя Живот.

Трето – Поемам отговорност за всичко, което имам или нямам, за всичко, което правя и Съм.

Четвърто – Готов съм да променям думите, мислите и действията си така, че да привлека в живота си Любовта и своята сродна душа.  

Ако възприемате тези убеждения и мисловни модели, значи тази Програма може да помогне и на вас да откриете Любовта!


 

 Как става участието в Програмата и колко струва?

 


 Участието е безплатно!


 След като попълните формата за записване по-долу, ще получите потвърждение и кратък въпросник, на който да отговорите. Той ще съдържа въпроси, които ще ни помогнат да изясним някои ваши черти, начин на мислене, а също и каква е Вашата представа за Любовта, която търсите. След като попълните въпросника, в рамките на една седмица, ще се свържем с Вас, ако е необходимо нещо да доуточним.


 

 Кой може да участва в Програмата?

 


 Всеки, който е навършил 18 години, интересува се от темите за духовното и личностното развитие, осъзнал е, че сам сътворява всички житейски обстоятелства, през които преминава, желае да подобрява и хармонизира самия себе си, променяйки своите емоционални и мисловни модели така, че да привлича Любов, Радост и Благоденствие.


 

 Как работи Програмата?

 


 Ако бъдете приет за участник в Програмата, ще се опитаме да определим вашият психологически, емоционален и духовен профил. Ще вземем под внимание онова, което е важно за вас по отношение на сродната ви душа и когато се появи участник от другия пол, който според нас е подходящ и с когото бихте имали хармонични взаимоотношения, ние ще ви свържем.  

Своята преценка ние ще направим на базата на няколко критерия:

1. Възраст: ако сте на 50 години, независимо дали сте мъж или жена, едва ли ще ви свържем с някого на 20.

 2. Професионална и личностна реализация: Ако сте амбициозен човек, който сбъдва своите мечти и желания, ще насочим вашето внимание към тип човек с подобна нагласа.  

3. Астрологична консултация: за тази цел ще ползваме услугите на професионален астролог, за да разберем дали има, или не съвместимост.  

4. Консултация с карти Таро: Таро е древно знание, което идва от общото информационно поле и би посочило дори скрити на пръв поглед тенденции във вашия характер и предпочитания и така шансовете да открием заедно Вашата сродна душа биха нараснали.  

Когато преценим, че в Програмата има подходящ за вас човек, ние ще ви свържем с него. От там нататък всичко е във вашите ръце!  

Ако решите, че препоръчаният от нас човек не е вашата сродна душа, ще можете да заявите желание за друго предложение.  За да улесним процеса на самоусъвършенстване, към който участниците се стремят в своите духовни и мисловни търсения, периодично ще предлагаме на вашето внимание курсове и семинари, които биха подпомогнали промяната на вашата лична реалност. Ще можете да се възползвате от различни обучения по теми, свързани с взаимоотношенията между хората, ако желаете.

Примерни такива теми са:  

Как да се научим да прощаваме

Как да управляваме своите емоции, думи и действия, така че, да започнем да сътворяваме това, което искаме да преживеем.

Как да прощаваме непростимите неща

Преодоляване на раздяла с бивш партньор – практически техники и препоръки

Открий своя вътрешен мир

Как да се справим с чувството за самота

Как да се откажем от ролята на жертви в Любовта

Как да трансформираме гнева и разочарованието от минали провалени връзки в увереност

Как да започнем „на чисто”

Как да се справим със страховете си от отхвърляне и други  

Обученията ще бъдат предимно онлайн, а понякога и на живо.


 

 Какво отличава нашата програма от обикновените сайтове за запознанства?

 


 Програмата за запознанства и взаимоотношения „Познай Любовта” е своеобразна платформа за срещи между хора, осъзнали своя духовен път и нуждата от сродна душа по него. Ние искаме да помогнем на тези мъже и жени, които осъзнато се стремят към личностна промяна.  Програмата е едно пространство, където променяйки собствените си мисловни и емоционални модели към по-високоенергийна вибрация, като благодарност, съчувствие, съпричастност и любов, вие ще можете да привлечете в своя живот същите като излъчване хора, взаимоотношения и обстоятелства.  Тя е за млади и стари, за пораснали и непораснали, за всички, които търсят Любовта!    

 

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт

Вижте още:

Онлайн курс за привличане на Любовта в живота „Пътят на сърцата“

Онлайн видео курс по цветотерапия (в три модула)

ОНЛАЙН КУРС ПО СУ ДЖОК

СТАТИИFACEBOOK(1)

ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)

  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!