Едно Интервю на Диляна Велчева за списание Fashion Vision

ЗА ИЗМЕРВАНЕТО С АУРА КАМЕРА И РАЗЧИТАНЕТО НА ЕНЕРГИЙНИЯ СПЕКТЪР

 

aurafull_768x100000

thЗдравейте, Диляна! Какво ще ни споделите за себе си? За като интересите си, път в живота…

Станах счетоводител към 35-тата си година, като преди това завърших икономически университет и работих във фирма. Един ден, уж случайно, се сетих за разговор с моя съученичка, която искаше да стане лекар. Попита ме: А ти каква искаш да станеш? „ – Не знам още” – отговорих. „ – Знам каква не искам да стана: счетоводителка”. Сещайки се за тази случка, осъзнах едно: още не съм се научила да се обичам. Реших да си дам шанс. Записах се на йога и се отворих за всичко ново. Имаше една практика, в която всеки определяше своето съкровено желание. Аз поисках това: да намеря себе си.

 

Как стигнахте до идеята, а и до реализацията на заниманието с разчитане на аури?

Когато човек оформи идея и има голямо желание то да се случи, умът и сърцето започват да работят на една вълна и нещата се получават. Само трябва да внимаваш да не пропуснеш предоставена възможност. И при мен така стана: моя приятелка ми предложи съвместна дейност. Споделих и, че според преподавателка на детето ми, то е индиго. На следваща среща тя каза: А знаеш ли, че има камери, които могат да заснемат това? Започнахме проучване и разбрахме, че всъщност не е лесно да се обучиш да разчиташ аури. Но бяхме много въодушевени и тази искра не ме напуска и сега.

 

Много ли време за наблюдения и изучаване се иска, за да започне човек да се ориентира за основни неща от нечий характер или да вижда физиологични проблеми само като погледне нечия аурна снимка?

Всъщност, не е само време, трябва и известна доза талант. В началото виждах снимката и говорих за всяка чакра поотделно. Разбрах, че ми се удава да анализирам аури, когато започнах да виждам снимката в нейната цялост: т.е ако някой чакра не работи добре, как това се отразява на друга чакра и въобще на аурата като цяло. Тогава стана интересно. Можех не само да обесня на човека какво значат данните от изследването, но и да видя причината, която предизвиква физически проблем. В 80% тази причина е от емоционален характер, и едва в 20% представлява патогени-вируси, бактерии, гъбички и др. Но дори и тогава инфекцията избира не произволно място, което да засегне, а това с най-малка енергийна активност.

 

Може ли да се познае кога човек е в силна депресия, например? Срещала ли сте такива случаи?

Да, може. Всяка чакра е свързана с ендокринна жлеза, а е известно, че депресията е нарушена дейност на надбъбречна-хипофизна ос. Това на снимката се вижда като необичайно тъмни и слаби първа и шеста чакра. За съжаление, съм виждала много хора в депресия, главно жени. На енергийно ниво това означава, че се чувстват несигурни и че нямат или не са последвали мечтите си.

 

Какви неща са Ви правили особено впечатление в аурните “картини”, които сте наблюдавала?

Много интересен е цвета отгоре на снимката на аурата. Той показва каква енергия е дадена по рождение и е добре, ако човек използва тези заложби в живота си. Също, хората са различни по сила на аурата си. Тези с голяма, отворена аура, се интересуват повече от външния свят, а тези с по-малко биополе: от вътрешния си свят. Енергийната защита също е хубава, защото показва,че човек може да съхранява личната си енергия за собствени цели.

 

Някакви характерни повтарящи се проблеми в работата на чакрите забелязват ли се или е строго индивидуално?

Винаги поглеждам първо работата на пета чакра, и тогава всички останали. Правя го, защото ако пета работи добре, човек лесно осъзнава проблемите си (съответно ако има такива), и с него се говори леко. Ако чакрата не работи добре, човек отхвърля проблема и не желае чужда гледна точка. Най-важно е човек първо да приеме своя „принос” към състоянието си и оттам бързо идва подобрението. Положението става сериозно, ако шеста чакра: Умът, работи много по-активно от четвърта: Сърцето. Ние сме духовни същества и ако загубим връзката с душата, губим щастието. Обратното обаче също не е добре: Сърдечната чакра да е най-активна, тогава „Аз”-ът е много силен и човек е краен. Въобще, търсим баланса и тъй като снимката е индивидуална, препоръките за всеки са различни.

 

Може ли да се каже какъв е преобладаващият аурен цвят на хората, които избират да си направят проверката?

Може да се каже, че хора от червения спектър не идват на аурадиагностика. Виждала съм към десетина „червени” души и то повечето познати или придружители, които решават в последния момент да седнат за снимка. Просто червеният човек не обича да си харчи парите за неща, които не можеш да пипнеш. Много често имаме хора от жълтия и жълто-зеления спектър. Това също има обяснение, т.к жълтото показва активност, настройка „на работа” или учене. Някои хора са толкова погълнати от работа, че това заема целият им живот. Чакрите, които дават енергия за спорт, за удоволствия, за романтика и прочее, стоят почти празни. Хубаво е за се знае, че чакрите са нещо като скачени съдове и съсредоточването в една област отнема енергия от други.

 

А при децата има ли наблюдения за най-често повтарящ се цвят?

Да, обикновено децата са оранжеви, като портокалчета! Това показва радост и любознателност. В тинейджърството е нармално да се активира трета чакра и да преминат в жълто. При децата аурата се променя в зависимост от възрастта. За това е странно да се види индигово дете, този цвят говори за сериозност и изграденна ценностна система, неприсъща за едно дете.

 

В материала си за бремеността разкривате как се променя с нея собствената Ви аура. А преди това винаги ли е била индигова – откакто за първи път сте я измерили?

Да, това много ме изненада! Преди да забременея бях индигова, понякога бяла: след медитация например, но винаги във високия регистър на цветовете! След раждането, се видях оранжева и съм много щастлива, че успях да усетя радостта, която дава земното ни съществуване. Оранжевите хора ценят себе си и умеят да се наслаждават на живота. Ако приемем, че сме хиляди години духовни същности и само десетки години в материално тяло, ще искаме да знаем какво ни дават нашите сетива. Когато започнах да работя обаче, аурата ми отнова стана индигова, защото ползвам интуиция. Сега гледам да не забрявам „урока” на оранжевата аура: да съм в настоящето с всички усещания, и земни, и духовни.

 

Какво се е променило тогава в мисленето и душевността Ви, за да се отрази то и в цвят – замисляла ли сте се специално?

Когато гледаш дете, ти виждаш как открива света и каква радост му носи всичко ново, дори и най-дребното нещо. Просто си спомняш да го правиш и ти, всеки ден.

 

Разкажете ни за аурната защита. Видяхме, че Алекс си има чудесна зелена шапчица отгоре, а аз нямам никакво защитно поле – това как ни влияе? Трябва ли човек без такава защита да се притеснява и какво може да му помогне да я придобие?

Защитата е хубаво нещо и значи едно: Човек умее за използва енергията си за собствени цели. Хората без защита разпиляват енергията си и като резултат отслабва имунитета. Това пак е резонно, защото хора, които прекарват времето си приемуществено да помагат на другите, забравят за себе си. На тях просто не им остава енергия да следват своя път. Дори и народа го е казал: „На добрите хора се случват лоши неща”. Хубаво е да помагаш, но трябва да помним, че излизаме от вкъщи със 100 единици енергия и да си разпределим силите поне поравно.

Има ли изисквания, които е добре да се спазват преди аурното замерване, за да не се изменя основната картина от твърде моментни обстоятелства – като например да не сме се нахранили току-що, да сме добре отпочинали…?

По-скоро не. Важното е, човек да не е под влияние на бурна негативна емоция: да речем, да излиза от скандал. Тогава аурата му потъмнява, а ние искаме да видим човека в нормалната му светлина.

ДИЛЯНА ВЕЛЧЕВА ЩЕ ПРАВИ ИЗМЕРВАНЕ НА АУРАТА НА ПРЕДСТОЯЩИЯ СЕМИНАР В БОРОВЕЦ, 22-24 ЯНУАРИ.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И СЕ ЗАПИШЕТЕ ЗА УЧАСТИЕ ТУК

 

 


Leave a Reply

 

Logged in as Марияна Анастасова Log out?