Су джок терапия

  • 0
285786_4391267141466_1736049419_

Су джок терапия

Tags : 

Су Джок терапията е смятана за едно от най-големите открития в областта на медицината на 20-ти век. Тя е концентрирана изцяло върху ръцете и ходилата.На корейски език су означава ръка,а джок – крак.Оттук идва и името и.

     Открита е  от южнокорейския учен  проф. д-р Пак Же Ву.Базира върху разбирането ,че човешкото тяло е сложен механизъм,в който всички части работят в тясна и постоянна взаимовръзка.Във всяка част на тялото непрекъснато постъпва информация за състоянието на всички останали  и същевременно се излъчва информация за собственото състояние.

Този обмен се извършва от т. нар. Системи на съответствие.Те приличат на умалени копия на човешкото тяло и съдържат пълна информация за организма.Системите на съответствие  всъщност са информационно-енергетични проекции на организма,разположени върху всички обособени части на тялото,но особено върху ръцете и ходилата  са най-лесни и ефикасни за използване.


Може би защото те имат поразително структурно сходство със строежа на човешкото тяло и влизайки най-често в контакт с околната среда ,създават най-мощни лечебни импулси.


И така,когато някой орган заболее,именно в зоните на съответствие постъпва сигнал за това като се формират там миниатюрни сферични образования,наречени болезнени точки и чрез натиск върху тях се генерират лечебни импулси,които достигат и лекуват заболелия орган. Смята се,че прилагането на Су Джок терапията е напълно безопасно и че чрез нея може да се лекува всеки орган,всяка става,всяка частица от тялото,като не се изискват медицинско образование или специални инструменти.


За натиск върху болезнените точки могат да се използват обикновени кибритени клечки,също и семена.използват се още мокси, масажни пръстени, магнити и игли.
Су Джок е предназначена от природата за самолечение и може да се прилага от всеки в домашна обстановка.Според лекари от Московската академия по Су Джок, тя задейства самоизцелителните сили на организма,каквито всеки човек притежаваКАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ НА СЕМИНАРА ПО СУ ДЖОК?

Ако имате главоболие, болки в гръбначния стълб или каквото и да било друго заболяване и искате да излекувате себе си без лекарства или да помогнете на близките си хора, можете много лесно да се научите да правите това с помощта на Су Джок.


По време на семинара ще усвоите прости и лесни правила как да откривате проекциите на засегнатите органи и части от тялото и как да им въздействате. Основни инструменти в Су Джок са моксата, магнити, семена, човешките пръсти и други естествени средства.


 

Наричат Су Джок уникална терапия, защото резултатите от нея често пъти граничат с чудеса. Ние, които я изучаваме и прилагаме пък знаем, че чудото е във всеки от нас и всеки може да се научи да го прави за себе си и близките.


 

ВИЖТЕ И ОНЛАЙН КУРС ПО СУ ДЖОК
ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯ

ВИЖТЕ ОЩЕ:
Не пропускайте шанса да изглеждате и да се чувствате по-добре!                               

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ТЕЗИ ПРОМО ПАКЕТИ –

ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги с ОТСТЪПКА ДО 80%


книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)


Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!