Отзиви за семинарите по Су Джок

eaff66124c1e

МИЛЕНА ХОДЖЕВА, САМОКОВ
Успях да регулирам своя здравословен дисбаланс. Бях изключително щастлива, като видях какъв е резултатът от положените грижи. Изключително съм благодарна на Марияна, на СУ ДЖОК и на проф. Пак Же Ву за това, че е открил този невероятен метод за лечение, чрез който така лесно и ефикасно да лекуваме себе си и близките си винаги, когато е необходимо!


Изгледах и последните видеа от курса „Су джок“ преди месец. И от тогава
все се каня да ти пиша и да Благодаря за чудесния курс.
Аз не работя по конкретен проблем. Имам си пръстенчета и си правя масажи
с тях. Много добре ми се отразяват на гръбнака, направо невероятно. След
масажче на ръцете с пръстенче и изведнъж целият се чувстваш свеж, гъвкав
и пълен със сили. Подарих и на майка ми. Тя прилага пръстенчето по
странен начин. Разтрива си краката :) и пак е нещо. Поне го ползва,
защото в началото като ѝ го дадох въобще не искаше и да го погледне.
Видео уроците ми бяха полезни с това, че обхващат няколко цели системи и
добих цялостна представа за потока на енергията и тялото. Сега зная как
и къде да въздействам при проблем.

А най-ценното за мен е че много често ти повтаряш във видеата:
„Намерението е най-важното“. Това си го взех и си го прилагам и в
живота. Преди да започна да правя нещо си се питам: „Какво точно ми е
намерението“ и ако имам някаква негативна мисъл веднага я изчиствам.
Този малък нов навик доведе много светлина в живота ми.

Благодаря много за целия ти труд, Марияна! И за това, че ни правиш част
от живота си!

Желая ти лекота в постигането на следващите ти мечти и цели!

С уважение,
Зейнеп


Здравейте!
 Пиша ви това писмо, с благодарност за су джок обучението. Много се радвам, че попаднах на тази възможност. Но е вярно, и че учителя се появява тогава, когато ученикът е готов. Прекрасно изложение, прекрасни думи и начин на преподаване на материята. Това учение явно съм го носила в себе си , но чрез вас си го обясних и вече го разбирам. Благодаря за което. Всеки следващ път, като си го гледам, откривам други и други неща и се обогатявам все повече. Правят ми впечатление други думи и друг похват. Прекрасно.
С уважение,
Ваня.

Здравейте, приятели!

Добре дошли на страниците и в света на Су Джок. И аз, като някои от вас, по мой си начин, отворих една страничка, една картинка и неусетно приех да участвам в едно вълшебно пътуване, в своя собствен незнаен до сега свят. Това не е моят първи курс в живота, но той е различен, много практичен, лек и изпълнен с усмивки. Откривах много тайни написани и пазени по моите ръце и крака. Едно малко магическо пръстенче, вълшебна сонда, кибритена клечка, семенца, точно насочена мисъл и вярата да твориш своя свят. Днес завършвам онлайн курса по Су Джок първо ниво и благодаря от сърце на Марияна Анастасова за това, че чрез нея
Вселената ми даде възможността да приема този голям подарък. Няма да повтарям,това което пише по книгите, нито да споделям малкия си опит. Вие сами ще изживеете своя, ако сте готови за това, но ако четете тези думи, най-вероятно това е така. Вие сте творци и лечители, а Су Джок и цялата Вселена са ваши помощници, стига да го поискате.
Успех и Светлина по пътя!
С обич, Ина!

Здравей Марияна,
Успях да изгледам трите серии су джок.Приложих наученото и дори личната ми лекарка не можа да повярва на резултатите.Преминах през бъбречна криза без да се налага да търся лекарска помощ, а при предишните ми 5 беше ад.Успях да спра кашлицата на дъщеря ми за 2 дни,а тя при нея е голям проблем.
Изключително удоволствие е да се включа в твоите курсове!Благодаря!

 

PictureТОДОР РУСЕВ, БЕРКОВИЦА

Изгледах семинара по су джок от третото ниво, разбрах мини-системите, че даже и приложих .Тази сутрин имах някаква болка и в двата глезена, все едно съм стъпил накриво, може би защото вчера много вървях пеша, че имахме доста работа по институции. Докато си пиех кафето си направих масаж на проекциите на краката със сондата и наистина открих болезнени точки там, където горе-долу сметнах че се намират мини-глезените . Сега не усещам болката, то не че беше много силна, но беше неприятно усещане, което изчезна след масажа. Между другото в чантичката си имам вътрешен джоб , където стоят постоянно сондата, семена, 1 пръчка мокса , 1 кестенче с пръстен, за всеки случай :)))) Прекрасен ден ти желая и благодаря за хубавия семинар, Очаквам следващия за чакрите с нетърпение!ЕЛЕНА М., ВИЕНА
Искам да ти споделя, че се справих перфектно с проблеми с простатата. Работих с мини системата. Справих се перфектно с главоболие и болка, която обхваща цялата дясна половина на тялото и завършва на крака. Работих по Меридиана на жлъчния мехур с мокса и имаше удивителни резултати.
Случай с белите дробове – пак с мини системата. Поставих семена. На другия ден дойде да му махна семената и да ми каже резултатите (има астма), нямаше вече пристъпи, диша спокойно (той два при мен за аромоинхалации и обикновено след 10 се чувстваше добре). Но това което ми направи впечатление – някои от семената се бяха натрошили.
ВАЛЯ П., ХАСКОВО
Току – що изслушах първата лекция…знаете ли, не беше лекция, а приказка, вълшебна приказка. А системата Су Джок – игра на ангелски деца…благодаря, Марияна, благодаря от сърце! Древните знания са безкрайна и сложна Вселена и ако са преподавани с онази сухота и езикова компликация, се превръщат в нещо антипатично и безинтересно, защото Учителят не влага любов. А тук, при Марияна, именно това е така силно, увлича и неусетно се улавяш, че възприемаш с лекота. Да, смятам да продължа до край този курс! И пак благодаря, Марияна! Лек и успешен ден! Аз отивам да прилагам, че доста бележки натрупах.
 

ОНЛАЙН КУРС ПО СУ ДЖОК


Ако информацията е била полезна за Вас, може да я споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!