28 – дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента

5-те първоелемента

Програмата започва на НОВОЛУНИЕ всеки месец!

 


 

 Предстоящо Новолуние- 20-ти юни


Подарък!САМО СЕГА С ПОДАРЪК- УЕБИНАРА „СИЛАТА НА КРИСТАЛИТЕ ДА ХАРМОНИЗИРАТ И ИЗЦЕЛЯВАТ


  Ако вече сте опитвали какво ли не, за да бъде тялото ви и красиво, и здраво, но без особен резултат, тази Програма може да се окаже това, което ви трябва! Тя е основана върху много древно знание, каквото представлява Законът за Петте Първоелемента, върху моят собствен опит в прилагането на различни техники и методи за поддържане на здравето, както и върху разбирането за лунните цикли и тяхното въздействие върху човека и природата.


 


  Когато древните Учители и Лечители разделили света на Пет големи категории, те направили това, за да се опитат по-разбираемо за останалите да обяснят Мирозданието. Те дали на тези категории имената на природни материали и стихии.


Така се появили Петте Първоелемента: Дърво, Огън, Земя, Метал и Вода. Това, обаче, не са съответните вещества, макар, че  включват и тях, но по-скоро, това са метафизически същности, зад които стоят реални сили и енергии.


  Именно тези енергии управляват КОСМОСА, ПРИРОДАТА И ЧОВЕКА. Всяко явление и процес в природата и човека могат да бъдат описани чрез тези Пет категории. Те имат своите съответствия в денонощния цикъл – например Дървото отговаря на утрото, в цикъла на човешкия живот пък съответства на детството, в годишния цикъл е Пролетта и т.н.


 Всеки орган и система в човешкото тяло също се отнася към някой от тези Елементи. Нещо повече – те могат да бъдат открити във всеки аспект на човешката жизнена дейност. Познавайки тези съответствия и съобразявайки се с тях, ние всъщност влизаме в резонанс с цялата Природа и така започваме да плуваме по течението, а не срещу него.


По този начин и всяко наше намерение, независимо дали то е да отслабнем, да пречистим организма си или да оздравеем, получава мощната подкрепа на всички природни сили. Ние буквално се „вписваме” в този, установен от Духа, Божествен Ред  и така придобиваме и Неговата Сила.


На всеки елемент съответстват определени дни, цветове, звуци, както и храни и физиологични дейности в организма, също така, органи, системи, меридиани…всичко намира съответствие в тях.


  За 28 дни всеки от тези Елементи за известно време активира определени енергии в човека и ги управлява.


 

 Какво ще правим по време на 28-дневната Програма?

 


  Ще се научим да разпознаваме характеристиките и проявленията на всеки Първоелемент и в дните на неговата най-голяма активност ще подбираме храната, която му съответства.


Ще използваме специално създадени за неговото влияние утвърждения, които ще вграждаме в подсъзнанието, ще използваме и специални визуализационни техники, свързани със съответната енергия.  А, да не забравя, не на последно място, истински ще се забавляваме и радваме на резултатите, които постигаме заедно.


А това, което НЯМА да правим, е да гладуваме!


 

Как ще работим по Програмата?

 


Ще получите указания на имейла за това, кои дни на кой елемент съответстват. Ще следвате подробно описаните съответствия относно храните, утвържденията и визуализациите. Ще получите  и по една медитация за всеки Елемент в MP3 формат и разяснения как да я използвате. Ако имате въпроси, или искате да споделите нещо, свързваме се по телефон, или имейл


Цена за целия 28-дневен курс:  60 лв


  кристали1Само сега, като участник в Програмата, получавате ПОДАРЪК- ОНЛАЙН СЕМИНАРА „СИЛАТА НА КРИСТАЛИТЕ ДА ХАРМОНИЗИРАТ И ИЗЦЕЛЯВАТ“ Редовната му цена е 50лв, а сега е ПОДАРЪК ЗА ТЕБ!


  Възползвайте се с радост! КАК ДА УЧАСТВАТЕ? 1. Запишете с във формата по-долу 2. Изберете си най-подходящия за Вас начин за заплащане 3. Изпратете ми имейл за извършено плащане


  Начините за заплащане са описани ТУК Плащане с карта на ТОЗИ ЛИНК Моля, непременно ни изпратете имейл за извършено плащане, или позвънете, за да Ви включим в Програмата!


   

ГЛЕДАЙТЕ БЕЗПЛАТНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПРОГРАМАТА ТУК! ПРОЧЕТЕТЕ ОТКЪС ОТ ПРОГРАМАТА ТУК!


 Подарете на себе си това невероятно Знание и Преживяване, а на околните – удоволствието да се насладят на Вашия нов външен вид, излъчване и чар!

 


 

 Бъдете здрави, чувствайте се щастливи!


 

  Ако имате въпроси, пишете на имейл marijanna@abv.bg или по тел. 0878558810

Отзиви от ПРОГРАМАТА


  ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ПРОГРАМАТА ЗА ЛИЧНА ТРАНСФОРМАЦИЯ В ПЕТ СТЪПКИ „МОЯТА СИЛА“! %d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%81%d1%84%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-2

Тази програма е за хора, осъзнали своята отговорност за всичко, което имат или нямат в живота си. Хора, преминали през не малко изпитания, някои от които доста болезнени, но почувствали вече, че някак си, колкото и това да им се струва странно, сякаш с мислите, думите и емоционалните модели, които носят в себе си, могат да сътворяват преживяванията, които искат.

 


 

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ

 


        Родовата енергияприсъда или благословия (2)Силата на кристалитеда хармонизират   Харесайте страницата ни във Фейсбук


 

 Присъединете се и към нашите групи :

 

Всеки ден сътворявай живота си

Споделете статията чрез бутончето, за да се възползват повече хора! споделяне    


  Ако желаеш да получаваш и друга полезна информация от мен, моля, запиши се в тази форма! Можеш да се отпишеш по всяко време! Благодаря, че четеш моите статии!


  НЕ ПРОПУСКАЙ И ЕДИН ОТ НАЙ-НОВИТЕ ТРЕНИНГИ ЗА ОСЪЗНАТИ РОДИТЕЛИ И БАБИ! Техники за позитивно общуване с деца


 ВЗЕМИ И СЕДЕМ УНИКАЛНИ ПРАКТИКИ! Седем практики за създаване на реалност(1)


РАЗГЛЕДАЙ НОВАТА КНИГА ТУК ti si bogat


  РАЗГЛЕДАЙ И ЕДИН ОТ НАЙ-ПОЛЕЗНИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ- ПО СУ ДЖОК!


  Су джок постоянно


  Разгледайте един от най-новите видео курсове „Биокорекция с енергиите на сърцето и ума“в седем модула и се запознайте с тази уникална система за поддържане и възстановяване на здравето! Биокорекция1


 

Трансформирай своите връзки!Научете повече за Програмата „Трансформирай своите връзки“ и се запишете за участие!

 


  РАЗГЛЕДАЙТЕ ОЩЕ ЕДИН ОТ НАЙ-НОВИТЕ ВИДЕО КУРСОВЕ В ШЕСТ МОДУЛА „ИЗЛЕКУВАЙ ВЪТРЕШНОТО СИ ДЕТЕ. ПРАКТИКИ ЗА РАБОТА С ПОДСЪЗНАНИЕТО“   Излекувай Нътрешното-1  


Не пропускайте да се запознаете и с видео курса в два модула „Как да откривате негативните програми в Подсъзнанието“! Излекувай Нътрешното-2


ВИЖТЕ И ОЩЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ВИДЕО КУРСОВЕ НА ПОЗНАНИЕТО „МЕНТАЛНА ТЕРАПИЯ“Ментална терапия (2)  


ЗАПИШЕТЕ СЕ И ЗА ПРОГРАМАТА ЗА ЛИЧНА ТРАНСФОРМАЦИЯ В ПЕТ СТЪПКИ „МОЯТА СИЛА“!


  %d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%81%d1%84%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-2


 

Тази програма е за хора, осъзнали своята отговорност за всичко, което имат или нямат в живота си. Хора, преминали през не малко изпитания, някои от които доста болезнени, но почувствали вече, че някак си, колкото и това да им се струва странно, сякаш с мислите, думите и емоционалните модели, които носят в себе си, могат да сътворяват преживяванията, които искат.

 


 

 ВИЖТЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ!

  Меридианна терапия%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d0%ba%d1%83%d1%80%d1%81-%d0%bf%d0%be%d1%86%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b0%d0%bf%d0%b8%d1%8f  


 


 


   ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ


Родовата енергияприсъда или благословия (2)Силата на кристалитеда хармонизират Харесайте страницата ни във Фейсбук  


 

  Присъедини се и към моята група :

 

 Всеки ден сътворявай живота си!

 


 

Вижте още: Су Джок- онлайн курс в 12 модула с много подаръци Маратон за изобилие, 20 дни Златна колекция „Терапия за всеки“-9 уникални курса за здраве и изцеление Програмирай в Алфа щастие, успех и любов Изкуството да правиш лимонада, обърни нещата в своя полза, уебинар Метла за негативните мисли – практики, уебинар Пет начина да говориш с Подсъзнанието, уебинар Стани най-доброто, което можеш да бъдеш- онлайн курс в седем модула Онлайн курс по Су Джок Седем практики за създаване на реалност-специален мастер-клас Техники за позитивно общуване с деца-онлайн тренинг за осъзнати родители и баби Закони на ума за създаване на личната реалност, за бързи резултати Утвържденията-високоскоростната магистрала на ума- уебинар с много бонуси Овладей силата на ума да създава живота ти, онлайн курс в пет модула Биокорекция на „филма“ на живота, онлайн курс в пет модула „Избирай и създавай своята реалност“, онлайн курс в шест модула Усъвършенствай своя свят за седем дни- онлайн тренинг Емоционална устойчивост с медитации в движение- благотворителен уебинар Емоционална детоксикация, освободи душата си! Освободи мозъка и тялото от токсините- полезният уебинар Как да откривате негативните програми в Подсъзнанието- видео курс в два модула Излекувай Вътрешното си дете. Практики за работа с Подсъзнанието- видео курс в шест модула Видео курс „Ментална терапия“ в три модула Силата на вътрешния фокус, или защо работата с целите не е проста работа- уебинар

ЛИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ ПО СКАЙП И ИМЕЙЛ

 

Eнергийни техники за освобождаване от страхове – видео курс в два модула

ХАРМОНИЗИРАЙ ЖИВОТА СИ СЪС СИЛАТА НА ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА НА БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР „КАК ДА ИСКАТЕ, ЗА ДА ВИ СЕ ДАДЕ“ ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС В ШЕСТ МОДУЛА „МЕРИДИАННА ТЕРАПИЯ- СИСТЕМА ЗА САМОПОМОЩ“ ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС В ДВА МОДУЛА „РОДОВАТА ЕНЕРГИЯ- ПРИСЪДА ИЛИ БЛАГОСЛОВИЯ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС ПО ЦВЕТОТЕРАПИЯ

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС “ ТЕХНИКИ ЗА ЕНЕРГИЙНО БАЛАНСИРАНЕ ЧРЕЗ СИСТЕМАТА ОТ МЕРИДИАНИ“

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента- започва на Новолуние

 

Безплатен уебинар „Обичай своите страхове… и ги дръж надалеч

 

Eнергийни техники за освобождаване от страхове – видео курс в два модула

 

Програма за лична трансформация „МОЯТА СИЛА“ в 5 стъпки (първа стъпка – БЕЗПЛАТНА)

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

FACEBOOK(1)ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ 28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)  


 

  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

 

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

 

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(2)

 


 

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора! бутон за сайт


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!