Електронна книга с медитации „Божествената искра“

OLD WIZ(2)

ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНО ЕЛЕКТРОННАТА КНИГА!

Може да заявите желанието си да получите безплатно електронната книга във формата за контакти по-долу. Ще Ви изпратим линк, откъдето може да я изтеглите.

 

А МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ И АУДИО КНИГАТА С МУЗИКА И ГЛАС ТУК.

Чуйте една от медитациите в аудио книгата!

Медитация „Нефритът – камъкът на третото око“

                                                 

                                                   ПРЕДГОВОР

      Скъпи читатели, това не са обикновени медитации, с които постигате по-релаксирано състояние на тялото и се отпускате, така че да позволите на енергийните и физически структури да се обновят и заредят отново.

Това са медитации, с които постигате много повече…

Тези текстове носят образност, която ви свързва с Вашето подсъзнание и с Източника, от Който произлизат всички неща.. Дори ако само ги четете, поне по два пъти на ден, те ще ви помогнат да увеличите Силата си да създавате своята реалност. Оставете се думите да ви водят, да извикват у вас спомени, асоциации и необичайни усещания. Ще усетите, че съзнанието ви се разширява, а вие се чувствате по-самоуверени и устойчиви.

Можете да използвате медитациите по реда, по който са подредени, по  една всеки ден от седмицата, или да си избирате за съответния ден тази, която най-много отговаря на състоянието и настроението ви в момента. Както и да решите да ги използвате, те ще имат изключително силен ефект върху вашия свят, давайки ви една по-широка перспектива на възприятие и разкривайки ви постепенно по образен път начините, по които всички ние създаваме своята лична реалност.

На добър час!

  Имате възможност да поръчате сборника и като аудио книга, в която медитациите са не само озвучени с глас, но и поднесени с музикално оформление, което подпомага тяхното още по-дълбоко въздействие върху подсъзнанието. Не се лишавайте от това уникално преживяване. Поръчайте аудио книгата ТУК.

ОТКЪС ОТ „БОЖЕСТВЕНАТА ИСКРА“
ВСИЧКИ БЛАГА СА ТУК ЗА МОЯ НАСЛАДА

Затвори очи. Отпусни се. Почувствай как всички тревоги и грижи си отиват от теб. Почувствай как тялото ти става все по – релаксирано и спокойно. А сега спокойствието се разлива в посока от сърцето по ръцете ти чак до върховете на пръстите. После от сърцето, надолу по коремната стена и по краката, чак до стъпалата.

Когато тялото се отпусне напълно и усетиш, че спокойствието е проникнало навсякъде, ще забележиш, че и умът се е успокоил и само от време на време лениво подхвърля по някоя мисъл, но тя сякаш се плъзга по гладката равна повърхност на неподвижно езеро и отплува надалече, без дори да те докосне. И ти самият с лекота се носиш в прозрачната вода, потопен напълно в удоволствието слънцето да гали лицето ти, вятърът да целува очите ти, а ръцете да си играят с прохладата на  чистата вода. Намокри лицето си с нея, докосни я с устните си, усети вкуса й. Толкова е сладка, сякаш неземна райска сладост изпълва цялото езеро. Почувствай как тази сладост прониква в душата ти, кара те да се чувстваш още по-жив. Радостно се огледай наоколо и помисли за това, което най-много обичаш да правиш. Кое е онова, което ти доставя най-голямо удоволствие?

Може би искаш да вземеш кучето и да побегнеш с него на воля, да почувствате заедно свободата от скъсаните вериги, а вятърът да попива сълзите ти преди някой да е разбрал, колко много си искал, и търсил, и плакал за глътката свобода и мига безметежност, в който ти и верният ти приятел сякаш ставате едно.

А може би искаш да отидеш отново на горската полянка с маргаритки, където плетеше венчета, за да украсят като корона меките ти коси. Маргаритките още са там и поляната все си е същата, и даже малкото дете отдавна чака да се върнеш, защото..май си го забравил там преди много, много години…

Време е да отидеш и да вземеш подаръка, който иска да ти даде. Позна ли го? Спомни ли си най-накрая – този сладолед с вкус на детство и  безгрижие… Да, сега можеш да го опиташ отново. Наслади му се напълно, както някога. Той беше най-желаното, най-мечтаното сладко нещо на света – уж студен, а толкова слънчева радост имаше в него. Извиквай вкуса му винаги, когато почувстваш тревога или безпокойство.    Когато страхът сграбчи душата ти и скове мускулите, ти весело му намигни и като опитен фокусник, извади сякаш от нищото този винаги вкусен, винаги сладък сладолед от твоето детство – най-ценното твое притежание, защото това беше просто другото име на радостта от живота.

А може би искаш да надникнеш отново на стария прашен таван, където се криеше, като си мислеше, че никой не знае къде си, и те, разбира се, знаеха, но никой и не мислеше да прекъсва най-любимото ти занимание – сгушен върху купчина стари, меки дрехи жадно да поглъщаш поредните истории за пирати, за принцове и тайнствени рицари, героични и смели, силни, достойни, решителни и винаги победители и беше толкова лесно да бъдеш един от тях.

Вече можеш да си спомниш кой си. Ти все още си един от тях. Ти си този, който винаги побеждава, ти си този, който винаги се радва на победите си, на хармонията, която сам е създал в своя приказен свят. Ти си този, който има право на всички блага, защото те са дар именно за него от техния Създател.

Вече можеш да се отпуснеш напълно и да се наслаждаваш на прекрасното си пътуване в този мъничък отрязък от вечността, наречен „живот” и да знаеш, че имаш пълното право на всички радости и удоволствия, които ще срещнеш по този чудесен път. Сладостта на живота те заобикаля отвсякъде, тя е твое законно притежание. Тя е в приятелството, в любимите хора, в чистите детски очи, в мъничките дребни удоволствия. Тя е в приказната тайнственост на среднощния дъжд и в магическата лунна светлина, но няма нужда да я задържаш в себе си. Можеш да почувстваш сладостта на живота винаги, когато поискаш това. Защото всички блага са тук за твоя наслада, а всички хора са тук за твое добро.

Отвори очи. Започни да се наслаждаваш на този живот…

                 ПОРЪЧАЙТЕ БЕЗПЛАТНИЯ ЕЛ. ВАРИАНТ НА КНИГАТА ВЪВ ФОРМАТА ПО-ДОЛУ!

КЪМ АУДИО КНИГАТА С МЕДИТАЦИИ „БОЖЕСТВЕНАТА ИСКРА“
КОМПЛЕКТ „МЕДИТАЦИИ ЗА ИЗЦЕЛЕНИЕ“

Участвайте в онлайн курса по медитация „СИЛАТА В ТЕБ“, в четири модула!

 УЧАСТВАЙТЕ В ОНЛАЙН СЕМИНАРА „ОСВОБОДИ ЖИВОТА СИ ОТ СТРЕС, ИЗПЪЛНИ ГО С МИР“

ЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ „СУ ДЖОК – I,II и III ниво“ – спести 81 лв, вземи колекцията за 99 лв, вместо за 180 лв

 ЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ „ВИДЕО ТРЕНИНГ – СЕМИНАР + КОМПЛЕКТ МЕДИТАЦИИ“ – спести 80 лв, вземи колекцията само за 2о лв, вместо за 100 лв

 

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт

ВИЖТЕ ОЩЕ:FACEBOOK
КНИГИ
КУРСОВЕ ПО СУ ДЖОК
ОНЛАЙН КУРС ПО МЕДИТАЦИЯ „СИЛАТА В ТЕБ“ В ЧЕТИРИ МОДУЛА
ОНЛАЙН КУРС „ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА“ В ПЕТ СЕМИНАРА ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ЛЮБОВТА

28-дневната програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента започва точно на Новолуние!

Не пропускайте шанса да изглеждате и да се чувствате по-добре!                               

БЕЗПЛАТНИ СЕМИНАРИ
ПРЕДСТОЯЩИ СЕМИНАРИ


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!