Су джок – чудото в твоите ръце

 • 4
СУ-ДЖОК

Су джок – чудото в твоите ръце

Tags : 

 РАЗГЛЕДАЙ ТУК И ОНЛАЙН КУРСА ПО СУ ДЖОК, КОЙТО Е ОТВОРЕН ЗА РЕГИСТРАЦИЯ СЕГА!


Поредният семинар по СУ ДЖОК. Поредната група от доволни и благодарни курсисти. Едни от най-прекрасните мигове в моя живот! Оставам сама в залата, след като сърдечно се сбогуваме и с последния от участниците. Не ми се иска още да тръгвам. Нека се насладя докрай на прекрасната атмосфера, която се създава навсякъде, където е Су Джок.


Въздухът е пропит с енергията на тази чудна система, която, уж случайно навлезе в живота ми преди около 18 години и оттогава досега не спира да ме радва, удивлява и вдъхновява Именно тя помогна на детето ми, както и на много други хора с най – различни проблеми, да се радват на живота си!


Десетки семинари минаха оттогава, на които разказвам на  хората как по природен път да възстановяват здравето си. Здравето в нашите ръце! То е там, където винаги е било- в нас самите, в ръцете и стъпалата ни. Вложено там от Твореца с цялата му Любов и грижа към нас, неговите деца!


 

За онези, които предпочитат удобството на онлайн обучението, създадох Онлайн курс по Су Джок!


Само сега той е отворен за регистрация с достъп до всички досегашни и БЪДЕЩИ уроци, както и с 6 уникални обучения-бонуси! и това предложение важи за първите 100 души!


  ПРОЧЕТИ ЗА НЕГО ТУК И ПОБЪРЗАЙ ДА СЕ ЗАПИШЕШ, ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ ИМА МЕСТА!  


 

  Су Джок е безкрайно знание. Огромно море от познание, което чака да бъде открито, усвоено и приложено. Имах невероятното щастие да се обучавам на няколко от семинарите на самия откривател и създател на този метод – корейският учен проф. Пак Же Ву.


Попивах всяка дума, всяка техника от тази необикновена система и за моя най – голяма радост, днес мога да я преподавам и на други, отворени и осъзнати за отговорността към собственото си здраве хора.


Никога няма да забравя първата си среща с проф. Пак. Работех в БНТ тогава и исках да снимам филм за Су Джок. В момента се провеждаше семинар в Банкя. Чакахме професора в градината на хотела. Когато той се появи, сякаш цялото пространство светна от усмивката му.


Говореше, без да престане да се усмихва нито за миг. „Су Джок е най – висша степен на проява на Божията Любов. Всички заболявания на човека са изобразени на ръцете му. И пак там се намира изцелението им.”


Никога няма да забравя тези думи. Той вече не е между нас, но аз винаги усещам присъствието му на всеки свой семинар. .. Да преподавам тази уникална система за възстановяване  и съхраняване на здравето се оказа мое призвание, което с радост приех и благодарността на десетките хора за безценните знания и умения, които научават, е най-голямата ми награда! Благодаря на Учителя! Благодаря на Бог! Благодаря и на себе си, че поех по този път!


ЗАПИШИ СЕ ЗА ОНЛАЙН КУРСА ПО СУ ДЖОК, КОЙТО СЕГА Е ОТВОРЕН ЗА РЕГИСТРАЦИЯ!  


 

Забелязала съм, че на края на всеки семинар, като че ли на никого не му се тръгва. Разделяме се бавно и с  нежелание, все намираме по още някоя дума или въпрос, който още малко да ни задържи заедно… Накрая и последния от участниците все пак си тръгва. Събирам си учебните пособия и сядам за малко след като часове наред съм преподавала, почти през цялото време права и за миг се замислям отново за този безценен дар, вложен в собствените ни ръце – способността във всеки един миг да лекуваме себе си и близките.


Няма друга система с такава простота, безвредност и ефикасност!

Зная, че след семинар по Су Джок вече нищо не е същото. Никой не е същият, какъвто е бил преди. Знам, че всички, които се докосват до това невероятно знание, оттук нататък, всеки път щом погледнат ръцете си, ще виждат в тях не просто длани и пръсти, а сърце, глава, очи…


 

Защото Су Джок е Любов, и Отговорност, и Път…  

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

КОГАТО ДЕТЕТО Е БОЛНО

FACEBOOK(1) СУ ДЖОК-ЧУДОТО В ТВОИТЕ РЪЦЕ

СУ ДЖОК  ПОМОГНИ СИ САМ!

СУ ДЖОК НЕ Е САМО ЛЕЧЕНИЕ

СЕМЕТЕРАПИЯ

 

 


 

книги(1)ЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4 ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯ(3)САМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1) Ако тази статия е била полезна Вас, може да я споделите, за да се възползват повече хора. бутон за сайт


4 Comments

adelina vasileva

май 9, 2015at 6:22 am

mnogo mi haresa statiqta

  Марияна Анастасова

  май 9, 2015at 9:33 pm

  Много се радвам!

Вероника

юни 3, 2015at 5:04 pm

Към авторката: Бихте ли ми казала, защо точките на дланта, които сте показала се разминават коренно с тези от китайската медицина, акупунктурни?

  Марияна Анастасова

  юни 3, 2015at 6:25 pm

  Мила Вероника, здравейте,
  китайската акупунктура няма общо с проекциите в су джок терапията. Двете системи са различни и напълно автономни.
  Су джок е откритие на южнокорейския учен проф. Пак Жу Ву. Повече за тази уникална терапия може да прочетете на моя сайт или да изгледате някой от видео семинарите, ако желаете.
  Ако имате и други въпроси, с радост съм на Ваше разположение!

Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!