Група за взаимопомощ „Децата-учители” онлайн

e2dc343852dcc66e453f7f9901577ec5_L

Тази група е за родители и близки на деца със затруднения, които често пъти чуваме да наричат болни от ДЦП, аутисти, хиперактивни, с дефицит на внимание и други подобни определения, както и за всички, които се интересуват от тази тема.


Най-често етикетите, които поставяме на тези деца отразяват и описват не техните физически и емоционални „недъзи”, а нашето неразбиране, безпомощност и липса на яснота.
Аз наричам тези деца Учители и ги смятам за най-големия шанс, който ни е даден!
Ако вие ги смятате за наказание или изкупуващи нечии грехове, тези срещи няма да са подходящи за вас.
Но ако пожелаете да погледнете на тях с други очи и да отворите съзнанието си за нови, нестандартни концепции и ако сте готови да започнете да променяте себе си, осъзнавайки, че само така ще промените житейската ситуация, в която се намирате, тогава сте добре дошли.
На тези „срещи” ще търсим отговори и ще предлагаме решения, за които обичайния начин на мислене няма да е подходящ.


За да станат тези решения работещи програми за възстановяване, изцеление и развитие, ще е нужно да приемем една основна, главна концепция за наша отправна точка:


Всичко в моя свят и моя живот отразява мен и ключът към промяна на каквото и да е в живота ми е вътре в мен! Няма „виновни”, „лош късмет”, „случайности” и т.н.


В моя живот моята специална дъщеря, „различното” ми дете, донесе благословията на най-големите духовни уроци, които приемам с радост и благодарност. Тя ми показва един магически свят на открития за мен самата, за моята истинска същност, далеч надхвърляща границите на физическото тяло и материалния свят, които почувствах нужда да споделям с други хора с подобни проблеми.


Така се появи първата ми книга „Да докоснеш звезда”, в която описах първите 7 години от нейния живот, всички методи и средства и прозрения които имах и които помогнаха тя да проходи и щастието да озарява лицето й.
Днес тези минали моменти ми се струват много ценни, но зная, че най-мощния момент е сегашният и че всичко, което искаме да видим в живота си е нужно да посадим като семе, да се погрижим за него и чак тогава ще можем да му се радваме. Системата за посаждане на тези мощни и добри семена е един от основните инструменти в тези срещи. За да се научим да посаждаме правилните и добри семена, ще е нужно да започнем да осъзнаваме, и съответно променяме трите главни начина по които творим своята реалност- думите, мислите и своите действия.


Прочетете още веднъж написаното, и ако решите да участвате, сте добре дошли!


Тези срещи са безплатни и ще се провеждат по няколко начина. Те могат да се излъчват на живо в youtube веднъж или два пъти в месеца, като датите ще бъдат предварително съобщавани на участниците. Ако не успеете да присъствате на някоя среща, ще можете по-късно да я гледате на запис. Могат да бъдат изпращана по имейл като готови видеофайлове, а могат да се получават и като статии с препоръки и задачи по определената тема.


Всеки от участниците ще може да споделя и своя собствен опит в живота си с „различното” дете. Всичко, което е помогнало на детето и на вас, нека стигне до повече хора, за да могат да помогнат и те. Ще разпращам на цялата група всяка постъпила такава информация.
Можете да се присъедините и към групата „Децата-учители” във Фейсбук, където директно ще обменяме идеи и опит.


Първата среща ще можете да гледате на живо в youtube, след като се запишете за участие и получите линк за съответните дата и час. Съответно, ако не можете да присъствате, ще ползвате записа.
Желая ви Радост и нека Вдъхновението ръководи живота ни!

МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ ЗА УЧАСТИЕ В ГРУПАТА ВЪВ ФОРМАТА ПО-ДОЛУ ИЛИ НА ТЕЛ.0878558810

бутон за сайт
последване

   

ВИЖТЕ И ДРУГИТЕ БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ПРОЕКТИ

ОНЛАЙН СЕМИНАР „РАЗЛИЧНИТЕ ДЕЦА-НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ШАНС В ЖИВОТА НИ“

ОНЛАЙН СЕМИНАР „ПОКАНИ ЩАСТИЕТО В СВОЯ ЖИВОТ“

ОНЛАЙН СЕМИНАР „ОТКРИЙ СВОЯ ВЪТРЕШЕН МИР!“

ВИЖТЕ ОЩЕ

28-ДНЕВНА ПРОГРАМА ЗА ОТСЛАБВАНЕ, ОСНОВАНА НА ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА

ОНЛАЙН КУРС ПО МЕДИТАЦИЯ „СИЛАТА В ТЕБ“В ЧЕТИРИ МОДУЛА ОНЛАЙН КУРС „ИЗЛЕКУВАЙ МИСЛИТЕ СИ“ В ДВА МОДУЛА ОНЛАЙН КУРС „ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА“ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ЛЮБОВТА В ПЕТ СТЪПКИ

СЕМИНАР-ТРЕНИНГ „ТЯЛОТО-ВЪЛШЕБНИЯТ ИНСТРУМЕНТ“

ОЩЕ СЕМИНАРИ

БЕЗПЛАТНИ СЕМИНАРИ

ПРЕДСТОЯЩИ СЕМИНАРИ

Практически семинар „ОТКРИЙ ВЪТРЕШНАТА СИ СИЛА ЗА ЗДРАВЕ И УСПЕХ“, 31 май, Монтана


Петдневен семинар в Созопол „ПЪТЯТ, НАРЕЧЕН УСПЕХ“, 26-30 юни


  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4(1)

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(2)


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!