Гост-лектори в Познанието.net

pozitiv056

ИЗБОРЪТ Е ВИНАГИ В НАС

           Интервю с Росица ВакъвчиеваPicture

Роси Вакъвчиева е психолог, лектор, автор на книгата „Ти си промяната“, създател на много курсове и семинари по теми от личностното развитие. Тя консултира хора, загубили връзката със Себе си и им помага да намерят отново Силата.

Убедена е, че във всеки от нас, абсолютно  във всеки има Любов, достатъчна да спаси Света. Но често болката, страданието, негодуванието, омразата  ни пречи да стигнем до нея.
Мисли, че не може да има по-важно познание от познанието на себе си, не може да има по-важно пътуване от ПЪТУВАНЕТО К
ЪМ СЕБЕ СИ.

Роси е първият лектор, който Poznanieto.net представя на своите читатели.

  Роси, ти си автор на сайта sebepoznanie.com. Как се появи  идеята за създаването му?

Винаги съм се вълнувала от силата на човешкия дух, от това, което се случва във вътрешния свят на човек – неговите мисли, чувства, преживявания. С голям интерес и с неспиращо удивление аз изучавам човешката психика и търся отговори в себе си, в психологията, философията, различните духовни учения и религии, квантовата физика.

ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ТУК

 

12395575_10205580419093271_1125285494_n

АУРА КАМЕРА- ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СЪС СОБСТВЕНАТА СИ ЕНЕРГИЯ

ИНТЕРВЮ С ДИЛЯНА ВЕЛЧЕВА

Какви неща са Ви правили особено впечатление в аурните “картини”, които сте наблюдавала?

Много интересен е цвета отгоре на снимката на аурата. Той показва каква енергия е дадена по рождение и е добре, ако човек използва тези заложби в живота си. Също, хората са различни по сила на аурата си. Тези с голяма, отворена аура, се интересуват повече от външния свят, а тези с по-малко биополе: от вътрешния си свят. Енергийната защита също е хубава, защото показва,че човек може да съхранява личната си енергия за собствени цели.

ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ТУК

 


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!