Отзиви за 28-дневната програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента

1654308_776629095735779_5346567188837906682_n
 Здравейте!

Участвах в 28- дневната програма за отслабване и пречистване и съм много очарована.
Това е една прекрасна програма  чувствах се прекрасно, опитвала съм няколко вида диети, но определено тази програма  е най – балансираната и при нея дискомфорт няма.

Благодаря Ви за всичко което правите за нас и продължавайте все така да ни радвате!

Усмивки,

Таня Първанова


Скъпа Мариана,

БЛАГОДАРЯ ТИ за всичко, което правиш за търсещите хора, за тези, които искат да открият сами пътя към щастието и любовта. Курсът беше превъзходен. На мен лично ми помогна повече по отношение на намирането на собственото ми АЗ, отколкото по отношение на фигурата и теглото. Но аз и от последните нямам особена нужда, така че може да се каже, че курсът ми беше много полезен. Желая ти да продължаваш напред със същата всеотдайност и любов към търсещите хора. Това се оценява, бъди сигурна.

С благодарност,

Радка Колева


 

Здравей, уважаема госпожо Марияна,
Отворих пощата си , за да се подготвя за 28-дневната програма от утре.
През изминалия период нямах възможност да я практикувам, но като учител по литература в горна степен повече от 30 години
не мога да не изразя БЛАГОДАРНОСТТА си към теб и това, което правиш… Впечатли ме дълбоко твоята ерудиция, познание и ЛЮБОВ; твоята
позитивна енергия и отзивчивост при контактите ми с теб.
Получих и 4-дневната интензивна програма за привличане на любов. Ще работя и по нея, включително и с медитациите за изцеление.
Нека не загасва стремежа ти да помагаш… БЪДИ ЗДРАВА И БЛАГОСЛОВЕНА.

С обич и признателност,

Лидия

 

Чувствам се чудесно и продължавам да се храня абсолютно здравословно. Спрях цигарите :)) Всяка сутрин правя упражнения за бразилско дупе, след което тичам в парка.

Maрия

„Програмата е чудесна. Чувствам се много лека, въздушна, светла и щастлива. Хранителният режим, съчетан с йога и медитация при мен води до прекрасни резултати. Разбира се, мисля, че тези неща при мен са подплатени със дълбока вътрешна мотивация за цялостно изчистване на тялото и съзнанието, организация и дисциплина. Успех на всички, тръгнали или решили да тръгнат по пътя на душата и самопознанието!“
Галина Терзиева

„Скъпи приятели, възползвайте се от възможността да участвате в Програмата! На мен лично ми подейства перфектно! Чувствам се пречистена, с по-малки мерки, а още не сме завършили цикъла. Не изпускайте времето в което има голямо разнообразие от пресни плодове и зеленчуци. Програмата е не само за хора ,които искат да отслабнат,а за всички, които искат да се свържат с природните цикли и ритми и да ги използват в ежедневието си-било за отслабване ,или за привличане на любов и материални блага. Пожелавам успех на всички търсещи…“
Емилия Янкова

Наистина Програмата за отслабване и пречистване работи и в двете посоки, свалих около 5 кг от началото. Вярно е, че елементът Метал е свързан с богатството,случи ми се нещо невероятно, пари които не съм очаквала да получа – дойдоха. Много съм доволна от Програмата, хем си хапваш, хем слабееш, колкото и невероятно да звучи. Фантастично е,нали“.
Теодора Тодорова

Светът, в който живеем ни предлага много възможности да обогатим живота си. Важно е дали имаме очи да ги видим, дали имаме сърце да ги усетим,дали имаме сила да ги осъществим.За мен, тази 28-дневна програма за отслабване беше такава възможност. Отдадох  се изцяло и безусловно на това приключение и резултатите надминаха и най-големите ми очаквания,защото мислите ми бяха насочени към успеха. Позитивната нагласа не ме напусна през цялото време. Този опит-да се свържа със сърцето на Вселената, ме накара да променя вижданията си, да създам нови и прогресивни програми за развитие и… резултатът не закъсня,видим е с просто око!!!
Благодаря горещо на Марияна Анастасова,която ме преведе за ръка по пътя и ме накара да разбера нещо съвсем просто, но и толкова сложно-външните проявления на тялото са само проекция на вътрешните ни страхове, конфликти, отрицателни енергии. И ако успеем да ги трансформираме, ще променим не само тялото ,но и живота си! Всичко зависи от нас!!!
Благодаря ти, Мариана!!
А  на всички, които  ще тръгнат по пътя-успех!!!
Ива Шумналиева

Пожелавам успех на програмата аз съм много доволна вече минах през нея отслабнах с 4 кг, но се чувствам страхотно спокойна и щастлива.“
Дора Христова

„Мила Марияна, благодаря на Господ,че се запознах с теб! След два дни от започване на програмата почувствах лекота и свежест не само на тялото,но и на душата.Всичко е леко и приятно около мен,отивам на разходка в гората и много по различен начин гледам на цялата природа! БЛАГОДАРЯ ТИ!“
Веселина Вълчанова-Хасково

„Пиша ти относно ползите за мен от 28 дневната програма за отслабване и пътят на сърцата, през които преминах и продължавам да преминавам.Те са толкова много, че не знам откъде да започна – затова започвам от самото заглавие на програмата , базирана на 5те първоелемента.Осъзнах, че никое човешко същество не е изолиран самотен остров, въпреки идентичността си , всички ние сме едно цяло и сме взаимно свързани.Процесите и явленията във Вселената, случващото се около нас и на самите нас зависи от семената, които постоянно засяваме в съзнанието си, от нашите съзнателни или неосъзнати решения, това, че всеки един от нас е режисьор на собствения си живот, който зависи от предпочитанията ни, от това  към какво ще изберем съзнателно да насочим вниманието си, за да се окажем в една или друга житейска ситуация. Да бъдеш щастлив или нещастен е въпрос на личен избор, за себе си избрах да бъда щастлива .В живота ми започнаха да се появяват нови хора, забелязах, че често се натъквам на съвпадения, знаците са навсякъде и постоянно- сега ги виждам по различен начин и много им се радвам – отбелязвам ги наум с радостно чувство. Вече влязох за трети път в програмата за отслабване – ситуациите се преживяват от двете страни на бариерата.Избрах да правя на хората, това, което искам на мен да ми правят и се оказа много приятно занимание- посях новите семена, старите, които вече са покълнали и вече дават резултат, приемам с философско разбиране и знам, че са резултат от неосъзнатата ми същност преди време, започнах да правя връзките между коренно различни на пръв поглед обстоятелства, хора и поведения, забелязах, че някои от тях се повтарят с леки видоизменения заради мисленето на самите участници, забелязах, че промененото ново ниво на съзнание води до различни реакции с мисълта за последствията от определен избор върху останалите хора – когато се мисли в тази посока, решенията и действията са коренно различни от „общоприетите“. Осъзнах толкова много лични травми, получих отговори на въпроси, които ме вълнуват в движение. Започнах да наблюдавам мислите си, какви семена посявам. Уча се да прилагам техниките, които научих, все още не са се превърнали в моята втора природа и знам, че и това ще стане. Осъзнах защо се повтарят сходни ситуации, защо си приличат , започнах да правя осъзнати избори, чувствителността ми нарасна, започнах да се вслушвам в себе си и сигналите на собственото си тяло и да се отнасям с любов към него.
Сърдечни благодарности за тези прекрасни програми, в които имам възможността да участвам!“
С поздрав,
Соня

Участвам в 28-дневната програма. Предвид това, че съм много ангажирана , не мога да кажа че я спазвам на 100 % , имам малки отклонения , но като цяло имам и положителни промени :) Тотала мисля че ще е 2 кг , което за мен е голямо постижение .Слушам медитациите сутрин и вечер , старая се да следвам указанията за визуализациите , но нещо трудно ми се получават нещата … Усещам се че не ми достига вяра… Искам задължително да спомена факт , който няма как да пренебрегна – чувствително намаляха болките ми в кръста и сутрин ставам по-леко от леглото .Дори и само това да остане ефекта от програмата , благодарна съм , защото до преди месец ставането ми от леглото сутрин беше „изтъркулване“ …Освен това се чувствам значително „по лека“ , като окрилена , харесва ми да вървя , да се движа , дори да подтичвам :)

Краси

Благодаря ти за пътя, който извървяхме заедно през тази 28- дневна програма!

Наистина ти Марияна помогна за цялостното изчистване на  – тяло,  душа, къщата и взаимоотношенията.

Медитациите много ми помогнаха за балансирането ми. Различните задачи, които трябва да се изпълняват ми бяха много полезни да се свържа със себе си, да погледна към тялото си, към сърцето си, да ги обичам, да съм благодарна. Започнах да гледам с други очи на себе си, на близките ми и на живота ми.
Благодаря ти Марияна за помощта!

Здравей, Марияна!
От сърце ти благодаря за прекрасната програма, която си създала. Ефекта е невероятен, и не само по отношение на килограмите, които се редуцират, но най-вече заради на връзката дух-тяло, която се създава и засилва. За себе си мога да кажа, че откривам положителни аспекти във всяка сфера на живота си. А най-ценното, което остава са уникалните медитации, за мен това е „черешката“ на програмата. Бъди благословена!
С обич те прегръщам!

Теди

Здравей мила, Марияна!
Благодаря за вълшебната пътечка по която вървим заедно през тези 28 дни. 28 – дневната програма е уникална – свалих 6 кг през тези дни.Чувствам се лека и удовлетворена. Посях семенцето на промяната и усещам трансформацията и вътре в мен и външно.Срещата ми с теб е начало на нов период в живота ми-период изпълнен с Хармония,Любов и Благодарност към цялата Вселена.Обичам и приемам себе си.Улавям се,че в конфликтни ситуации реагирам по разумно и спокойно.Медитациите ти са прекрасни имам си любима – Конникът и златната светлина.Съчетавам програмата с петте тибетски ритуала, ци гун и Су Джок. Марияна, благодаря ти, че си мой учител, благодаря ти, че си с мен в този живот! Ти си прекрасна! Нека Божието изобилие, Любов и Светлина бъдат винаги с теб! Нека зад всеки твой завой в живота ти те чака радост и добро!
С обич, Цвети

Скъпа Марияна, благодаря за прекрасната програма! С нетърпение очаквах всяко следващо писмо. Останах очарована от начина,по който представяхте програмата – последователно, методично, ясно и точно! Лесно и разбираемо за изпълнение. Но най-пленителни за мен бяха медитациите. С вашия пленителен глас разкрихте една нова страна от живота ми-желанието ми към духовност. Не можах да спазвам точно указанията ви за хранене, но въпреки това съм с два килограма по-лека. И духовно по-извисена!
Радка

Здравей Марияна,
С голям интерес прочетох информацията за програмата. Днеска е вторият ден и мисля, че има резултат. В смисъл за хармонията която настъпва изцяло. Аз даже се облякох със зелено и сложих зелени бижута :). Имах невероятен и хармоничен ден. От тук нататък се надявам всички да бъдат такива. Поздравления за гениалната идея да създадеш тази програма! Хубаво е да има хора като теб, които да напътстват тези без посока. В днешно време има много информация навсякъде, но човек понякога като много знае не следва всичко и не се постига резултат. Относно материалите, първия ден не можах да открия видеото, свързано с материала. Помислих си, че е защото опитах да го гледам от телефона. Днес вече го гледах. Приятен и хармоничен ден ти желая!
Ева

Здравейте Марияна,
Завъртяхме цикъла и ето моите впечатления:
Интуицията ми работи много добре! Забелязах го по дребни неща, но вчера ми се потвърди и на биорезонансната диагностика, която посетих – 6 и 7 чакри са ми перфектни.
Не знам дали отслабнах, защото съм в отпуск и не съм се теглила от седмица, но до тогава имах 1,5 кг надолу. Надявам се да има още малко.
Реално отслабнах през времето на дървото най-много. Ще се опитам да направя още един цикъл сега или следващия месец.
Като цяло програмата ми хареса с утвържденията си и с препоръките. Благодаря за това!
Г.Д – Добрич

 

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт

 


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!