Златен пакет „В началото на ПОЗНАНИЕТО“

ЗЛАТЕН ПАКЕТ(1)

Скъпи приятели, често ми се случва да ме питат „Откъде да започна? Как да разбера кои техники, методи, системи за самоусъвършенстване са най-подходящи за мен?”

 

Ето защо реших да подбера някои семинари, книги и статии, които могат да ви улеснят. Съчетах ги специално в този ЗЛАТЕН ПАКЕТ, който ще ви бъде от голяма полза, ако се отнасяте към някои от тези групи хора:

◊ Чели сте много книги за духовното и личностното развитие, но се чувствате объркани от различната и често пъти, противоречива, информация в тях?

◊ Или пък, тепърва имате намерение да опознавате себе си и своите скрити възможности и не знаете как да го направите?

◊ Или може би, знаете достатъчно много за това, как мислите и емоциите ни създават нашия свят, но не правите на практика нищо, за да създавате за себе си по-добра реалност? Усещате, и без някой да ви го казва, че знанието, което не се прилага ежедневно, всъщност не ви върши никаква работа…

С две думи, създадох този пакет и за тези, които се чудят откъде да започнат Пътя към себе си, и за всички онези, които са стъпили на този Път, но все още се колебаят и не знаят дали са на правилното място.

Той е подходящ и за всички, които вече имат някакъв опит, знания и практика, но биха искали да ги допълват и развиват, както и да се научат на някой прости ежедневни техники за създаване и запазване на такава мисловна нагласа, която ще им позволи да привличат в своя живот Благополучието, Здравето и Успеха.


   ЗЛАТНИЯТ ПАКЕТ „В НАЧАЛОТО НА ПОЗНАНИЕТО”  

 Включва семинарите:

 Освободи живота си от стрес, изпълни го с мир (кликни тук)

 Медитацията – връзка с Източника (кликни тук)

 Тялото – вълшебният инструмент (кликни тук)


Специален набор от статии, съдържащи ред важни отправни точки към промяна на мисловните и емоционални модели, привързващи ни към миналото и неговите травмиращи убеждения.


   Книгата „Да докоснеш звезда”

Аудио сборника „Аз съм този, който кажа, че съм!”,

който съдържа мощни аудио утвърждения за промяна на личната реалност. Можете да ги слушате докато шофирате или вършите домакинска работа. Аудио утвържденията са едни от най-въздействащите средства директно върху подсъзнанието за оформяне на нови мисловни модели. Ако ги слушате непосредствено преди сън и малко след като сте се събудили, ще успеете да програмирате своето съзнание така, че да започнете да привличате към себе си Благополучие, Успех и онова, което искате.


Поотделно, всички включени в Златния пакет продукти са на стойност около 100 лв

пакетна им цена – 39 лв,

 

+ ПОДАРЪК гривна от естествени камъни, ако по Ваша препоръка някой заяви участие в семинара!

*** При записване е необходимо човекът да ни изпрати Вашите три имена и имейл на marijanna@abv.bg

  Възползвайте се с радост!  


 За кого е подходящ този пакет?


  За всички, които усещат в себе си потребност от нещо повече от „обичайните” неща.   Само сега имате възможност да получите три от най-търсените и полезни семинари на Познанието, специален набор от статии с важни насоки по Пътя на самоусъвършенстването, книгата „Да докоснеш звезда” и аудио сборника с утвърждения „Аз съм този, който кажа, че съм” за успешна промяна на личната реалност на тази изключително промоционална цена!  


 

Как да използвате този ЗЛАТЕН ПАКЕТ, след като вече сте го получили?

 


  Препоръчвам ви следната последователност:

1.Най-напред, изгледайте онлайн семинара „Освободи живота си от стрес, изпълни го с мир.” Той ще ви покаже техники, чрез които да започнете да хармонизирате себе си и заобикалящата ви действителност.

2. След това се запознайте със специално подбраните за вас статии, опитайте се да осмислите информацията в тях, препрочитайте си ги поне по няколко пъти, за да вникнете.

3. След това изгледайте онлайн семинара „Медитацията – връзка с източника“. Преди да пуснете видеото съсредоточете се, влезте в ниво алфа и мислено или на глас задайте въпрос, чийто отговор е важен за вас. Останете така известно време, после стартирайте видеото, но поне няколко пъти се връщайте към въпроса си, докато го гледате и очаквайте скоро да получите отговора, който ви е нужен.

4. Сега може да се насочите към семинара „Тялото-вълшебният инструмент”, като едновременно започнете работа и с аудио утвържденията. Те ще ви помогнат да започнете да структурирате своята лична реалност осъзнато, влагайки съответните намерения в подсъзнанието си, така че те да се превърнат в работещи програми за Успех, Благоденствие и Любов!  


 Сътворявайте своя свят с вдъхновение, ентусиазъм и радост и знайте, че всичко е във вашите ръце!

*Заявете своя ЗЛАТЕН ПАКЕТ „В НАЧАЛОТО НА ПОЗНАНИЕТО“ във формата по-долу!

**Aко не успявате да се запишете чрез формата, заявете своето участие на e-mail: marijanna@abv.bg
или на телефон – 0878558810

 

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора! бутон за сайт

 

Вижте още:

СТАТИИFACEBOOK(1)

ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)

 Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)

 

 


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!