Безплатни семинари

ПОЛУЧАВАТЕ НА ИМЕЙЛА!

Гледайте и усвоявайте в удобно за вас време и място колкото пъти желаете, без да сте зависими от точен ден и час!


 

ВИЖТЕ:

ПРЕДСТОЯЩИ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИ


 

ПЛАНИРАЙ СВОЯТА ГОДИНА НА СБЪДНАТИТЕ ЖЕЛАНИЯ, БЕЗПЛАТЕН МАСТЕР-КЛАС

планирай

Стъпка по стъпка как да го направиш!

Запомни нещо много важно относно желанията: Ние не „искаме“ с думи, а искаме с вибрацията, която излъчваме, основана на нашите чувства и усещанията в тялото ни!


Именно затова понякога, всъщност, доста често, получаваме това, което „не сме имали предвид“, или направо НЕ ИСКАМЕ!

Ако не се научим да контролираме и във всеки миг да оставаме осъзнати за вибрацията, която ДЕЙСТВИТЕЛНО излъчваме, по отношение на нашето желание, то ще си остане там, където е сега- някъде в бъдещето!


 

Но ти може би искаш вече да се научиш как да сбъдваш желанията си!

Нека това бъде ГОДИНАТА НА ТВОИТЕ СБЪДНАТИ ЖЕЛАНИЯ!

ПРОЧЕТИ ПОДРОБНО И ВЗЕМИ ОТТУК!


Петте най-големи грешки в създаването на желаната реалност

Обичай своитеИ как да ги избегнем?

Безплатен практически уебинар

Много често правим всичко както трябва, следим за собственото си енергийно излъчване, за това, думите, мислите и постъпките си да бъдат на висока честота, но…резултатите в сътворяването на личната реалност не са такива, каквито ни се искат…Нещо не достига, за да сме удовлетворени от това, което сме сътворили.  С две думи, отраженията, които получаваме под формата на събития и взаимоотношения понякога ясно ни показват, че определено нещо бъркаме.


 

Забелязах това не само в личния си опит, но и когато работим в лични консултации по конкретни житейски казуси на хората.

Когато започнах да се вглеждам по-внимателно, забелязах пет основни грешки, които често пъти правим съвсем несъзнателно, и така и не ги забелязваме. Друг път си ги знаем, но не смятаме, че са грешки, тоест, не разбираме, че те снижават вибрацията ни.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И ВЗЕМЕТЕ УЕБИНАРА ТУК


биокорекцияКак да подобрите здравето си с Биокорекция с енергиите на сърцето и ума-безплатен уебинар

Този уебинар е за вас, ако вече знаете, че Съзнанието има силата да въздейства върху материалния свят, като създава лечебна и високочестотна енергия.

Той е за вас, ако искате да разширите диапазона на своите възможности да подобрявате здравето и живота си.

А също и ако искате да научите как с усилената с Намерение енергия на Сърцето можете да се освободите от болка и дискомфорт, независимо от колко време ви притесняват.

В този уебинар ще ви представя Системата за Биокорекция с енергиите на Сърцето и ума, така че да можете веднага да приложите основните принципи и техники, за да почувствате тяхното въздействие.

Ще се запознаете с някои приложения на Биокорекцията, например при болки в гърба или главата, или друг физически симптом, както и как да създавате в себе си Вътрешно състояние на мир, което всъщност генерира удивителната енергия на Сърцето.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И ВЗЕМИ УЕБИНАРА!


Безплатни уебинариДВА БЕЗПЛАТНИ УЕБИНАРА НА ЕДНО МЯСТО!

„Подсъзнанието- непознатото Аз“ и „Закони на Подсъзнанието“

Скъпи приятели, ние, от екипа на Познанието, отдавна сме приели като пътеводна идеята, че животът е празник и за да носи той все повече цвят и смисъл, е важно ние самите да усещаме в себе си подтикът за развитие и усъвършенстване, защото нищо не може да се сравни с чувството, че си на своя път, с удовлетворението, че създаваш винаги и по всяко време най-добрата версия на самия себе си!

Ето защо, решихме да ви предложим още два безплатни уебинара, за да добавим още вдъхновение, смисъл и разбиране в начина, по който приемате и развивате своя живот!

И двата уебинара са на видео, така че, можете да ги гледате където и да сте, по всяко време!  Вие ще ги получите на своя имейл, а ще можете да си ги усвоявате когато пожелаете!

Гледайте и слушайте обученията на плажа, на брега на реката, на горската поляна, докато почивате по пътя към върха, гледайте ги, докато пътувате към поредното красиво и омайно място (ако не шофирате в момента, разбира се). Видеата ще бъдат на ваше разположение завинаги, тъй като ще си имате линк и парола за тях!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И ВЗЕМЕТЕ УЕБИНАРИТЕ!


малки тайни

МАЛКИ ТАЙНИ ЗА ВЪТРЕШЕН МИР ОТ МАЛТА- МИНИ ВИДЕО КУРС

Представете си, че можете да бъдете в състояние на баланс и хармония във всеки един момент от своето ежедневие!

Представете си, че контролирате напълно емоционалните си реакции, психологическите избори и всички други начини, чрез които вземате своите решения.

Ето това е Вътрешният Мир!


И още, чувството за освободеност, безметежност и удоволствие от живота!

В този мини видео курс ще научите три тайни, чрез които да извиквате и задържате в себе си състоянието на Вътрешен мир.

А освен това ще се насладите на прекрасни гледки от Малта, очарователният остров, който наричат „перлата на Средиземно море“!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ ТУК И ПОЛУЧЕТЕ ВИДЕО КУРСА!


 Представяне на (4)КАК ВИ ПОМАГА МЕНТАЛНАТА ТЕРАПИЯ- УЕБИНАР

Първият принцип на херметизма, учението на бащата на езотеричното познание Хермес Трисмегист, гласи „Вселената е ментална”. Което с прости думи ще рече, че всичко, което е около нас, всичко, от което ние самите сме съставени е едно огромно мисловно поле.


Сигурно сте чували древната мъдрост: „Умът може да те разболее, а може и да те излекува.”

Менталната терапия по същество е ментална, защото използва необятните възможности на нашия ум, и терапия, защото благодарение на нея може да подобрите всеки аспект на своя живот, не само здравето.


Можете да я прилагате навсякъде, защото всичко, което ви е нужно, се намира във вашата глава. Тя е безопасна, с нея не може да стигнете по-далеч, от колкото трябва.  Макар, че използва ресурси на Подсъзнанието и донякъде работи в неговата територия, тя е предимно концентрирана върху нътрешното фокусиране, мисловните картини са един от нейните най-могъщи инструменти.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И ПОЛУЧЕТЕ УЕБИНАРА ТУК!


 

СИЛАТА НА ХАРМОНИЧНОТО СЪЗНАНИЕ

%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d1%8f%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-1Освободи живота си от напрежение, изпълни го с Мир!

Вашите мисли и думи напълно оформят света, който преживявате като обстоятелства, събития и взаимоотношения с другите хора.

Вашите убеждения, голяма част от които работят на подсъзнателно ниво, неумолимо привличат в живота ви всичко, в което вярвате, дори и без да го съзнавате. Именно затова въпроси като: Защо на мен, защо това и защо сега, най-често остават без отговор…


 

Когато поискате Промяна за себе си, означава, че по някакъв начин сте достигнали до тази идея.


 

Този семинар не е за „жертви на съдбата”, нито за оплакващи се от „трудния живот”.

Той е за хората, осъзнали ролята си на Творци на собствената си реалност. Той е за препятствията, които срещате, за да поддържате чистотата на помислите, силата на Духа и Връзката с Източника.

Ще се учим да общуваме с енергийната система- изворът на здраве и благоденствие в нас!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И ПОЛУЧЕТЕ УЕБИНАРА!


 

ЗАЩО СЯКАШ НИКОЙ НЕ МЕ РАЗБИРА?

%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d1%8f%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-3Ако се разпознавате в това заглавие, знайте, че взаимоотношенията ви с другите хора се нуждаят от спешна реанимация.

Ако се чувствате неразбрани и неоценени, пренебрегвани, мамени и наранявани, знайте, че огледалото, пред което сте застанали, връща към вас поредица от отражения , чийто образи живеят в сложната ви личност…


 

Научете как да създавате, отглеждате, и подхранвате в своя вътрешен свят образите, които другите да отразят към вас като любов, признателност, уважение и всичко, което бихте искали да получите от своите взаимоотношения.


 

И да, отново малко енергийна психология, с чиято помощ ще въздействаме върху определени структури в енергийната система и в частност меридианите, за да подобрим своята възприемчивост към сигналите, които външния свят изпраща за разчитане…


 

Разберете също и кои от духовните закони „регламентират” и управляват начините, по които си взаимодействате с другите.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И ПОЛУЧЕТЕ УЕБИНАРА!


 КАК ДА ПРАКТИКУВАМЕ С МЕРИДИАНИТЕ?

Как да практикувамеНезависимо дали познавате или не, своята енергийна система, тя не спира да генерира за вас здраве, сила и помощ. Тя е не само извор на изцелението, което всеки носи в себе си, но и мощен инструмент за промяна на вашите мисловни и емоционални нагласи.

Нейните ресурси да поддържа здравето и живота ви са огромни, но наша е отговорността да ги познаваме и използваме с любов.

От този уебинар, чийто запис е направен на фестивала „Морски изгреви” в Ахтопол, ще научите как да практикувате ефикасни и прости енергийни техники, за да поддържате баланса в себе си.


ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И ПОЛУЧЕТЕ УЕБИНАРА!

 

 


 

Представяне наБЕЗПЛАТНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА 28 ДНЕВНАТА ПРОГРАМА ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ, ОСНОВАНА НА ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА

Теорията за Петте Елемента е един от фундаментите на източната философия и медицина! Към тези елементи може да бъде отнесено всичко съществуващо!
Всеки орган и система в човешкото тяло също се отнася към някой от Петте Елементи. Нещо повече – те могат да бъдат открити във всеки аспект на човешката жизнена дейност. Познавайки тези съответствия и съобразявайки се с тях, ние всъщност влизаме в резонанс с цялата Природа и така започваме да плуваме по течението, а не срещу него. По този начин и всяко наше намерение, независимо дали то е да отслабнем, да пречистим организма си или да оздравеем, получава мощната подкрепа на всички природни сили. Ние буквално се „вписваме” в този, установен от Духа, Божествен Ред  и така придобиваме и Неговата Сила.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И  ПОЛУЧЕТЕ ПРЕДСТАВЯНЕТО!

 


 

 Как да искате,за да ви се даде (2) ОНЛАЙН ВИДЕО УЕБИНАР „КАК ДА ИСКАТЕ, ЗА ДА ВИ СЕ ДАДЕ“

ГЛЕДАТЕ И УСВОЯВАТЕ В УДОБНО ВРЕМЕ!

НЕ Е НУЖНО ДА СТЕ НА КОМПЮТЪРА В УРЕЧЕН ДЕН И ЧАС!

Ако вече сте проумели, че можете, но не знаете как!

 Понякога искането не води до даване, въпреки библейската препоръка „Поискай и ще ти бъде дадено!”

И това го знаем всички. И затова се питаме:

Да не би пък най-Мъдрата от всички Книга на книгите- Библията леко да ни обърква и заблуждава?!  Но после си казваме:

Не! Няма начин да е така! Тогава къде е уловката? Защо понякога с всички сили искаме, молим и отчаяно настояваме дори, но въпреки това ни най-малко не получаваме онова, което искаме?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И ПОЛУЧЕТЕ УЕБИНАРА!


УебинарВълшебствотоУЕБИНАР „ВЪЛШЕБСТВОТО ДА СБЪДВАШ“

Сбъдвай желанията си!
Следвай мечтите си!
Изживей живота си в здраве, радост и щастие!
Може и да не ви се вярва, но вие заслужавате точно това!


ГЛЕДАТЕ И УСВОЯВАТЕ В УДОБНО ВРЕМЕ!


Колко пъти сте си мечтали за магическа пръчица? Размахваш я, произнасяш заклинание и… желанието ти се сбъдва на мига!
Не сте ли? Не вярвате в магически пръчици? А може би просто се страхувате от необмислени желания или…защото не знаете какво да си поискате…
Сега ще ви издам една тайна. Онези, които наистина знаят какво искат, всъщност имат и пръчицата! Нещо повече, те постоянно я използват!
Ако искате и вие да сте сред тях, този уебинар е за вас!


На този уебинар ще научите:
Как да формулирате желанията си, така че Вселената да ги разбира, и съответно, осъществява?

ПРОЧЕТЕТЕ НАТАТЪК И ВЗЕМЕТЕ УЕБИНАРА!

 


Обичай своите ОБИЧАЙ СВОИТЕ СТРАХОВЕ….И ГИ ДРЪЖ НАДАЛЕЧ!

Защо страховете могат да разрушат живота ви?

Кое ги прави толкова могъщи, силни и непреодолими?


„Страх ме е да излизам сама навън”.

„Страх ме е да стоя сам в къщи.”

„ Страх ме е да пътувам надалече.”

„Страх ме е да не остана самотна”.

„ Страх ме, че може да се разболея, или че той ли тя ще ме изостави”…е, няма край!


Страховете са толкова различни, понякога странни, най-често ирационални, но винаги, винаги обсебващи цялото ни внимание. Подчиняващи, изискващи и неумолими!


Ако ви кажа, че са илюзия, което ще е вярно в известен смисъл, вероятно ще искате да ме замерите с нещо, особено, ако са ваш обичаен спътник. Но, от друга страна, те не са илюзия, те реално съществуват, но работата е там, че те, макар и реално, съществуват само… в ума ви!


А той е ваш, нещо, което ви принадлежи напълно, нещо, което сте допуснали да ви стане господар, докато всъщност неговата единствена, голяма и вечна задача е да ви служи! Вместо това вие му служите, впримчени в желязната хватка на страховете си.


Някъде по Пътя сте разменили ролите и сега е време да си вземете обратно своята – на Господар на ума и живота си!


И тогава, за да се освободите от страховете си, ще трябва най-напред да се научите да ги обичате, после да осъзнаете къде в енергийните ви структури живеят те и най-накрая чрез прости енергийни техники да им кажете „сбогом.”


Но това не е всичко.

Много повече ще намерите в уебинара.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И ПОЛУЧЕТЕ УЕБИНАРА!


 

 

УЕБИНАР Безплатен уебинар „Ключът към Промяната в теб”

Често ме питат: „Какво да направя в една или друга ситуация?” Винаги се изненадват, когато отговоря: „Нищо”.

„Но как така? Та аз искам да променя нещата, трябва да направя нещо, нуждая се от насока, от съвет”.


 Но моят съвет е – с правене няма да промените нищо. Промяната не започва с действие, а с осъзнаване.


Чак след него идва действието. Ето защо, когато имате проблем, трябва не да направите нещо, а да разберете и осъзнаете нещо. Това е ключът към промяната и той не отключва нищо друго, а само собственото ви съзнание и проумяване, защо това нещо, този човек или тази ситуация се намира в живота ви и то точно по начина, по който се намира там.


 Този уебинар е за онези, които искат да открият Ключа към Промяната в себе си, а после да го използват, за да променят и нещата наоколо.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ И ВЗЕМЕТЕ  УЕБИНАРА!


ЕНЕРГИЙНАТА СИСТЕМА В НАС- ИЗВОР НА ЗДРАВЕ

Безплатен уебинар „Енергийната система в нас - извор на здраве_

Ако се интересувате от собственото си здраве и разбирате, че в най-голяма степен, то зависи именно от вас самите, с радост ви каня на един по-различен уебинар, от който ще научите:

– Какво представлява чудната мрежа от енергийни пътища в нас, наречени меридиани
– По какъв начин те влияят върху физическото тяло, макар че самите те са нефизически структури
– Кога и защо възникват блокажите в тях, които от своя страна довеждат по появата на различни здравословни проблеми
– Какво представлява енергийната психология и как може да ви бъде полезна тя
– Какво може да направите, за да поддържате в изправност своята енергийна система

 ПОЛУЧЕТЕ  УЕБИНАРА!


ЕНЕРГИЙНИ ТЕХНИКИ ЗА СПОКОЙСТВИЕ

Безплатен уебинар „Енергийни техники за спокойствие”

Ако се интересувате от това, как чрез собствените си енергийни ресурси може да поддържате спокойствието и здравето си, дори в напрегнати, стресови и критични ситуации, с радост ви каня на този уебинар, на който ще научите още:


– Как вашата енергийна мрежа „пренася” емоциите и мислите ви към различни части от тялото и съответно какви взаимодействия се случват там

– Защо, когато преживявате стрес, в тялото ви може да настъпят чисто физически болестни процеси

– Кои „вълшебни точки” и движения да използвате за бързо възвръщане на енергийния баланс

– Как да поддържате в изправност цялата меридианна мрежа, която на практика обезпечава протичането на жизнената енергия в тялото

– Как чрез метода на енергийната психология може да се научите да общувате и разговаряте със собствената си енергия, която всъщност е част от Божествения Интелект и знае всички отговори, които са ви нужни

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И ПОЛУЧЕТЕ  УЕБИНАРА!


МЕДИТАЦИЯТА – ВРЪЗКА  ИЗТОЧНИКА

meditaciata - vrazka s iztochnika

Вашето благополучие зависи не от това, което имате или нямате, а единствено от способността ви да се свързвате с Източника, от който идват всички неща.

Да осъществим и запазим тази връзка, обаче, съвсем не е лесно.
На този семинар ще научите:

Какво е медитацията и защо независимо от това какво сме чули, чели или знаем за нея, нищо не може да се сравни с усещанията ни, когато започнем да я практикуваме

Как да започнете, ако все още не сте медитирали, а ако вече имате опит, как да го разширите, използвайки три техники за навлизане в Алфа ниво на мозъчната активност

Какви ефекти постига медитацията на чисто физическо ниво, релаксирайки нервната система

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ И ВЗЕМЕТЕ УЕБИНАРА!


СУ ДЖОК- ЧУДОТО В НАШИТЕ РЪЦЕ

 

СУ-ДЖОК copy2

 

 

Никога повече няма да се чудите как да си помогнете, ако имате здравословен проблем, или пък на ваши близки!

Су джок разполага с изключително мощни средства да задейства самоизцелителните  сили, каквито всеки от нас притежава.

С помощта на природни инструменти като мокса, семена, цветове, човешките пръсти и др. вие можете да премахнете болките в гърба, в костите, в главата и навсякъде другаде.
На тази наша среща ще откриете колко много можете  да направите сами за своето здраве!

 

 

 

 ГЛЕДАЙТЕ УЕБИНАРА ТУК!


РАЗЛИЧНИТЕ ДЕЦА – ШАНСЪТ НА ЖИВОТА НИ

n copy

 

Когато се ражда „различно” дете, по правило никой не го очаква. А дали някой го иска?

И следват най-трудните въпроси на света:
Защо на мен?
Как така?
Аз ли съм виновен, или виновна?
И какво да правим сега? Не можем да го върнем в магазина. Нито да го сменим за друга „стока”. Не можем да се правим, че го няма. Не можем да се правим, че нас ни няма. Не можем да скрием безсилието си. Не можем вечно са плачем и да страдаме. Не можем да живеем в тихо отчаяние. Или пък можем?!

Можем… да продължим да живеем. Можем също да започнем бавничко да отваряме „слепите” си очи. Можем най-накрая да започнем да се учим… Можем да започнем да търсим… методи, системи, знания, скрити послания, да се срещнем със Су Джок, да отворим умовете си за древни тайни, „скрити” пред очите ни, да прозрем най-накрая какъв уникален шанс ни е даден!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ И ВЗЕМЕТЕ УЕБИНАРА!28 ДНЕВНА28- дневна пр copy ПРОГРАМА ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ, ОСНОВАНА НА ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА

ТАЗИ ПРОГРАМА Е ОСНОВАНА ВЪРХУ МНОГО ДРЕВНО ЗНАНИЕ
Теорията за Петте Елемента е един от фундаментите на източната философия и медицина! Към тези елементи може да бъде отнесено всичко съществуващо!
Всеки орган и система в човешкото тяло също се отнася към някой от Петте Елементи. Нещо повече – те могат да бъдат открити във всеки аспект на човешката жизнена дейност. Познавайки тези съответствия и съобразявайки се с тях, ние всъщност влизаме в резонанс с цялата Природа и така започваме да плуваме по течението, а не срещу него. По този начин и всяко наше намерение, независимо дали то е да отслабнем, да пречистим организма си или да оздравеем, получава мощната подкрепа на всички природни сили. Ние буквално се „вписваме” в този, установен от Духа, Божествен Ред  и така придобиваме и Неговата Сила.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ


10592663_10203929719756969_67077212526552756

„Пътят на сърцата“ е уникална Програма за привличане на Любов и подобряване на взаимоотношенията с другите хора. Тя е с продължителност 40 дни, през които се получават на имейла видео файловете с Петте семинара, включени в нея. Повече за семинарите може да прочетете ТУК.

Можете да гледате и безплатното представяне на програмата, което ще изясни за вас основните акценти в нея.

 

 

 

 

 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ


БЕЗПЛАТЕНОТКРИЙ СВОЯ ВЪТРЕШЕН МИР!

  Мечтаете ли за повече спокойствие в своя живот?
А знаете ли, че хармонията е вашето естествено състояние. Тя не е нещо, което да трябва да преследвате и постигате. Също както и щастието, хармонията е нашата истинска същност. Всеки от нас е имал моменти, когато е чувствал покоя в себе си, удивен е разбирал, че когато умът и сърцето му са спокойни, сякаш всичко се подрежда от само себе си. Все едно да плуваш по течението на бърза река без усилие, без припряност, без съмнения, ще стигнеш ли до своя бряг или не.
Когато сме изпълнени с покой и дълбок вътрешен мир, ние се сливаме с неуловимия ритъм на природата, ние ставаме част от нейната непреходна цялостност, ние усещаме в себе си пулса на цялата Вселена и едно благословено чувство, че всичко е наред, ни изпълва отвътре.
Когато живеем в енергията на това чувство, ние знаем, че сме усетили Божествената искра в себе си, онази малка частица Божествено присъствие, която всъщност ръководи живота ни, но само ако ние й се доверим напълно, само ако се отпуснем и станем едно с нея.

Но как да запазим своята свързаност с Божествената същност
, когато външния свят ни заобикаля с всички негови проблеми, изисквания и претенции към нас.
Как да запазим своята вътрешна хармония, когато куп предизвикателства ни разгневяват, потискат или дразнят.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ И ВЗЕМЕТЕ УЕБИНАРА!


 

333489 copyПОКАНИ ЩАСТИЕТО В ЖИВОТА СИ!

Ако досега сте смятали, че Щастието е нещо недостижимо, или пък нещо, за което трябва да се борите, нещо, което трябва да постигнете, полагайки неистови усилия, нещо, което трябва да получите, след като се изпълнят куп други условия- да завършите, да си намерите по-хубава работа,  да започнете да печелите повече пари, да срещнете подходящия човек, и чак тогава да се почувствате щастливи, знайте, че Щастието е просто нещо, което само трябва да…. си спомните!

Да, точно така, то е вашето естествено състояния, което сте загубили, забравили, пренебрегнали.

Ако го искате, нужно е просто да си го върнете!

Как да направим това?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ И ВЗЕМЕТЕ УЕБИНАРА!


 

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт

ВИЖТЕ ОЩЕ:FACEBOOK

КУРСОВЕ ПО СУ ДЖОК
ОНЛАЙН КУРС ПО МЕДИТАЦИЯ „СИЛАТА В ТЕБ“ В ЧЕТИРИ МОДУЛА
ОНЛАЙН КУРС „ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА“ В ПЕТ СЕМИНАРА ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ЛЮБОВТА

28-дневната програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента започва точно на Новолуние!
Не пропускайте шанса да изглеждате и да се чувствате по-добре!                               

БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ПРОЕКТИ:
Безплатен онлайн семинар „Открий своя вътрешния мир“
Безплатен онлайн семинар „ПОКАНИ ЩАСТИЕТО В ЖИВОТА СИ“
Безплатен онлайн семинар „Различните деца – шансът на живота ни“


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!