Вега тест

вега4

Вега тест – „чуйте” енергийния отговор на вашето тяло за храната, която му давате!


 

Как да отслабнем, без да гладуваме и каква е най-подходящата храна, за да бъдем здрави?


Ако откриете отговорите на тези два въпроса, може спокойно да се радвате на перфектна фигура във всяка възраст, чудесно здраве и прекрасно самочувствие!


 

А сега си представете, че има лесен, удобен, напълно природен, неинвазивен метод, който да ви даде с удивително точност тези отговори!

Той се нарича ВЕГА тест и за него има няколко важни неща, които е необходимо да знаете.

вега

 

Какъв е принципът на Вега теста?

Вегетативният резонансен тест /ВРТ/ е разработен от немския лекар Х. Шимел. В основата му е заложен методът на електропунктурна диагностика на Р. Фол, но се използва само една точка на измерване. 

През 1978 г. д-р Х. Шимел доразвива тази концепция и създава система, известна като Вега тест. Повече от 15 г. той и екипът му разработват, изследват и правят метода един от най-ефективните за диагностика, с използването на еталони от специален набор от ампули със съответни вещества в тях.

Методът се базира на теорията, че всяка храна има различна енергийна структура. За да се изследва тази структура, трябва да се създаде свързваща верига между човек, храна, апарат.


 

 Компютърният тест VEGA е безкръвен, безболезнен, бърз, безопасен, без облъчване, удобен, точен.


Тази диагностика на храните ни осигурява здравословно хранене с най- подходящите и толерирани от организма храни, ефективно отслaбване и добро здраве.
С най-модерна компютърна технология се извършва биоенергиен тест за оценка на толерантността ни към храни и напитки, които консумираме най-често. Ето как става това:


 

В ампули е поставен извлек от: 18 вида животински протеини-меса, колбаси, яйца, 19 вида млечни продукти /включително моцарела, пармезан, синьо сирене/, от 23 пресни плодове и 6 вида ядки, 26 зеленчуци и 6 вида варива. Голям интерес представляват т.н. отпускащи храни и напитки като кафе, какао, видовете шоколад, чай, кока-кола. Разбира се, белите и червени вина, напитки, концентратите, бирата и най – актуалното- понасяме ли цигарите.


вега3

Тестват се подправки, подсладители, консерванти. Компютърният апарат е нов клас в биоелектрониката, работи на принципа на електропунктурата. Изследването става чрез тестване на индивидуалния отговор на организма към различните субстанции, поставени във веригата компютър – човек – храна /могат да бъдат и лекарства/.

С ВЕГА ТЕСТ  може да се постигне:

ТРАЙНО НАМАЛЯВАНЕ на теглото, без възвръщане на килограмите! Ако ние се храним малко и не сме променили начина си на живот, а килограмите ни се увеличават, това означава, че не ядем тази храна, която организмът ни толерира и разгражда. Когато започнем да приемаме само установените от теста поносими храни сравнително бързо и необратимо се намаляват излишните килограми още от първия месец /от 5 кг- 10 кг/. Така се поддържа правилно нашата обмяна, по- малка е опасността от напълняване, намалява хроничната умора, чувстваме се добре, здрави, по бодри и работоспособни.


 • НАСОЧВАНЕ на децата и младите хора към здравословен начин на хранене с толерираните от организма им храни – без те да изпадат в депресии от различните диети или да стигат до заболявания като булимия, анорексия.

 • СПАЗВАНЕТО на показателите от теста помага да се подобри значително състоянието на хора, страдащи от диабет, подагра, сърдечно-съдови и бъбречни заболявания, на ендокринната система. и др. ВАЖНО е, че приемането на разрешените храни от теста задължително са съобразени с характерната за съответното заболяване диета.


Най-често задавани въпроси във връзка с Вега теста

В: Болезнен ли е тестът?
О: Не, Вега тест е абсолютно безболезнен, безопасен и неинвазивен.


В: Колко време отнема теста?
О: Тестът се извършва в рамките на около час. Резултатите са готови веднага.


В: Вега тест има ли противопоказания?
О: Вега тест не се препоръчва на пациенти с пейс мейкър, бременни жени и деца до петгодишна възраст.


 

В: Поставя ли Вега Тест диагноза?
О: Вега Тест не поставя диагноза. Изследването дава информация за поносимостта на Вашия организъм към храните и може да подпомогне лечението Ви. Но тестът не е алтернатива на лекарски преглед. При здравословни проблеми Ви препоръчваме да се обръщате към личния си лекар.


В: Как работи Вега апарата?
О: Вега тестуването произхожда от електроакупунктурата. Към апарата са свързани метален писец, който се поставя върху определена акупунктурна точка на едната ръка и метален накрайник, който вие държите с другата си ръка. Измененията в ел. съпротивлението на акупунктурната точка показва дали даденият организъм добре разгражда тестваната храна.


Данните се отчитат на екран от скала, намираща се на самия апарат. Изследването тества отговора на организма към поставените различни хранителни субстанции. Ако тялото е толерантно и добре разгражда дадена храна, показанията на скалата са над определени стойности.


 

Ако има нетолерантност към тестваната храна, данните са под тези стойности. Така се определя чувствителността към различните хранителни субстанции и индивидуалния отговор на организма към тях.  Това е един иновационен метод, обединяващ знанията на древните лекари с възможностите на съвременните технологии.


 

 

Каква информация ни дава вега теста?

В рамките на около един час с теста се установява към кои храни организмът има добра толерантност – да разгражда, усвоява и превръща в енергия. Кои от тях не толерира – разгражда бавно, не усвоява достатъчно и ги натрупва в мастни депа, шлаки, токсини.

Резултатите са готови веднага, нанасят се в  специално изготвен стандартен фиш.

В него се отбелязват храните, които за улеснение са маркирани в три цветови групи: в зелен цвят – разрешени храни, в оранжев цвят – неразрешени, те се изключват само за 3 месеца от храненето и в червен – неразрешени, които се изключват за 6 месеца.


 

След тези периоди те отново са в нашето меню. Може след шестия месец да се извърши контролен тест, с който ще може да се направи преценка за ефекта от теста, т.е. колко от забранените храни са се върнали към разрешения сектор. Необходимостта от разтоварване на метаболизма е тази, която налага тяхното изключване. Организмът в момента не толерира тези храни, трябва да се съобразим с резултатите, при това само за няколко месеца.  Като казваме, че всеки човек е уникален, това се отнася и до начина, по който се възприемат различните храни.


 

 

За всички ли е подходящ тестът?

Тестът е подходящ и важен за всеки един от нас. Дългогодишният опит от неговото прилагане доказва, че консумирането на разрешените, толерирани храни, значително подобрява състоянието на хора с: диабет, подагра, псориазис, инфаркт, инсулт, артериална хипертония, бъбречни, чернодробни и онкологични заболявания, на дихателна и ендокринна системи, климакс, наднормено или поднормено тегло при деца и възрастни, анорексия и булимия, гастрит, колит, запек, синдром на раздразненото дебело черво, гастроезофагеален рефлукс, анемии, акне, целулит, дерматити, депресии, неврози. Важен е за спортисти, телевизионери, артисти.


 

Това е индивидуалният подход към здравословното хранене. Разбираш, че за да си по-здрав и по-слаб, не е нужно да се травмираш с различните диети и гладувания. Изобилието от „препоръчани  и изпитани“ диети, с еднакви за всички хранителни продукти, объркват хората.


 

Още отговори на най-често задавани въпроси:

 • Точността на теста  е не по-малко от 87-95-97%.

  • Не е тест за хранителна алергия. Хранителната алергия е реакция на имунната система на организма.


  • Ако не сме направили теста, не можем да разберем точно кои храни нашият организъм не толерира.


 • Няма йо-йо ефект при използване на толерираните храни. С него се осигурява индивидуалният прием от всички групи храни.

  • Предимство на теста е, че тук и сега, бързо и точно, може да разберете кои са вашите храни (толерирани или нетолерирани).


  • Можете да поддържате килограмите си с Вега тест, без да гладувате и да правите диети.


  • Полезен е, защото веднага ни дава отговор на постоянно задаваните от нас въпроси – каква е най-подходящата храна, за да бъдем по-здрави, спокойни, слаби, стройни, добре изглеждащи.


  • Вега тестът не замества конвенционалните методи за диагностика.


Още веднъж, Вега тестът не е медицински тест и не поставя диагнози.

Той е един начин да „чуете” отговора на вашата енергийна система по отношение на полезността ЛИЧНО за вас на определени храни и напитки.

Той ще ви даде възможност да поддържате по един лесен, напълно природен начин своето здраве, красота и самочувствие!


 

Ако желаете да се възползвате от възможностите на ВЕГА ТЕСТА, моля, направете заявка на имейл marijanna@abv.bg или по телефона – 0884740734

Цена на тестването – 50лв

Само за желаещи от Благоевград, на 19 февруари, преференциална цена- 35лв


 

Възползвайте се с радост!

Вижте още:

ЛИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ ПО СКАЙП И ИМЕЙЛ

ХАРМОНИЗИРАЙ ЖИВОТА СИ СЪС СИЛАТА НА ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР „КАК ДА ИСКАТЕ, ЗА ДА ВИ СЕ ДАДЕ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС В ШЕСТ МОДУЛА „МЕРИДИАННА ТЕРАПИЯ- СИСТЕМА ЗА САМОПОМОЩ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС В ДВА МОДУЛА „РОДОВАТА ЕНЕРГИЯ- ПРИСЪДА ИЛИ БЛАГОСЛОВИЯ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС ПО ЦВЕТОТЕРАПИЯ

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС В ШЕСТ МОДУЛА „МЕРИДИАННА ТЕРАПИЯ- СИСТЕМА ЗА САМОПОМОЩ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС “ ТЕХНИКИ ЗА ЕНЕРГИЙНО БАЛАНСИРАНЕ ЧРЕЗ СИСТЕМАТА ОТ МЕРИДИАНИ“

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента- започва на Новолуние

 

Безплатен уебинар „Обичай своите страхове… и ги дръж надалеч

 

Eнергийни техники за освобождаване от страхове – видео курс в два модула

 

Програма за лична трансформация „МОЯТА СИЛА“ в 5 стъпки (първа стъпка – БЕЗПЛАТНА)

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ОЩЕ СТАТИИ

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ТЕЗИ ПРОМО ПАКЕТИ –

ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги с ОТСТЪПКА ДО 80%

 

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4(1)

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(2)

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!


 

 


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!