Програма за лична трансформация „МОЯТА СИЛА“ в 5 стъпки

080460183065

От страх към Любов, от болест към здраве, от бедност към изобилие, от самота към взаимност, от неудовлетвореност към щастие!


Тази програма е за хора, осъзнали своята отговорност за всичко, което имат или нямат в живота си. Хора, преминали през не малко изпитания, някои от които доста болезнени, но почувствали вече, че някак си, колкото и това да им се струва странно, сякаш с мислите, думите и емоционалните модели, които носят в себе си, могат да сътворяват преживяванията, които искат.


 Самата аз отдавна осъзнах това, разбира се, след не малко болезнени и критични ситуации, трансформирах огромна част от обстоятелствата в живота си и разбрах, че най-доброто, което мога да направя с това знание, е да го предоставям и на други, за да променят живота си към по-добро.


  Някъде пак там, в многото търсене и практикуване, и консултиране, проумях, че не са достатъчни 1,2 или 3 срещи, за да може човек да открие Пътя на промяната за себе си, още по-малко пък да върви уверено по него.


  Трябваше да създам Програма от няколко стъпки, които последователно и целенасочено да водят към една трансформация не само на духовно ниво, но и във видимата част на тази Вселена – нашата физическа реалност.


 Защо стъпките са пет?

И какво се случва, след като човек ги премине?


 Първа стъпка


 Първата стъпка е опознавателна и в нея ще набележим основните аспекти, които се нуждаят от корекция.

Ще разгледаме по-задълбочено вътрешно характеровите причини, които стоят зад житейските ви ситуации.

Ще си изясним целта и основните желания в процеса на личната трансформация, който ще предприемем!


 Втора стъпка


 • Определяме блокажите в енергийната система въз основа на физически симптоми и емоционални състояния, характерни за вас.

 • Съставяме „пътна карта” за разблокиране на меридианния поток в засегнатите енергийни структури.

 • Получавате задачи за самостоятелна работа като схема на енергийни точки за въздействие, подходящи утвърждения, визуализационни техники.

 • Концентрираме се върху подобряване на здравето и емоционалното състояние.

 • Предприемаме разнообразни действия за балансиране на енергийната система.


 Трета стъпка


 • Изчистване на негативите от миналото. Енергийни техники за препрограмиране на подсъзнателните автоматизирани „отговори”.

 • Трансформиране на болезнените спомени и травми.

 • Навлизане в Полето на Покоя, усвояване на Квантовата синхронизация – един от методите за промяна на реалността.

 • Запознаване и прилагане и на други методи.


 Четвърта стъпка


 • Възприемане и отработване на техники за осъзнато сътворяване.

 • Силата на нашето Намерение.

 • Поставяне на цели в различните житейски аспекти.

 • Ментално градинарство – запознаване с науката за семената и как „засаждаме” в своите умове житейските ситуации, взаимоотношения и обстоятелства.

 • Разчитане на знаците – това, което сме „пожънали” ни дава информация за това ,което сме „посели”.


 Пета стъпка


 • Разширяване на целите и завършване на етапа за преминаване на по-високо вибрационно ниво.

 • Анализ на резултатите и запознаване с други ефективни практики за сътворяване на личната реалност.

 • Упражнения за задържане и продължаване на постигнатия баланс, както и допълнителни препоръки за справяне със стресови ситуации, конфликти, негативни ситуации.

 • Пренаписване на личната програма – за успех, любов и здраве.

 • Навлизане в дълбоките нива на съзнанието, за да достигнем до своето предназначение, осъзнаване на истинското значение на връзките в нашия живот.


 Това не е пълното описание на стъпките. Такова просто няма. Всяка среща е индивидуален сеанс, с коренно различни параметри, тъй като всеки човек е една Вселена – вибрираща, дишаща, постоянно преминаваща от едно състояние в друго, прекрасна и неотразима!


Направете тази Вселена най-доброто място, което познавате и животът ви ще се изпълни с чудеса, за които не сте и подозирали.


 За мен ще бъде удоволствие да ви подпомогна в този процес, на който най-мощният двигател, обаче, сте самите вие!


 Кога може да започнете Програмата?


 Веднага, след като кандидатствате за участие в нея, и бъдете одобрени след като проведем телефонен разговор, в който да изясним, дали тя наистина  и напълно е подходяща за Вас и Вие за нея! После ще уточним график за срещите по скайп, или телефон, или в онлайн кабинет!


Колко струва Програмата?


Програмата има промоционална цена в момента и струва 1000 лв за всичките пет стъпки.

(Цената на единична консултация е 250лв, така че, всъщност реално заплащате 4 консултации, а получавате 5)


ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ С РАДОСТ!


 ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ НАТАТЪК, ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНО!!!

www.poznanieto.net (3)


 Как се провеждат срещите?


Те се провеждат най-често по скайп, може и по телефона, като разговорът е за наша сметка, а може и във виртуален онлайн кабинет. Решаваме заедно как е най-удобно!

Няма значение къде живеете, или се намирате в момента. Необходимо е да разполагате с компютър и интернет, за да може да се „срещаме”, както и да получавате материали на имейла.

Срещите са с продължителност около 50 мин, но моля, да си отделите поне час и нещо за всеки случай, тъй като понякога могат да се удължат.

Насрочват се съобразно индивидуалното темпо на всеки. Могат да са веднъж седмично, през седмица, на 10 дни, или както ги уговорим, според нашата заетост и ангажираност.

Желателно е, обаче, задачите за самостоятелна работа да се изпълняват съвестно и отговорно, тъй като именно те поддържат трансформиращия процес.


 Какво ще получите, след като завършите Програмата?


 • Ще се чувствате по-балансирани и спокойни. Ще сте научили ценни техники за работа със собствената си енергийна система и ще знаете при възникването на какъвто и да е здравословен проблем, как да си помогнете, а и на своите близки.

 • Ще започнете да забелязвате първите резултати от „посадените” нови семена под формата на промени в обстоятелствата и обкръжението ви.

 • Ще усетите разликата между новата ви самоличност и старите навици, които са ви държали в капана на неудовлетворението и страданията.

 • Ще осъзнавате все по-ясно своята роля на Създател на своя свят и ще можете да го направите такъв, какъвто го искате.

И, разбира се, ако желаете да продължим заедно към още по-големи подобрения, осъзнавания и по-високи нива на емоционално и ментално състояние, ще може да го направим!


 Възползвайте се с радост!


Автор на програмата е Марияна Анастасова

1111

 Отзиви на участници:


Здравей, Мариянче,
Благодаря за подаръка! Като познавач на човешките души отново докосна сърцето ми- този път с малахит!
Безкрайно съм ти благодарна за семинара Силата на кристалите, защото в него съчетаваш кристалната структура на камъка с нежната кристална структура на човешката душа. Всичко е енергия, всяко нещо има своята кристална решетка- и камъчето и капката роса, и всеки един от нас. Важното е да осъзнаем, че нежната кристална структура иска грижа, любов, благодарност и прошка.
Когато хванем кристална чаша и я докоснем с друга за наздравица чуваме неповторим, нежен звън. Нека поддържаме този звън в сърцето си, нека той изпълва дните ни и тогава ще успеем да бъдем себе си  в синхрон с Първоизточника!
Поздрави,
Румяна Григорова


 

Здравей, мила моя Вълшебнице,

Благодаря ти от сърце за поредния вдъхновяващ, вълшебен курс!
Този курс бе за мен поредното приключение, което ми даде възможност за вътрешно съзерцание и озарение.
След всеки твой курс вратите на Светлината се отварят все повече за мен.
Всеки твой курс е крачка към Бога – Творец, защото всеки от нас е частица от Божественото и във всеки от нас има разум и чувства от Абсолюта. Аз от години медитирам , но твоите техники много ми допаднаха. Особено техниките „Вълшебният кабинет“ и „Събиране екип на успеха“.
 
Ако медитираме дълго време и постоянно, нашите мисли имат повече Жива сила, те стават в по- голяма хармония с Вселената и тогава Вселената ни помага във всичко което правим.
 
Чрез медитацията ние получаваме нашето вътрешно просветление, чрез сърцето отваряме вратата към Бог в нас. Той е там, чакащ за магическия момент в живота ни, когато ще поискаме да намерим по-добър начин за правене на нещата.
Благодаря ти, че сме заедно тук и сега!Горещо препоръчвам на всеки, който иска да сътвори около себе си един прекрасен свят и да изкачи поредното стъпало по пътя към самоусъвършенстването, да се запише не само за този курс, но и за всички останали, които ти си сътворила и продължаваш да твориш. Всяка твоя техника действа, изисква се само постоянство.
Обичам те, благодаря, бъди благословена!
Нека Светлината и Изобилието бъдат с теб!
Цвети


Здравей, скъпа Марияна,

Благодаря ти за хубавите лекции, за безценните съвети, за мъдрите мисли, утвърждения ,практики! Благодаря за изключителните подаръци! Благодаря ти ,че те има! Възхищавам ти се на това , което правиш! Всичко е чудесно! Направила съм техниката с водата и със семената. Правя си утвържденията и чакам богата реколта. Чувствам се чудесно! И като се замисля аз съм щастлива! Всички сме живи и здрави. До мен е любимия човек вече 36г. Живеем на тихо,спокойно, чисто и красиво място в Несебър. Радваме се на морето, слънцето, птиците, цветята. Имаме мечта , която не зная още как , но вярвам, че Вселената ще ми помогне да осъществим. Бъди жива и здрава, скъпа Марияна! Благодаря ти за всичко!
Цвета


Здравей, Марияна,
И аз ти благодаря много за интересните и приятни часове, които прекарахме заедно на семинара за стреса… Беше много вълнуващо за мене да се запознаем лично и да си говорим като отдавнашни приятели..
​Научих много полезни неща, които започнах да прилагам и съм приятно изненадана, че работят и имам напредък по отношение преборването на стреса.
Този семинар беше от голямо значение за мене, защото беше нещото, което ми открехна вратата към една супер интересна материя. Винаги са ми били интересни тези практики, но не съм попадала на човек, на който мога да се доверя. Аз определено имам развита интуиция към хора и обстоятелства и вярвам че тя не може да ме подведе. Така почувствах, че мога да ти се доверя и поставих началото на моето духовно осъзнаване… Много важна стъпка!
Имам да лекувам много рани в буквален и преносен смисъл…Надявам се това да се случи постепенно с много постоянство, четене, практикуване от моя страна, и разбира се- с твоята страхотна помощ :)
Следя и чета всичко, което ми изпращаш, както и многото информация, която има в сайта ти и във Фейсбук. Благодаря за всичко това, много е полезно!
Бистра Иванова

ВИЖТЕ И ЕДНИ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ

 

Меридианна терапияРодовата енергияприсъда или благословия (2)

 

 

 

 

Харесайте страницата ни във Фейсбук

 Присъединете се и към нашите групи :

Arbanasi Dream

Всеки ден сътворявай живота си!


 

бутон за сайт

Вижте още:

Безплатен уебинар „Силата на хармоничното Съзнание“

Меридианна терапия- система за самопомощ в шест стъпки

Родовата енергия-присъда или благословия- онлайн видео курс

Онлайн семинар „Ти си лекарството“

28-дневна порграма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента от

Безплатен уебинар „Обичай своите страхове… и ги дръж надалеч

 Eнергийни техники за освобождаване от страхове – видео курс в два модула

Техники за енергийно балансиране чрез системата от меридиани в два модула

ОНЛАЙН КУРС ПО СУ ДЖОК

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА МЕСЕЦА

СТАТИИ

ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)

Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

 

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

 

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!