Су джок – помогни си сам!

  • 0
990024_orig

Су джок – помогни си сам!

Tags : 

 ОНЛАЙН КУРС ПО СУ ДЖОК, ОТВОРЕН ЗА РЕГИСТРАЦИЯ СЕГА!


Няма друга система с такава простота, безвредност и ефикасност!


От гледна точка на СУ ДЖОК няма никакво значение кога е възникнало дадено заболяване или травма, вие можете, прилагайки този метод да отстраните болката или дискомфорта, използвайки някои от природните инструменти, с които той си служи.


На първо място това е масажа.

Той се прави с професионална сонда, или с нещо подръчно със заострен и леко заоблен  край, като химикалка, но  без пълнител, или кибритена клечка.  Когато някой орган или система заболее, в нейната проекция,  върху дланта и стъпалото, възниква т.нар „болезнена точка”. Тя се отличава по изключителната си чувствителност. Изучавайки системите на съответствие и знаейки кой орган или част къде се намира по дланта или стъпалото, ние можем лесно да открием такива болезнени точки и да ги масажираме.


Ще изпитвате силна болка в началото, но после тя ще отшуми и на нейно място ще се настани едно усещане за топлина, което показва, че към съответния орган или част е изпратен лечебен импулс. Ще почувствате облекчение много скоро.


Ако имате болки в гръбначния стълб, вместо да търсите болезнените точки в проекцията, можете да масажирате цялата проекция, която е разположена на гърба на всеки пръст точно по средата. Това е в Системата на съответствие „Насекомо” и специално за този масаж в Московската академия по Су Джок е създадено масажното пръстенче, което специалистите наричат „вълшебното пръстенче”.


 

ГЛЕДАЙ КРАТКО ВИДЕО ЗА НЕГО ТУК!


hiro_sudjok_30


      Това просто наглед приспособление има изключително мощен, както лечебен , така и профилактичен ефект. Масажирайте с него до зачервяване всеки пръст поне по няколко пъти на ден и много скоро болките в гърба ви ще изчезнат, независимо от това на какво се дължат и кога са се появили.


428458242_w640_h640_45247_001


Гръбначният стълб се „простира” по дължината на всеки пръст от нокътя до кокалчето, където всъщност се „пада” опашката. Ако имате по-често болки в шийната област, спрете се с пръстенчето и го натиснете по-силно в областта на първата сгъвка под нокътя-именно там са проекциите на шийните прешлени.


Ако оплакванията ви са в поясната област, стиснете с пръстенчето по-силно, докато минавате през третата фаланга. На картинката може да се ориентирате в проекцията и да прецените къде точно ще се проектират вашите болежки. И не забравяйте, че гръбначния стълб е опората на тялото и той трябва да бъде поддържан в пълна изправност.


Освен това, гръбначните прешлени са свързани чрез множество нервни окончания с всички вътрешни органи и когато в някои от прешлените има проблем, това рефлектира задължително върху дейността на свързаните с него органи. Много често заболявания на органи в малкия таз (матка, яйчници, пикочен мехур) могат да се дължат на дисбаланс, възникнал в областта на кръстната кост.


Дори при най-малките симптоми или болка в гръбначния стълб, вземете мерки и използвайте вълшебното пръстенче и ще забележите значително подобрение дори след еднократно приложение. Много често определят резултатите от Су Джок терапията като чудо, но те са просто естествена реакция на организма, след като ние сме приложили естествени и природни средства за въздействие.


В Су Джок използваме още мокса, семена, магнити и всички те работят в една главна посока, а именно, да задействат самоизцелителните сили, които всеки от нас притежава. Ние се раждаме „оборудвани” с всичко, което ни е необходимо, за да бъдем здрави, щастливи и да живее в благополучие.


Су Джок  активира това „оборудване”, така че организмът да включи своите неизчерпаеми ресурси за изцеление и здраве. В следващи статии ще се запознаем и с други инструменти и техники от тази чудна система.


Бъдете здрави, учете се, как по природен път да възстановявате баланса в себе си и винаги помнете, че здравето е там, където винаги е било- в собствените ни ръце!


Запишете се за Онлайн курса по Су Джок, който само сега е отворен за регистрация с 6 допълнителни обучения-бонуси (на обща стойност 535лв- подаръци за вас!) и достъп до всички досегашни и бъдещи уроци в него!


Ще получите линк и парола на своя имейл, а ще можете да гледате и усвоявате в удобно време!


       

ВИЖТЕ ОЩЕ:

СУ ДЖОК-ЧУДОТО В ТВОИТЕ РЪЦЕ

КОГАТО ДЕТЕТО Е БОЛНО

 ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)  


 

  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

 

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

 

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)

Споделете статията чрез бутончето, за да се възползват повече хора! бутон за сайт


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!