ЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ „СУ ДЖОК I,II и III ниво“

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯ

НАУЧИ СЕ БЕЗВРЕДНО, ЛЕСНО И ЕФИКАСНО ДА ЛЕКУВАШ СЕБЕ СИ И БЛИЗКИТЕ СИ!


 

За онези от вас, които искат да овладеят това изключително ценно знание, но нямат възможност да посетят семинарите в различни градове, предлагаме тaзи ЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ, която ще ви даде всички познания, които са ви нужни, за да помогнете на себе си и на своите близки! Необходимо е само да разполагате с компютър, интернет и с желание да се учите, разбира се.


 

Предимството на обучението онлайн е това, че се намираш в отпускаща домашна обстановка, в уюта на твоя дом и така възприемаш още по-пълноценно поднесената информация.


 

КАКВО Е СУ ДЖОК?


 

Су Джок е уникална система за поддържане на здравето, ненадмината в своята простота, безвредност и ефикасност!

Тя си служи с природни средства като мокса, семена, човешките пръсти и др. По нашите ръце са разположени умалени копия на телата ни и въздействайки върху тях, изпращаме мощни лечебни импулси към съответното място, орган или система в организма.


За кого е този онлайн курс?


 

 • Той е за онези, които са опитвали какво ли не, за да се отърват от здравословните си проблеми, и вече са разбрали, че само Природата може да лекува!
 • Той е и за онези, които желаят да имат на разположение сигурно и ефикасно средство, с което във всеки един момент могат да помогнат на себе си и своите близки да оздравеят.
 • Той също така е и за онези, които вече за осъзнали, че е нужно да поемат отговорност за собственото си здраве и по естествен път, без лекарства, без скъпи консумативи или апаратури, по безвреден начин да бъдат здрави, хармонични и щастливи.

Защото Су Джок не е просто система от знания за здравето, той е система от знания за живота въобще!


 И защото здравето е там, където винаги е било – в собствените

ни ръце!


 

Знанията, които ще усвоите на този курс нямат аналог по своята простота, безвредност и ефикасност. Те ще ви разкрият един свят, който винаги е бил вътре в нас и това е вложената от Твореца самоизцелителна система във всеки един човек, която днес е време е да задействаме, да опознаем и да обичаме!


 ГЛЕДАЙТЕ БЕЗПЛАТНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА

СУ ДЖОК ТЕРАПИЯТА!


 

КАКВО ВКЛЮЧВА  ЗЛАТНАТА КОЛЕКЦИЯ?


 

 • Цялото обучение (I,II и III ниво) се състои от 9 части (видеа), които ще получите след като потвърдите участието си. Всяко ниво се състои от 3 видео материала.
 • Имаш възможност и да получиш препоръки за терапевтични подходи към различни здравословни проблеми – твои или на твои близки.
 • Гледаш, слушаш и усвояваш учебния материал в удобно за теб време и място! Ще имаш достъп до страниците с видеата завинаги и ще ги гледаш, когато желаеш!

1. Първо ниво – Системи на съответствие


Човешкото тяло е сложен механизъм, в който всички части работят в тясна и постоянна взаимовръзка.Във всяка част на тялото непрекъснато постъпва информация за състоянието на всички останали и същевременно се излъчва информация за собственото състояние.


 

Този обмен се извършва от т. нар. Системи на съответствие. Те приличат на умалени копия на човешкото тяло и съдържат пълна информация за организма. Системите на съответствие всъщност са информационно – енергетични проекции на организма, разположени върху всички обособени части на тялото, но особено върху ръцете и ходилата са най-лесни и ефикасни за използване. Може би защото те имат поразително структурно сходство със строежа на човешкото тяло и влизайки най-често в контакт с околната среда, създават най-мощни лечебни импулси.


 

И така, когато някой орган заболее, именно в зоните на съответствие постъпва сигнал за това, като се формират там миниатюрни сферични образования, наречени болезнени точки и чрез натиск върху тях се генерират лечебни импулси, които достигат и лекуват заболелия орган.


Смята се, че прилагането на Су – джок терапията е напълно безопасно и че чрез нея може да се лекува всеки орган, всяка става, всяка частица от тялото, като не се изискват медицинско образование или специални инструменти. За натиск върху болезнените точки могат да се използват обикновени кибритени клечки, също и семена. Използват се още мокси, масажни пръстени, магнити и игли.


 

Су джок е предназначена от природата за самолечение и може да се прилага от всеки в домашна обстановка.Според лекари от Московската академия по Су джок, тя задейства самоизцелителните сили на организма, каквито всеки човек притежава.


 

 2. Второ ниво – Терапия по потока на енергиите – меридиани


 

На това ниво изучаваме основните енергии, които протичат в човешкото тяло и управляват жизнените процеси в него. Теорията за Ин и Ян и енергийната анатомия на човека.


 • Меридианите са пътищата на енергията в тялото; диагностика и възстановяване на енергийния поток.
 • Шестте Ки и връзката им с отделните органи и системи в организма.
 • Емоции – органи – цветове – заболявания и начини за възстановяване на баланса.
 • Въздействие върху енергийните структури при различни здравословни проблеми.
  Когато се научим да управляваме енергиите в собствените си тела, ще се научим по-добре да управляваме и живота си.

Енергийната терапия е следваща стъпка след овладяването на системите на съответствие и изисква по-специфични познания, свързани с най-дълбоката мъдрост на източната философия и медицина. Предстоят ни да се докоснем до много вълнуващи открития за собствената си същност, за чието съществуване може би дори не сме и подозирали. Да го направим заедно!


 

3. Трето ниво – Терапия по потока на енергиите – чакри


 

В третото ниво на онлайн курса по Су – джок ще задълбочим своите познания в областта на енергийните взаимодействия вътре в нас и в Природата. Човекът, като част от Вселенската композиция, се подчинява на общовалидни природни закони, които в най-голяма степен управляват неговото здраве и живот.


 

В това ниво са включени следните теми:


 

 • Чакрите – енергийните трансформатори в нашите тела – характеристики, проекции и техники за балансиране и изчистване
 • Теорията за Петте Елемента, като един от фундаментите на източната философия и медицина. Физически проявления на Елементите в тялото, връзката им с органи, части и физиологични системи. Терапевтични подходи, основани на взаимоотношенията между тях в тялото.
 • Органи и емоции – ще научим кой орган с какви емоционални модели е свързан. Нашите емоции влияят пряко върху органа и системата, с които влизат във взаимодействие. Познавайки тези взаимовръзки, можем да променяме съответните емоционални модели, докато оздравее физическото тяло.
 • Цветотерапия – въздействие върху енергийните структури с цветове – един прост начин за възстановяване на баланса. Въздействието с цветове е уникално! Цветовете действат с дължината на вълната и съответно с вибрацията, която излъчват.
 • Чудото на базовите точки – съществуват базови точки, чийто проекции по ръцете и ходилата имат най-широкоспектърно въздействие върху целия организъм. Те играят много важна роля за цялостното хармонизиране, както и на определени части.
 • Мини системи на съответствие, разположени по краищата на пръстите- те имат мощен ефект поради високата концентрация на енергийни импулси в по-малко физическо пространство

 

По предварително зададени от теб казуси за здравословни проблеми – твои или на твои близки, ще бъдат предложени конкретни терапевтични подходи, които биха могли да помогнат в различните случаи.


 

ВИЖ КАКВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ НА КУРСИСТИ, ПРЕМИНАЛИ КУРСОВЕТЕ!


 

КОЛКО СТРУВА ЗЛАТНАТА КОЛЕКЦИЯ?


 

 

Стандартната цена на цялото 12-часово обучение е 180 лв.

САМО ТОЗИ МЕСЕЦ ИМАШ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОЛУЧИШ ВСИЧКИ НИВА НА ОНЛАЙН КУРСА ПО СУ ДЖОК
НА СУПЕР ЦЕНА ОТ 99 лв, като СПЕСТЯВАШ 81 лв и
ПЕЧЕЛИШ видео обучение близо 12 часа!

За участници от чужбина цена: 55 евро


 

След като се запишеш във формата по-долу, ще получиш имейл с начините за заплащане на курса.

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт

hit tracker

МОЖЕТЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ И ВЕДНАГА ЧРЕЗ СИСТЕМАТА E-PAY

Описание Сума
Промо пакет Златна колекция трите нива на обучение по су джок 99.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

ВИЖТЕ ОЩЕ:
КОГАТО ДЕТЕТО Е БОЛНОFACEBOOK
СУ ДЖОК-ЧУДОТО В ТВОИТЕ РЪЦЕ
СУ ДЖОК  ПОМОГНИ СИ САМ!
СУ ДЖОК НЕ Е САМО ЛЕЧЕНИЕ

СЕМЕТЕРАПИЯ

СУ ДЖОК ТЕРАПИЯТА


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!