Онлайн видео курс в два модула „Техники за енергийно балансиране чрез системата от меридиани”

_Техники за енергийно балансиране чрез системата от меридиани_

m23Добре, да си го кажем направо. Вече всички знаем, че енергията е в основата на живота. Тази енергия, която подтиква дърветата да растат, а звездите да светят, е същата, която кара кръвта да се движи, а сърцето да пулсира.

 И точно там, на границата между Дух и Материя, в сърцевината на невидими „тръбички”, пръснати като мрежа в нашите тела, се намира част от онази жизнена сила, която науката сега доказва, а древните лечители познават от хилядолетия.  

Меридианната система неуморно и без прекъсване пренася, разпределя и насочва енергия към физическите органи и части, за да осигури оцеляването, оздравяването и функционирането на човешките тела.

Нещо повече, нашите тела се движат, храносмилат и извършват всички останали дейности именно благодарение на енергийното захранване, което получават от меридианите.  

Да познаваме и поддържаме в изправност енергийната мрежа е не просто пожелание, то е абсолютна необходимост, ако искаме да бъдем здрави.  

И така, 12 двойни и два единични, общо 14 меридиана доставят енергия до нашите органи и части. Всички те имат специфични задачи и функции, и ако някъде по техните пътища възникнат блокажи, съответно захранването става неравномерно и органът, свързан с блокирания меридиан, се разболява. Съответно, ако успеем отново да върнем баланса в меридиана, енергията отново протича плавно и органът се подобрява.  

Трябва да знаем, че меридианите са свързани освен с физическите структури, също и с нашите мисловни и емоционални модели, както и с дълбоките ни убеждения, вкоренени в подсъзнанието. Осъзнаването на тези взаимовръзки в процеса на енергийното въздействие, може да ни донесе едно по-дълбоко разбиране за собствената ни природа, здраве и живот.  

Повече от причините за блокажите днес ни интересуват начините, по които да върнем баланса в нашата енергийна система. А те са прости и достъпни за всеки. Енергията в меридианите се влияе от думи, мисли, цветове и звуци, докосвания и определени движения. Всеки може да се научи да „разговаря” със собствената си енергийна система, да я балансира и поддържа в изправност с помощта на лесни и достъпни техники. Точно такива ще усвоим на този курс.  

1 модул

Ще научим за спецификата, териториите и задачите на всеки от главните меридиани.

Ще разберем с кои физически структури са свързани и как им въздействат.  

2 модул

Ще усвоим начини за енергийно тестване състоянието на меридианите и много практически техники да ги балансираме и поддържаме в изправност.    

Каквото и да ви измъчва – от главоболие до нерешителност и неспособност да отстоявате себе си в емоционален план, от „непобедима” екзема до страх от самота или бедност, вашата енергийна система знае и отговора, и причината и лечението. Тя пази всяко преживяно критично събитие или стрес, търпеливо очаквайки моментът, когато то ще бъде осъзнато по безболезнен път, за да го трансформира в поредния безценен за вас урок. Тя чака да поискате да се възползвате от неограничените й възможности за помощ и изцеление.


 


Цена: 70 лв за двата модула

Ще получите двата модула НА ИМЕЙЛА, А ЩЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ ГЛЕДАТЕ И УСВОЯВАТЕ В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!


 

При възникнали въпроси и казуси, ще имате пълна подкрепа и съдействие по ВСЯКО време!

 

 


 

Гледайте КАТО ПОДАРЪК запис от уебинара „Енергийната система в нас – извор на здраве!

Очаквам ви с радост!

***Заявете курса на имейл marijanna@abv.bg


 

 

Вижте още:

FACEBOOK(1)

ОНЛАЙН КУРС ПО СУ ДЖОК

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА МЕСЕЦА

СТАТИИ

ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)

 Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

 

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

 

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт

 


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!