Когато детето е болно – СУ ДЖОК за деца

  • 0
6226808_orig

Когато детето е болно – СУ ДЖОК за деца

Tags : 

Когато детето е болно, сякаш боледува целият ни свят. Всичко, до което се докосваме, всичко, което правим и мислим, сякаш отива на заден план.
Когато детето е болно, често пъти започваме с обвиненията към условията в детските градини и училищата, към лошото време, към самите себе си…

НАУЧЕТЕ СЕ КАК ДА ПОМАГАТЕ НА ДЕЦАТА СИ НА ОНЛАЙН КУРСА ПО СУ ДЖОК!

Защо се разболя малчуганът точно сега, къде настина, сигурно заради изпотяването вчера, тича, тича по пътя и ето ти сега…Ами да, сигурно е било пълно с кашлящи деца в групата му…
Как може да има толкова безотговорни родители, да си пращат болните деца при нашите здрави! Така всичките се заразяват, то е много ясно. Не им пускат парното в училище, работи 1-2 часа и го спират. Как няма да се разболее??!!

От дъжда е – намокри го малко и настинката му е в кърпа вързана… Ама и аз съм една… не биваше да го пускам на тая екскурзия, не ги поглеждат учителите въобще – изпотил се е нашия и ето ти сега – гнойна ангина… Че може и по-лошо да стане… И още, и още, и още… Общото между всички обвинения е, че са напълно безполезни. Не помагат на никого, нито на Вас, нито на детето.

Хайде да потърсим нещо по-полезно! Нещо, което може да лекува, да предпазва и което е напълно в наша власт! Не, това не е хапчето или антибиотикът с вкус на ягода или друг приятен плод! Не съветвам никого да се отнася несериозно към антибиотиците. Когато са наистина необходими, те трябва да се използват навреме и по най-подходящия начин. Но само когато са необходими. В повечето случаи това съвсем не е така и освен това, ние имаме на разположение толкова богат арсенал от средства за въздействие срещу всякакви болести, че патологичният процес може най-спокойно да бъде овладян чрез тях.

Един уникален метод – СУ ДЖОК- ни дава огромни възможности да помогнем на детето си, както и на себе си ефикасно, без медикаменти и по природен път. Той ни е даден в буквалния и преносния смисъл направо в ръцете. Всичко, което е нужно да знаем, са съответстващите на органите и частите на тялото проекции по ръцете и ходилата. Всеки човек е „проектиран” върху своите ръце и ходила, с всички свои характерни особености. Всичките му болести са там – и стари, и нови, всичките му травми, както от вчера, така и отпреди 50 години.

Представете си, че разполагате с дистанционно устройство, с което можете с едно натискане на копчето да включвате лечение за черния си дроб, бъбреците или за белите дробове. Можете да им задавате нужната програма, да премахвате дисбаланса в тях и да ги програмирате за най-здравословния режим на работа! Те ще се подчинят на Вашата команда, защото те това и чакат- Вашето решение да сте   здрави, хармонични и в пълно благополучие.

Те са Вашите органи и части от тялото – обичат Ви и искат да Ви служат.
Не вярвате ли? Смятате, че органите Ви боледуват по нечие друго нареждане, освен Вашето? Някой друг, който, да кажем, Ви мрази, им е наредил да работят хаотично, да не изпълняват функциите си правилно, дори да се повреждат ненадейно?!

Но истината е, че никой друг не може да нарежда на Вашите органи и части поради една много проста причина – и тя е, че те слушат само Вас!

ВИЖТЕ ПРЕДСТОЯЩИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО СУ ДЖОК  И
ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА УЧАСТИЕ

КУРС ПО СУ ДЖОК, ПЛОВДИВ, 8 ноември

ВИЖТЕ ОЩЕ
Статии:
СУ ДЖОК-ЧУДОТО В ТВОИТЕ РЪЦЕFACEBOOK(1)
СУ ДЖОК  ПОМОГНИ СИ САМ!
СУ ДЖОК НЕ Е САМО ЛЕЧЕНИЕ
СЕМЕТЕРАПИЯ
Онлайн тренинг – семинар „Тялото – вълшебният инструмент“

ОНЛАЙН КУРС ПО МЕДИТАЦИЯ „СИЛАТА В ТЕБ“ В ЧЕТИРИ МОДУЛА

ОНЛАЙН КУРС „ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА“ В ПЕТ СЕМИНАРА ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ЛЮБОВТА

28-дневната програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента започва точно на Новолуние!

Не пропускайте шанса да изглеждате и да се чувствате добре!

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт

 


ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ТЕЗИ ПРОМО ПАКЕТИ –

ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги с ОТСТЪПКА ДО 80%


книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)

 


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!