Хармонизирай живота си със силата на Петте елемента- в два модула

thumb3_HFTMwu


ПОЛУЧАВАТЕ ГО НА ИМЕЙЛА, А ГЛЕДАТЕ И УСВОЯВАТЕ В УДОБНО ВРЕМЕ!


Всичко около нас и вътре в нас е свързано. Може да ви изглежда, че възпаленото гърло няма нищо общо с конфликта с баща ви, но не е така. Може също да ви изглежда случайно, че ви заболяват венците, точно когато сте в ситуация, в която не ви достига решителност да предприемете някакво действие, но и това не е така. Не е случайно. Естествено е. И то не от вчера. Откакто е известен законът У-СИН, или, наричан още, Законът на Петте Първоелемента, всяко събитие, явление и процес в природата и човека може да бъде причислено към някой от тези пет елемента и така да бъде обяснена неговата същност.


 

Когато древните учители и лечители, още преди хилядолетия разделили света на пет големи категории – Дърво, Огън, Земя, Метал и Вода, те направили това в опит по-лесно да бъдат разкрити и представени законите на Мирозданието. Не случайно им дали имената на природни стихии и материали, за да бъдат колкото е възможно по-близо до човешкото възприятие.


 

Днес знанието за тези Пет Елемента е също толкова важно и значимо както и преди хилядолетия. Когато мислим за тях, трябва да знаем, че те не са нещо далечно и чуждо, а са вътре и около нас, контролират здравето и живота ни, свързвайки се с различни наши вътрешни органи и системи, отключвайки и подсилвайки едни или други емоции.


 

  Спокойно можем да кажем, че те са наша реалност и наша съдба!

 


  Научете как тези елементи си взаимодействат помежду си и ще сте научили много за това как да управлявате здравето си, да привличате успеха и да засилите присъствието на Любовта в живота си.

Ще се научите да правите връзки, които преди са ви убягвали, да виждате зависимости и взаимодействия, които преди това са били недостъпни за вас и така да разберете, примерно, защо можете да подпомогнете своя черен дроб посредством зелен цвят, а стомахът – като просто балансирате енергията на Влагата в тялото.

Ще научите също защо бъбреците са най-чувствителни през нощта, макар че меридианът на бъбреците е най-активен от 17 до 19 часа следобед. Защо тъгата уврежда белите дробове, които са контролирани от елемента Метал и как да увеличите Топлината, която го „разтопява”и съответно усилва Радостта.

И още, как да използвате силата на Утрото, когато господства елементът Дърво, за да давате допълнителен тласък на своите начинания, тъй като именно Дървото се свързва с растежа, развитието, както и с новото Начало. В чисто физически план, под негово влияние е цялата двигателна система на човешкото тяло, но в емоционален план, то контролира и емоционалните и мисловни модели, свързани с нашето (не) желание да продължим напред.

Този семинар ще ви отведе до дълбините на едно древно знание за здравето, човека и неговите възможности. Той ще ви покаже как да влезете в природния ритъм да се научите да се задържате в него и така да се възползвате от мощната подкрепа на цялата Вселена.

Гледайте откъс от семинара!


Ще го получите на имейла, а ще можете да го гледате и усвоявате в удобно за вас време.


Цена:  70лв


 Моля, заявете своето участие на e-mail: marijanna@abv.bg

  или на телефон – 0878558810


 

 

Вижте още:

 

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС В ШЕСТ МОДУЛА „МЕРИДИАННА ТЕРАПИЯ- СИСТЕМА ЗА САМОПОМОЩ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС В ДВА МОДУЛА „РОДОВАТА ЕНЕРГИЯ-ПРИСЪДА ИЛИ БЛАГОСЛОВИЯ“

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента – започва на НОВОЛУНИЕ

 

Безплатен уебинар „Обичай своите страхове… и ги дръж надалеч”

 

Eнергийни техники за освобождаване от страхове – видео курс в два модула

 

Програма за лична трансформация „МОЯТА СИЛА“ в 5 стъпки (първа стъпка – БЕЗПЛАТНА)

ОНЛАЙН КУРС ПО МЕДИТАЦИЯ „СИЛАТА В ТЕБ“ В ЧЕТИРИ МОДУЛА

Специални предложения за МЕСЕЦА

СТАТИИFACEBOOK(1)

ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)

  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)

 

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора! бутон за сайт


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!