Отзиви от други семинари и услуги

10398667_621692377940491_3507600607348734157_n

Здравейте, госпожо Анастасова,
Благодаря Ви за чудесната статия! Да сте жива и здрава, че Ви има, че Ви познавам и искрено Ви се възхищавам. Благодарение на Вас и статиите Ви запазвам душевният си комфорт, преодолявам житейските спънки и проблеми по пътя си в този многолик, сложен  и жанрово разнообразен театър „живот“! Бог да Ви благослови и закриля!
С обич,

Кр. М.


 

Здравей Марияна,

Много съм ти благодаря за това, което правиш за Всички нас.
През 2014 година благодарение на Теодора Шивикова отворих очите и сърцето си за твоите статии и семинари.
Имам вече една година зад себе си с прекрасните медитации, които слушам сутрин или вечер (обожавам „Пречистване от извора“ и „Божествената искра“). Научих се да имам мир със себе си и да Благодаря на тази, която ме гледа от огледалото. задължително всеки ден преминавам през сезоните с хората, които обичам. Това е уникално релаксиращо упражнение, което ми липсва ако не го направя до вечерта. Ти го наричаш „Вълшебство“ и си напълно права.

Теодора Младенова

 Отзив на участничката Весела Михова от семинара „Освободи живота си от стрес, изпълни го с мир“ в Банско.

Здравей Мариянче!
Благодаря за подаръка! Като познавач на човешките души отново докосна сърцето ми- този път с малахит!
Безкрайно съм ти благодарна за семинара Силата на кристалите, защото в него съчетаваш кристалната структура на камъка с нежната кристална структура на човешката душа. Всичко е енергия, всяко нещо има своята кристална решетка- и камъчето и капката роса, и всеки един от нас. Важното е да осъзнаем, че нежната кристална структура иска грижа, любов, благодарност и прошка.
Когато хванем кристална чаша и я докоснем с друга за наздравица чуваме неповторим, нежен звън. Нека поддържаме този звън в сърцето си, нека той изпълва дните ни и тогава ще успеем да бъдем себе си  в синхрон с Първоизточника!
Поздрави,
Румяна Григорова

Отзив на участничката Румяна Григорова за семинара в Банско на 8-10 май, 1915 г. „Открий щастието в теб“. Лектори:  Роси Вакъвчиева  и Марияна Анастасова

ЗА ОНЛАЙН КУРСА ПО МЕДИТАЦИЯ „СИЛАТА В ТЕБ“

Здравей,мила моя Вълшебнице!
Благодаря ти от сърце за поредния вдъхновяващ, вълшебен курс!
Този курс бе за мен поредното приключение, което ми даде възможност за вътрешно съзерцание и озарение.
След всеки твой курс вратите на Светлината се отварят все повече за мен.
Всеки твой курс е крачка към Бога – Творец, защото всеки от нас е частица от Божественото и във всеки от нас има разум и чувства от Абсолюта. Аз от години медитирам , но твоите техники много ми допаднаха. Особено техниките „Вълшебният кабинет“ и „Събиране екип на успеха“.
Ако медитираме дълго време и постоянно, нашите мисли имат повече Жива сила, те стават в по- голяма хармония с Вселената и тогава Вселената ни помага във всичко което правим.
Чрез медитацията ние получаваме нашето вътрешно просветление, чрез сърцето отваряме вратата към Бог в нас. Той е там, чакащ за магическия момент в живота ни, когато ще поискаме да намерим по-добър начин за правене на нещата.
Благодаря ти, че сме заедно тук и сега!Горещо препоръчвам на всеки, който иска да сътвори около себе си един прекрасен свят и да изкачи поредното стъпало по пътя към самоусъвършенстването, да се запише не само за този курс, но и за всички останали, които ти си сътворила и продължаваш да твориш. Всяка твоя техника действа, изисква се само постоянство.
Обичам те, благодаря, бъди благословена!
Нека Светлината и Изобилието бъдат с теб!
Цвети
ЗА ОНЛАЙН КУРСА „ИЗЛЕКУВАЙ МИСЛИТЕ СИ“
Здравей, скъпа Марияна! Благодаря ти за хубавите лекции, за безценните съвети, за мъдрите мисли, утвърждения ,практики! Благодаря за изключителните подаръци! Благодаря ти ,че те има! Възхищавам ти се на това , което правиш! Всичко е чудесно! Направила съм техниката с водата и със семената. Правя си утвържденията и чакам богата реколта. Чувствам се чудесно! И като се замисля аз съм щастлива! Всички сме живи и здрави. До мен е любимия човек вече 36г. Живеем на тихо,спокойно, чисто и красиво място в Несебър. Радваме се на морето, слънцето, птиците, цветята. Имаме мечта , която не зная още как , но вярвам, че Вселената ще ми помогне да осъществим. Бъди жива и здрава, скъпа Марияна! Благодаря ти за всичко!
Цвета

ЗА СЕМИНАРА „ОСВОБОДИ ЖИВОТА С ОТ СТРЕС, ИЗПЪЛНИ ГО С МИР“
Здравей, Марияна,
И аз ти благодаря много за интересните и приятни часове, които прекарахме заедно на семинара за стреса… Беше много вълнуващо за мене да се запознаем лично и да си говорим като отдавнашни приятели..
​Научих много полезни неща, които започнах да прилагам и съм приятно изненадана, че работят и имам напредък по отношение преборването на стреса.
Този семинар беше от голямо значение за мене, защото беше нещото, което ми открехна вратата към една супер интересна материя. Винаги са ми били интересни тези практики, но не съм попадала на човек, на който мога да се доверя. Аз определено имам развита интуиция към хора и обстоятелства и вярвам че тя не може да ме подведе. Така почувствах, че мога да ти се доверя и поставих началото на моето духовно осъзнаване… Много важна стъпка!
Имам да лекувам много рани в буквален и преносен смисъл…Надявам се това да се случи постепенно с много постоянство, четене, практикуване от моя страна, и разбира се- с твоята страхотна помощ :)
Следя и чета всичко, което ми изпращаш, както и многото информация, която има в сайта ти и във Фейсбук. Благодаря за всичко това, много е полезно!
Бистра Иванова

Споделете чрез бутончето, за да бъде полезно за повече хора!

бутон за сайт


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!