Уебинар „Енергийни техники за спокойствие“


7 Comments

Марина Динчева

ноември 4, 2015at 7:50 pm

Благодаря ви! Беше много интересно!

Ваня

ноември 8, 2015at 3:42 pm

Благодаря, чудесна сте! Научих много нови неща, но имам един въпрос. Колко време според вас е необходимо да се практикува на ден техниката на тройния енергизатор за страховете ни, за да има успех? Тази техника малко прилича на техниката за емоционална свобода, но там първо се декларира проблема, а после се казва утвърждение. Освен това се работи с потупване по много точки, не само една. Чудя се коя техника би имала по-голям успех.

    Марияна Анастасова

    ноември 8, 2015at 11:06 pm

    Благодаря!Всяка техника е добра сама по себе си. Най-голямо значение тук има Вашето намерение. Опитвайте и си позволете да почувствате кое за Вас е най-доброто. И не забравяйте, че енергийната ни система знае всички отговори. Можем да ги узнаем и ние, стига да се научим да се вслушваме и да „разговоряме“ с нея.

Доринка Сиркова

ноември 10, 2015at 11:24 am

Благодаря ти Марияна!И този път, както винаги научих от теб изключително полезни и интересни неща! Все повече започвам да опознавам себе си , променя се и начина ,по който гледам на живота като цяло,чувствам се по-удоволетворена , желанието ми да научавам нови , и нови неща се увеличава.
Ти си прекрасен човек! Бъди жива и здрава!

Лилия

ноември 12, 2015at 6:18 pm

Благодаря за всичко споделено! Една част от информацията не беше нова за мен, но имаше и такава, която е нова и определено полезна. Ще пробвам коронното издърпване и акупресуратана на двете точки на челото.
Благодаря!

Милка Пачева

ноември 27, 2015at 4:37 pm

Благодаря Марияна ! Информацията , която поднесохте тук беше много интересна и полезна . Помогнах те ми много само с гласа си и енергията , която излъчвахте по време на уебинара ! Благодаря !

Милена

декември 2, 2015at 1:24 am

Благодаря Ви!

Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!