Вашето тяло знае отговора…

10379743_330341910449028_1665121072440761798_o

Нашите тела са вълшебни инструменти, но за много от техните възможности ние дори не подозираме.

ОНЛАЙН СЕМИНАР-ТРЕНИНГ „ТЯЛОТО-ВЪЛШЕБНИЯТ ИНСТРУМЕНТ“

Искате ли тялото ви да ви даде отговор на въпрос, който в момента ви вълнува? В чисто житейски план, ако вие се чудите накъде да тръгнете, или какво действие да предприемете, знайте, че  отговорът се спотайва вътре във вас. Обикновено  ние го търсим навън, разпитвайки близки и познати, настоявайки за съвети от околните, прелиствайки дебелите книги, в което няма нищо лошо, разбира се. Но истинският отговор, този, към който душата копнее да ви насочи, е на друго място, всъщност на по-малко от ръка разстояние. И има поне няколко начина да е „доберем” до него. За един от тях ще ви разкажа още сега.

Легнете или седнете удобно, дишайте спокойно, като следите дъха- вдишване, издишване, вдишване, издишване. Влезте в ниво Алфа на мозъчната активност. Най-лесните начини да направите това са описани в статията „Три стъпки за Благополучие.”

Задайте въпроса, който имате и после формулирайте възможните отговори. Например, ако се колебаете дали да заминете за Австрия и да си търсите късмета там, или да останете на сегашната си работа, използвайте скритата мъдрост на собственото си тяло, за да стигнете до най-правилното решение. Как да направим това?
Докато сте в Алфа, концентрирайте се върху един от възможните отговори, който може да звучи така ”Заминавам за Австрия, устройвам се и оставам там да живея.”

Сега следете за усещанията в тялото си, след като възможно най-безразлично формулирахте това твърдение. Безразличието всъщност е от първостепенно значение. Важно е  да се дистанцирате от „желанието”, защото ако то ви води, можете да повлияете на обективния отговор на вашето тяло. Следете за усещанията, които може да се появят на различни места. Те могат да са под формата на леко изтръпване, прищипване, сърбеж, затопляне, каквото и да е, то ще бъде отговор.
Колкото по-ярки и отчетливи са усещанията ви, толкова повече отговорът е „Да”. Отговорът е „Не”, ако не получите никакъв сигнал, или ако усетите хлад или студ на което и да е място.

Накрая благодарете на своето тяло за напътствието, което ви е дало, и бавно излезете от ниво Алфа, утвърждавайки, че се чувствате прекрасно и нещата се развиват по-най-добрият начин за вас.

Ако не получите ясен отговор от първия път, не се безпокойте, опитвайте пак и пак..И знайте, че сигналите, така или иначе се подават към вас, но вашето ниво на възприемчивост към тях е различно всеки път.

 Колкото по-често се допитваме до вътрешната мъдрост на нашите тела, толкова по-ясни и категорични ще стават отговорите, които получаваме.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО „ПИТАЙ ТЯЛОТО, ТО ЗНАЕ ВСИЧКО!“

ПОРЪЧАЙТЕ ОНЛАЙН семинара „ТЯЛОТО-ВЪЛШЕБНИЯТ ИНСТРУМЕНТ“, за да научите още интересни техники!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

FACEBOOK(1)

Семинар „Изкуството да вземаме правилни решения“

27 – 29 ноември, Боровец

КУРСОВЕ ПО СУ ДЖОК

ОНЛАЙН КУРС ПО МЕДИТАЦИЯ „СИЛАТА В ТЕБ“ В ЧЕТИРИ МОДУЛА

ОНЛАЙН КУРС „ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА“ В ПЕТ СЕМИНАРА ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ЛЮБОВТА

28-дневната програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента започва точно на Новолуние!

Не пропускайте шанса да изглеждате и да се чувствате по-добре!                               

БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ПРОЕКТИ:
Безплатен онлайн семинар „Открий своя вътрешния мир“
Безплатен онлайн семинар „ПОКАНИ ЩАСТИЕТО В ЖИВОТА СИ“
Безплатен онлайн семинар „Различните деца – шансът на живота ни“

 


  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)

 

Споделете статията чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт

 

 

 


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!