Семинари

DSCF2881-ОРАЗМ

Ако сте на тази страница и вече знаете, че няма случайни неща, вероятно сте се досетили, че измежду много семинари, които провеждаме, има и някои, които са специално за Вас!

За себе си отдавна знам, че да се учи и развива, е толкова важно за всяко човешко същество, колкото и да се храни и диша. Най-големият дар, който Създателят ни е направил, това са нашите умове, с които не просто можем, а ние задължително сътворяваме всичко онова, през което преминаваме като житейски преживявания.

Ето защо, много от нашите семинари предлагат ефикасни и прости техники и практики, чрез които можете да започнете да сътворявате онова, окето искате да преживеете. И това не са магически или шамански действия, а вложената във всеки от нас Сила на Творец и Създател.

Освен семинарите на живо, които провеждаме в различни градове, имаме и много онлайн семинари, които са на видео и можете да ги гледате и усвоявате в удобно за вас време, тъй като си ги получавате на имейла. Онлайн формата на обучение е изключително удобна за хора, които живеят в чужбина, за заети хора, които трудно намират време да посетят семинар, както и за такива, които предпочитат в домашния уют да се потопят в интересни за тях концепции, идеи и техники. Както и да изберете да се учите, важното е да изберете да се УЧИТЕ!

ИЗБЕРЕТЕ ЗА СЕБЕ СИ ОНЗИ СЕМИНАР, КОЙТО В ТОЗИ МОМЕНТ  ВИ Е НЕОБХОДИМ. Вслушвайте се в собствените си усещания, докато четете описанието на различните семинари и знайте, че вътрешното ви чувство ще ви подскаже най-добре.

 

МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ:FACEBOOK(1)

ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

ВСИЧКИ СА ДОБРЕ ДОШЛИ!

 

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт

 


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!