Вербална хомеопатия за всеки

Силва

Вербалната хомеопатия е хомеопатия на СЛОВОТО. Тя се основава на силата на думите и на паметта на водата. Вербалната хомеопатия е метод, чрез който всеки може да си изработва индивидуални комплекси. Вербалната хомеопатия може да се прилага ежедневно. Така се постига мощен профилактичен ефект във всяка сфера на човешкото здраве – наследствени заболявания, сърдечносъдови заболявания, онкологични заболявания и диабет. Вербалната хомеопатия дава възможност да се въздейства и в личностен план върху чувството за самота и неувереност, притеснителност и страх, породени от безработицата и бедността.


 

Водата не е нещо обикновено

 


  Преди време д-р Масару Емото оповести своето важно откритие, че водата е живо същество и може да комуникира с нас интелигентно, поемайки огромната сила на собствените ни мисли и думи. Благодарение на собствен метод той успява да заснеме замръзнала вода, която преди това е получила някакъв вид информация. По цял свят са известни прекрасните снимки на д-р Емото. От тях е видно, че водата фиксира звук, светлина, думи. Тя приема буквално информационните вълни под най-различна форма и реагира на тях. И колкото информацията е по-позитивна, толкова по-красиви и добре оформени са шестоъгълните кристали. Напротив, когато информацията е отрицателна и звуците и картините разкриват грозното и лошото в света (грозната, лошата мисъл), водата не оформя кристали с правилна структура или те са силно деформирани. Така стана известно, че водата приема, записва и реагира на нашите мисли, думи и чувства, т.е., че има възможност да ни въздейства обратно в зависимост от начина, по който сме я променили. Така ние сами въздействаме на себе си чрез силата на Божествения Дух, вложен в нас, чрез силата на словото. А как ще го използваме, за добро или за лошо, зависи само от нас. Тези негови разсъждения, за които говорят отдавна много световно известни учени, се потвърдиха в множеството експерименти, които проведох лично. Те ме поведоха в посока, която разкри пред мен нови, неподозирани възможности на този така просто формулиран термин „памет на водата“. Оказа се, че пред очите ми е нещо, което лесно може да се приложи по предназначение, отдавна очаквано от хората.  

Светът страда от много неволи. Повечето от тях са резултат от разбиранията му за живота, умело натрапени от икономическите монополи. Вследствие на това животът на повечето хора е подчинен на вечния страх от различни заболявания, както и на практическата невъзможността за трайно излекуване. Във всички случаи това е съпроводено с огромен разход на енергия – емоционална и физическа. И на много пари.  

Не е нескромно да заявя, че решение в голяма част от случаите има. Разполагаме с механизъм за преодоляване на тези проблеми, и то благодарение на паметта на водата, но вече по нов начин. Това е методът на вербално променената вода по законите на хомеопатията или както го нарекох – методът на вербалната хомеопатия (вода, на която е изговорен хомеопатичният препарат със съответната потенция (разреждане).   Методът включва всички посочени по-горе свойства на водата, доказани с откритията на д-р Масару Емото, но при работата с водата се използват и други два принципа – принципът на подобието и принципът на отрицанието, които са в основата на науката, създадена преди повече от 200 години – хомеопатията.

Откъс от книгата: „Вербална хомеопатия“ (ИК „Бард“)

Автор: Силва Дончева

Повече за книгата може да намерите тук >>

 

  – Силва, много хора знаят какво е хомеопатия и се лекуват с хомеопатични препарати, но ти говориш за Вербална хомеопятия. Какво точно отличава Вербалната хомеопатия от тази, която познаваме?

– Хомеопатията е открита преди повече от 250 години и е начин за лекуване с информация, не с билки. (Този факт го знаят много малко хора). В хомеопатичните препарати няма вещество, като в повечето няма дори и атом от веществото, написано на опаковката. Самият откривател на хомеопатията д-р Самуел Ханеман казва: „Аз премахвам веществото и оставям силата“. Така всеки хомеопатичен препарат разчита на силата на информацията, която се препредава чрез паметта на водата. Потенцирането (разреждането) се осъществява винаги чрез вода. Вербалната хомеопатия е нов начин за приготвяне на хомеопатични препарати по много по-бърз, лесен и напълно безплатен начин. Хомеопатията може да бъде изготвена от всеки човек за секунди. Това е хомеопатия на Словото, на думите, защото знаем, че водата може да приема информация по много начини; чрез пускането на една капка в нея и след това чрез многократно разреждане, но и чрез думи, чрез картини, чрез написан текст.

- А как става точно това? Можем ли да си направим сами хомеопатичен препарат?

– Да, всеки може и ти можеш, само трябва да се знаеш съответния хомеопатичен препарат, който трябва да изговориш. Освен това е необходима само чиста вода. Най-често използвана в практиката е Арника монтана. Това е препарат, който овладява много бързо болката при нараняване, разнася много по-бързо кръвонасяданията (насиняванията), действа успокояващо, не допуска усложняването на проблемите при леки и средни наранявания, облекчава силно състоянието при тежки наранявания и понякога е животоспасяващо. Това е препарат използван при настъпващ инфаркт, емболия и инсулт. Как става точно приготвянето? Вземате шише с вода и ясно и силно изговаряте над водата Арника монтана 200С / Arnica montana 200C/, след това разтръсквате енергично шишето. Така за 5 секунди без всякакво усилие ще получите хомеопатичен препарат като всеки друг и с абсолютно същото въздействие. След това започвате да приемате Арниката по методите на хомеопатията. Този начин на изготвяне важи и за всеки друг хомеопатичен препарат; например Ледум 9С/Ledum 9С/ за ухапване от комари, Апис 200С /Apis 200С/ за оток и алергични реакции ог ужилвания и ухапвания, Беладонна 200С /Belladonna 200С/ при температура и настинка, Баптизия тинктория 200С /Baptisia tinctoria 200С/ при чревен грип. Арсеникум албум 200С /Arsenicum album 200С/ при отравяния, можене да си направите и всеки широкоспектърен препарат от рода на Туя 10М /Thuya 10М/, Туберкулинум 10М / Tuberculinum 10М/, Лахезис 10М /Lachesis 10М/ и т.н. и т.н. Можете да си изработвате комплекси, с които да лекувате грип, настинка, ангина, хрема, алергии, с които да облекчавате и по-тежки състояния като   чернодробни и храносмилателни неразположения, невралгии, счупвания, диабет. Вербалната хомеопатия има изключително добър ефект и при хора с много тежки заболявания, като това въздействие подпомага изключително ефективно основното лечение. (Става въпрос за ДЦП, епилептични кризи, състояния на будна кома, след оперативни усложнения, инфаркт).

- Противоречи ли този метод на другите типове лечения и може ли навреди?

– Вербалната хомеопатия не може да навреди. Разбира се, човек трябва да знае какво точно наименование на хомеопатичен препарат трябва да произнесе върху водата, а освен това трябва да има определена диагноза. Вербалната хомеопатия може успешно да се съчетава с всякакъв друг вид лечение, като го подпомага максимално. (Това важи, както за оперативни и медикаментозни терапии, така и за физиотерапия, както и за много от алтернативните медицински методи).

Някой интересен случай?

– Интересно е как хора, които знаят по принцип за метода, но не вярват докрай, в един момент изпадат в ситуация, в която нямат изход и трябва да пробват. Преди две години, например имах едно внезапно обаждане от Перу. Обаждаше се моя приятелка, която в този момент беше високо в Андите, заедно с цяла група българи. Една от жените беше получила отравяне; имаше ужасно повръщане, беше много отпусната, пребледняла и не можеше да ходи. Високо в Андите нямаше никаква надежда да дойде лекар или да се намери някакво лекарство. Аз им казах: Вземете едно шише вода и кажете ясно и високо няколко пъти над водата Арсеникум 200С /Arsenicum 200C/, разтръсквате и започвате да давате на жената да пие през 5 минути, без да докосвате устата (за да не се замърси). След два часа тя се беше възстановила и бяха започнали слизане. Оттогава моята приятелка говори на водата и учи хомеопатия. Имала съм и смешни (от моя гледна точка) случаи на кризи на лумбаго, когато хората стоят прегънати на две и не могат да стигнат до аптеката. Тогава като най-бърза реакция остава пак Вербалната хомеопатия. След това всички вярват, защото сами са помогнали.

- Ти правиш курсове, трудно ли се учи вербална хомеопатия?

– Не, всеки човек който има желание и може да отдели малко време, около 40 часа, е в състояние да научи основните принципи на хомеопатията. След това със съответните справочници и информация успява да се ориентира сам. Това е знание за цял живот, което разпространяваш сред познати, приятели, лекуваш цялото си семейство. Научаваш много за самия себе си, променяш отношението си към основни ценности в живота. Разбираш силата на думите и огромната им способност да въздействат по един напълно невидим, но толкова могъщ начин.

- Това не е ли вид магия?

– Не, това е древен лечебен метод, който е трансформиран по един съвсем нов начин. Подобни действия са например ритуала на кръщаването, в който детето се потапя във вода, върху която са изречени свещени утвърждения към Господ и са изговорени и изпяти молитвите към Бога. Дори молитвата преди хранене е вид подобно въздействие за промяна на информационната структура на храната и водата на масата. Светената вода също е вид хомеопатия /структурирана вода/, поради фактът че водата приема информация от среброто и от самата форма на кръста, която е лечебна. Престояването на сребърния кръст за една нощ във вода и молитвата я превръщат в чисто лебечен информационен метод. На практика среброто /Argentum metallicum/ е и много използвано хомеопатично средство. Може да се направи и вербално в съответното потенциране.


 НЕ ПРОПУСКАЙЕ ПОРЕДНИЯ НИ СЕМИНАР! ЗАПИШЕТЕ СЕ НАВРЕМЕ И ПОЛЗВАЙТЕ ОТСТЪПКА!

Избирай и създавай своята реалност!

- Знам, че самата ти пиеш много хомеопатични препарати?

– Аз не възприемам хомеопатията като начин за лечение, а като вид енергийна храна, храна за вътрешните ни тела, които притежава всеки човек. Тя е необходима, тъй като всеки ден сме подложени на някакъв вид стрес, на вредни влияния и затова е добре веднага да противодействаме. Най-добрата превенция е Вербалната хомеопатия. По тази причина, аз пия освен препарати, за които имам конкретни симптоми, примерно съм по-тревожна или ме наболява гърлото, но и за много други проблеми, които могат да възникнат в бъдеще. Всеизвестно е, че много от болестите се проявяват външно след време и не винаги симптоматиката е веднага налице. Това всъщност съм правила много преди да разбера за вербалната хомеопатия. Още от 2005 г. пия по около 200 хомеопатични (класически препарата на ден във всякакви разреждания – 200С, 10М, 50М, СМ), а след 2009 г. пия също толкова, но вече направени вербално. Разбира се, тези многобройни хомеопатични препарати са разпределени в съответните комплекси. Всъщност поне няколко хиляди хора, които практикуват Вербална хомеопатия, живеят по същия начин с много хомеопатия; те говорят от години на водата, правят си комплекси, доливат си ги или ги обновяват и са изключително доволни.

Източник: http://frognews.bg

Споделете статията чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ЗА:

Всеки ден-ново


 

Вижте още:

Избирай и създавай своята реалност, София, 19 ноември

Всеки ден сътворявай живота си-петмесечна програма за създаване на личната реалност, 1 декември

Усъвършенствай своя свят за седем дни- онлайн обучение

* Запис от уебинара „Енергийни техники за спокойствие“

* Запис от уебинара „Енергийната система в нас – извор на здраве“

Онлайн видео курс в два модула „Техники за енергийно балансиране чрез системата от меридиани“

 

FACEBOOK(1)ОНЛАЙН КУРС ПО СУ ДЖОК

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА МЕСЕЦА

СТАТИИ

ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)

Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

 

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

 

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!