Видео

Партньорска програма на Познанието-възможности и ползи

Подробно за Програмата може да прочетете ТУК


Отзиви от семинара в Созопол „Изкуството на осъзнатото сътворяване“, 17-21 юни, 2016

 

ОЩЕ ОТЗИВИ ОТ СЕМИНАРИ МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

Допълнителни указания към 28 дневната Програма за отслабване и пречистване, основана на Петте Елемента. Подробности за нея има ТУК

Пътуващ семинар в Малта и о. Гозо, 28-31 май

Онлайн видео курс в два модула „Хармонизирай живота си със силата на Петте елемента“, 16 май

Семинар в Созопол „Изкуството на осъзнатото сътворяване“, 17-21 юни

Още предстоящи семинари

 

Интервю с Жасмина Папакиряку след общия ни семинар в Лондон „Открий вътрешната си сила“

 

Пътуващ семинар „Енергия и здраве“ в Малта, 20-23 февруари.

Гледайте двете части на видеото, в което заснехме част от невероятните места и гледки там! Следете и другите Пътуващи семинари на Познанието в Малта, Испания и Венеция!

 

 

с участието на Марияна Анастасова

* Гледайте предаването, като кликнете на изображението!

ТЕЛЕВИЗИОННА СРЕЩА С МАРИЯНА Телевизионен филм за Марияна Анастасова. Включва нейните откровения за книгата й „Да докоснеш звезда“, която отразява седемгодишният й опит с различни техники за лечение по пътя към изцелението на малката й дъщеря Димана. Филмът разказва и за уникалната система за възстановяване и поддържане на здравето СУ ДЖОК, както и за творческите й търсения като телевизонна водеща на предавания за здраве и култура по време на нейната работа в БНТ.


  6754625_orig

 


 

АНОНС ЗА ОНЛАЙН СЕМИНАРА „СЪТВОРИ СИ СВЯТ“

Тези от нас, които се осмелят да погледнат отвъд собствените си ограничения, ще осъзнаят, че сами създаваме всичко, през което преминаваме. Нима и болестите? А неприятностите? И нещастните случаи ли? Как е възможно това? И кой би искал да е болен и нещастен, вместо богат и здрав? За мнозина може би тези концепции изглеждат странни. Но други ще поискат наистина да поемат отговорност за себе си и своя свят и така ще започнат да го сътворяват.

 

 


 

Гледайте предаването „Здравето отблизо“ по БНТ с участието на Марияна Анастасова в две части и научете повече за уникалната система за лечение и поддържане на здравето СУ ДЖОК

ПЪРВА ЧАСТ SU DJOK 1 ВТОРА ЧАСТ SU DJOK 2


ВИЖТЕ И ОПИТА НА МИЛЕНА ХОДЖЕВА В СУ ДЖОК

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=cwFkdSHEtkA   Вижте още:FACEBOOK(1) ОНЛАЙН КУРС ПО СУ ДЖОК СТАТИИ ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ 28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)

Онлайн видео курс по цветотерапия (в три модула)

   

Email


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!