Отзиви за онлайн курса „Пътят на сърцата 2″ – ПРОЗРЕНИЕТО

сърца-лилави

Мога да споделя от личен опит, че когато се отпуснем излъчваме доверие към Вселената. Всеки сам за себе си може да намери свой собствен начин, достатъчно е да има намерение за това. Нека проумеем, че каквото ни е писано да се случи, то ще се случи, а каквото не е писано да ни се случи, колкото и да насилваме нещата, то няма да се случи. Сигналите на собственото ни тяло показват кое е за нас и кое не. Ако се чувстваме приповдигнати, енергични, весели, в добро настроение нещата се нареждат по най-добрия начин за нас и всичко изглежда толкова лесно. Например, искаме да изберем нашата професия или партньор до себе си ако има в нас известно притеснение, нервничим, чувстваме се леко замаяни/отнесени. Запалваме си цигара или си сипваме малко алкохол с мисълта, че ще са единствени, а след малко или известен период от време продължаваме да си запалваме и доливаме – това са признаци, че нещо не е наред, не сме в хармония със себе си, правим нещо, което чувстваме, че не е за наше добро, но не знаем как да постъпим. Е, много вероятно е отговора да е само един в живота има само ДА или НЕ. Правиш го или не го правиш. Това кой какво ще си помисли, какво ще каже, не е от значение, за нас е важно само и единствено ние как се чувстваме и какво мислим за себе си, защото в крайна сметка всеки сам се ражда и умира, така сам избира дали да живее или да проспи собствения си живот и само от 1-во лице единствено число зависи неговото щастие или нещастие.  В момента, в който се замислим да се огледаме и да пуснем по течението примамливия хаос около нас той ще ни напусне, но ако му позволим да продължи престоя си той ще се развие и ще ни превземе напълно. Овладеем ли законите на Вселената събитията започват да се случват светкавично бързо, но ние сме тези, които избират какви да бъдат нашите изживявания. С всеки изминал ден, като се обърна назад виждам колко много неща съм осъзнала днес. Сега чувствам силата в себе си и знам, че само аз я управлявам, от мен зависи да живея, владея, осъзнато живота си както аз искам, както на мен ми харесва. БЛАГОДАРЯ!!!
Ники Раловска

Скъпа Марияна! Благодаря ти от сърце, че имах възможност заедно с теб и групата да продължа по „Пътя на Сърцата – 2 – Прозрението”! По време на този курс аз открих себе си . И не само, че се открих, ами се и харесах J. Всички ние притежаваме такива невероятни възможности, просто няма от къде да го научим. Мариянче, благодаря ти за това знание, което ни даде, и инструментите за неговото управление! Вече знаем, че действителността, която ни заобикаля, е само отражение, а нашата вътрешна действителност е образът. Техниките Квантова синхронизация и Ментална проекция могат да повлияят именно върху тази вътрешна наша действителност. Прилагането им отнема само няколко минути! Останалото е работа на Вселената! Перво се променя образът и след това неговото отражение, т.е. това, което ни заобикаля – ситуациите в работата, в семейството, цялото ни ежедневие. Променят се емоционалните ни модели и начинът на мислене.

Този курс ме научи, че най-важното е да оставаме в Тук и Сега,  най-важното е самото осъзнаване. А също и как да го постигам. И сега, използвайки знанието и инструментите, аз спокойно продължавам житейския си път, осъзнала, че всичко е в моите ръце и от мен зависи как изглежда света, видян през моите очи. Благодаря!

С много обич,
Веселина

Мила Марияна,
Хиляди благодарности за вдъхновяващия курс!!! :) С любов и благодарност очаквам и последната трета част за майсторството! :)
Курсът „Пътят на Сърцата“ – първа и втора част – е уникално средство за сътворяване на собствен свят изпълнен с чудеса! Горещо го препоръчвам на всеки изпитващ жажда за промяна и самоусъвършенстване. В програмата са включени многобройни лесно изпълними техники за постигане на мечтаните цели.  Важно е да се отбележи, че те не отнемат много време: само няколко минутки практика на ден ми осигуряват прекрасен ден, изпълнен с много щастие, удовлетворение и любов.
За мен „Пътят на Сърцата“ е началната стъпка към сътворяване на света такъв какъвто го желая. Да, упражненията и техниките в него не са за еднократно изпълнение, ами напротив – те са безценни рецепти!  Могат да бъдат прилагани многократно за най-различни ситуации, според индивидуалните нужди в момента, и това е най-добрата новина:  в края на курса всеки имам в себе си инструментите за осъществяване дори на най-смелите си мечти!
Мариянка, благодарна съм че те намерих! :) С твоя помощ строя крилата, които дълбоко в себе си винаги съм чувствала, че ми принадлежат, и че единствено те ще ме водят по моя личен, истински Път.
С много любов, прегръщам те и те целувам.
Илиана

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!