Книги

ТИ СИ БОГЪТ НА ТВОЯТА ВСЕЛЕНА (ел. формат)

 Книгата съдържа уникална Програма за създаване на личната реалност!

Шест месеца за пълна промяна в живота ви!

ti si bogatКнигата е достъпна в електронен формат, получава се на диск, или по имейл!

 ПРОЧЕТЕТЕ ПЪРВИТЕ 20 СТРАНИЦИ ОТ КНИГАТА ТУК!

Помислете, действително, колко пъти сте отлагали живота си за утре?

Грижите и проблемите ви са тук, но щастието, изобилието и Любовта обикновено все ни „чакат” някъде там: утре, догодина, след няколко години, в някой друг живот

Повярвайте, нямате нужда от мъгляви планове, кога точно в бъдещето ще се случат щастливите неща във вашия живот. Имаме нужда да ги преживеем сега, докато ги искаме, докато ни вълнуват, докато дишаме и вървим, докато имаме сърца, умове и усмивки, докато все още държим в ръце този безценен подарък- прекрасния наш Живот!


 

Затова сега и само сега и точно в този момент решаваме да започнем най-голямото приключение, на което сме способни, най-върховното постижение на вездесъщия Разум, венецът на всичко, което досега сме правили, искали, и можели – сътворяването на нашия Истински свят, свещената Лична реалност, в която ще имаме, ще бъдем и  ще правим всичко, за което копнее душата ни, и в което умът ни е влюбен безпаметно!

Още информация за книгата има ТУК

Цена-25лв, поръчайте на имейл marijanna@abv.bg

или направо използвайте начините за заплащане, описани ТУК, но непременно ни изпратете имейл за извършено плащане!


да докоснеш звезда ДА ДОКОСНЕШ ЗВЕЗДА

 

Съдържа седемгодишният опит на авторката с най-различни холистични системи за изцеление като су-джок, бахови есенции, психопрограмиране, визуализация и много други, както и безценните й срещи с духовни учители и лечители. Това е личният й опит по пътя на изцелението на малката й дъщеря Димана. Повече за книгата и откъс от нея може да прочетете тук.

 

 

ЦЕНА: 10 лв

 

 


 

 

пътят на сърцата 1

 

ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА

 

Книгата съдържа уникална програма за привличане на Любов и подобряване на взаимоотношенията ни с другите хора.

 

Програмата е 40-дневна и съдържа препоръки и техники за всеки ден, чиято цел е да променят честотата на нашето излъчване, така че то да привлича вибрации от високочестотния спектър, каквито са Любовта и Благоденствието.
 Прочетете откъс от книгата тук!                                                                                                       Цена: 12.00 лв

 


 

4122 copyЕлектронна книга

 

„В ТЪРСЕНЕ НА ПАНАЦЕЯ“

 „Едно древно табу забранява да се говори за Златния корен. Аз съм първият, нарушил табуто….” „…Целият си живот посветих на билките и на Златния корен. Цял живот търсех начин да правя лекарства, от които хората да оздравяват, а не да умират.” маг. фарм. Никола Мангалджиев Прочетете откъс от книгата тук!   Цена: 20.00 лв            

 

 

 

 

 


 

 

ЛЕЧЕБНАТА МАГИЯ НА ЦВЕТАЕлектронна книга

 

„ЛЕЧЕБНАТА МАГИЯ НА ЦВЕТА“

 

 

Това е книга, която ще ви помогне и насочи как много лесно да балансирате себе си чрез лечебната сила на цвета!

 

 

От книгата ще научите: Какво е това цветотерапия и как въздейства тя? Цветотерапията и въздействието й върху ума и тялото. Какво е значението на цветовете за здравето. Какви заболявания се лекуват с помощта на цветовете? Но какво точно влияние упражняват различните цветове върху нас? Това, което прави даден цвят (цветове) ваш любим разказва за вас. Как да използваме свойствата на цветовете? Как да използвате цветовете и цветотерапията по време на бременността? Цветотерапия и приложението й у дома.  ПРОЧЕТЕТЕ ОТКЪС ОТ КНИГАТА ТУК Цена: 20 лв

 

 


Марияна АнастасоваАудио книгата съдържа 10 урока в mp3 формат, които можете да слушате докато почивате или шофирате, или във всеки друг момент, когато чувствате, че имате нужда от повече яснота за своите цели, постъпки и намерения. Всички уроци са с продължителност 5-7 минути и съдържат синтезирани практически препоръки по съответните теми.

 

 

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА АУДИО КНИГАТА ЧУЙТЕ УРОК 4 – Как да управляваме своите емоции и думи, за да привличаме Благополучие в живота си?

 

ЦЕНА: 20 лв

 

 


 

 

Аудио книга с медитации(1)Аудио книгата съдържа седем медитации, които носят образност, която ви свързва с Вашето подсъзнание и с Източника, от Който произлизат всички неща.

 

 

Те ще ви помогнат да увеличите Силата си да създавате своята реалност.

 

 

Оставете се думите да ви водят, да извикват у вас спомени, асоциации и необичайни усещания.

 

 

Ще усетите, че съзнанието ви се разширява, а вие се чувствате по-самоуверени и устойчиви.

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СБОРНИКА ТУК!

Цена-20лв

                                                                        

За да получите избраната от Вас книга, моля, използвайте начините за заплащане, описани ТУК,

А ПОСЛЕ НИ ИЗПРАТЕТЕ ИМЕЙЛ ЗА ИЗВЪРШЕНО ПЛАЩАНЕ!


 

За контакти: FACEBOOK(1)

Марияна Анастасова
e-mail: anasstasova@gmail.com 

GSM: 0878 558810, 0884 740734


1 Comment

Цонка Василева

март 24, 2015at 3:33 pm

Благодаря Ви, Марияна Анастасова за изпратената информация. Ще се радвам да продължавате и да ми изпращате още от Вашите изводи, до които сте достигнали Вие самата, за да успеете да помогнете на дъщеря си Димана. Благодаря за информацията до този момент, очаквам още от Вашите материали. ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ, ХАРМОНИЯ, РАДОСТНИ ОЧИ И ТОПЛИНА В СЪРЦЕТО!

Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!