Уебинар „Лесни начини за вземане на трудни решения“ – видео

 Този уебинар е за хора, които искат да укрепят връзката със Себе си и да се научат как да получават отговори от тази най-висша инстанция- Вътрешната мъдрост.


Той ще отговори на тези и много други въпроси:

 


♦ Как да се свързваме с енергийната си система, която е проводникът на фините информационни полета от духовния свят?

♦ Как да се научим да се доверяваме на вътрешните послания на интуицията и подсъзнанието си?

♦ Как да започнем да използваме безпогрешния компас, който имаме в себе си, за да следваме винаги вярната посока сред житейските кризи и ситуации?

Моля, оставете коментар отдолу дали Ви е бил полезен уебинара!

 

Вижте още:

13933141_1005724792874202_476545187_nсеминар виена 2-6.09

„ТАЙНИТЕ НА ЩАСТЛИВИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ“, АРБАНАСИ, 19-21 АВГУСТ

ПЪТУВАЩ СЕМИНАР ВЪВ ВИЕНА, 2-6 СЕПТЕМВРИ

Енергийни техники за освобождаване от страхове – видео курс в два модула

Енергийни техники за психическа устойчивост

FACEBOOK(1) ОНЛАЙН КУРС ПО СУ ДЖОК

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА МЕСЕЦА

СТАТИИ

ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)

Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

 

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

 

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)

 


21 Comments

Румяна Христова

ноември 24, 2015at 7:42 pm

БлагоДаря Ви, Марияна! Моят вътрешен глас ми казва, че непременно ще се запознаем, защото това по някакъв начин е много важно, поне за мене. Не знам кога. Но съм сигурна, че ще е точно тогава, когато трябва. До скоро!

Елка

ноември 24, 2015at 7:58 pm

Благодаря Ви!

Tanq

ноември 24, 2015at 8:15 pm

Благодаря ти мила Марияна за безкрайно приятния уебинар ,който току що изслушах. Всичко което правиш ми харесва. Искрено съжалявам ,че не мога да си позволя да присъствам на семинара в Боровец ,дори и на тази промоционална цена, поради тежкото ми финансово и семейно състояние. Желая ти много здраве и да си все така щедра и продуктивна! Бъди благословена!
с уважение: Таня

Върбинка

ноември 24, 2015at 10:19 pm

Прекрасен семинар. С нетърпение очаквам Боровец.
Благодаря Ви.

Нели

ноември 25, 2015at 10:06 am

Благодаря ви! Точно от това имах нужда и ми се даде чрез вашия уебинар! Много ще се радвам ако за в бъдеще имам възможност да посещавам семинарите ви, но и това ще стане! Който иска получава! Желая ви успех!

Виолета

ноември 25, 2015at 11:05 am

Благодаря ти,Марияна! С огромно удоволствие чета и слушам всичко написано и казано от теб и ми е много полезно! Още веднъж Благодаря! Много здраве и щастие!

Теди

ноември 25, 2015at 12:19 pm

Прекрасна Марияна, ти си истински Ангел! Уникално видео, много полезно и ефективно. Благодаря от сърце! Прегръщам те!

Иван Василев

ноември 25, 2015at 1:05 pm

Много благодаря за уебинара и всичко споделено в него! Интуицията и вземането на решения за мен са специален обект на интерес. Радвам се, че чух толкова неща, които са полезни (включително за енергийните тестове, доверието в себе си и цялото и пр.), а и ми резонират особено силно. Дори бих казал, че имах постоянното усещане, че чувам и себе си във Вашите думи. Светъл път и до нови реални и/или виртуални срещи!

Павлина

ноември 25, 2015at 3:26 pm

Благодаря Ви , Маряна! За мен Вие сте лъч светлина в живота ми. Аз съм на 65 години, а едва сега научавам колко пропуснати моменти имам в живота си , благодарение на моите страхове и колебания. Радвам се , че вече Ви познавам.Гледам всичко , което публикувате и чета с удоволствие.Бъдете жива и здрава!

Mariyana

ноември 25, 2015at 5:04 pm

Zdraveite, Mariyana! Iskreno vi blagodarq, za tezi prekrasni migove prekarani vuv vashata kompaniq i za poleznata informaciq!

Детелина

ноември 25, 2015at 8:27 pm

Сърдечно благодаря!
Точните думи в подходящия момент!

Милена

ноември 26, 2015at 7:22 am

Благодаря Ви! ❤

Милена

ноември 26, 2015at 10:10 am

Уникален е уеибинара. Изключително достъпен, приложим. На мен лично много ще ми помогне, понеже в момента семейството ми – аз и съпругът ми сме изключително критична ситуация. Ще го изгледам няколко пъти, защото някои части от него искам да ги затвърдя. Съжалявам, че сега научих за семинара в Боровец и съм поела други важни ангажименти, а и финансово на този етап не мога да си го позволя. Само това, че ви слуха ми подейства успокояващо. Благодаря ти Марияна, пожелавам ти здраве и много успехи.
Имам сериозен проблем ръководител на социална институция за деца и семейства в риск съм от 16 години. Сега на политическа основа ме уволниха и то много унизително. Трудно ми е психически да изляза от тази ситуация. Имам 30 и повече грамоти и сертификати, с три висши образования съм. Посъветвай ме как е най- добре да изляза от това положение, ако можеш разбира се. Ще се отблагодаря.

Мариана Ценова

ноември 26, 2015at 12:12 pm

Благодаря Ви, беше много интересно и научих много нови неща

vladi

ноември 26, 2015at 2:51 pm

Прекрасна си, както винаги!До скоро!

Дияна Благоева

ноември 26, 2015at 4:05 pm

Благодаря Ви за чудесния уебинар! Когато Ви гледах, аз всъщност осъзнах, че в последно време бях спряла да обръщам внимание на знаците,които вселената ми дава! Но,ето, че сега ще започна да се вслушвам повече във вътрешния си глас! Благодаря Ви!

Дани Николова

ноември 27, 2015at 11:10 am

Благодаря Ви се прекрасния уебинар! Научих много полезни за мен неща. Темите, които дискутирате са полезни, както за мен, така и за много други хора. С удоволствие ще присъствам на семинара, който ще се проведе в к.к Боровец „Изкуството да вземаме правилни решения“. Благодаря Ви !

Borislava Hristova

ноември 28, 2015at 1:25 pm

Благодаря много за предоставената възможност.За мен семинара е много полезен за надграждането ми ако мога така да се изразя. И пак благодаря.

Таня

декември 6, 2015at 9:13 am

Сърдечно Ви благодаря, Марияна! Удоволствие беше за мен да изгледам това видео. И много полезно. Благодаря!

Геновева Василева

декември 7, 2015at 11:31 am

Скъпа Марияна, семинарът е много практичен и изпълнен с много лесни техники. Благодаря, че споделяш с нас своя опит. Бъди благословена.

Лилия

януари 6, 2016at 2:50 pm

Здравейте, Марияна и Честита новата 2016 година!
Много, много благодаря за семинара и възможността отново и отново когато е необходимо да се връщам към него. А и не само към него. Сега ми предстои да взема решение, което знам, че ще се отрази на целия ми по-нататъшен професионален и личен живот. И ще пробвам техниката за да взема решение, така че правейки избор, да поема пътя, който ще ми донесе удовлетворение и ще мога да бъда по-полезна.
Благодаря още веднъж за всичко, което споделяте с нас като знания и опит!
С пожелание за мирна и добра година!

Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!