За мен

2021-08-06-12-27-01-518

Животът ми се състои от две части.

 


В първата част от своя живот, като телевизионен журналист, създадох много документални и художествени филми, бях автор и водещ на предавания за култура и здраве, денят ми започваше и завършваше с прожекторите в студиото и на снимачната площадка…

Смятах, че съм открила своето предназначение…Но въпреки удовлетворението ми от журналистическата професия, оказа се, че това не е така….


В един момент се срещнах със СУ ДЖОК – уникалната система за лечение и поддържане на здравето, открита от южнокорейския учен проф. Пак Же Ву. Започнах да я опознавам, изучих я до основи, прилагам я от години и я преподавам на всички, които желаят да поемат отговорност за своето здраве!
Защото разбрах, че Бог ни е дал здравето в ръцете буквално и преносно, тъй като именно по ръцете се намират онези чудодейни системи на съответствие, чрез които настъпва изцеление и хармония!


По-късно започнах да  изучавам позитивна психотерапия, провеждам семинари по темите за личностното развитие и за това, как сами създаваме реалността, която после преживяваме. Така се появиха цикълът семинари „Уроци по сътворяване”, който се превърна и в отделна рубрика за слушателите на Радио Благоевград, а по-късно и в едноименната АУДИО КНИГА.


 

Втората ми книга „Пътят на сърцата” – една уникална Програма за привличане на Любов и подобряване на взаимоотношенията с другите хора събра много почитатели, които приложиха на практика техниките, описани в нея за привличане на Любов и откриха за себе си Щастието.


А след това се появи и  28 – дневна Програма за отслабване и пречистване, основана на Петте Първоелемента… Тя помага на всички, които желаят да променят своя начин на живот и мислене, като хармонизират себе си с природния ритъм и със силата Петте Елемента. Благодарна съм на всички, които ми изпращат своите ОТЗИВИ за Програмата!


Неотдавна излезе и новата ми книга „Ти си Богът на твоята Вселена„, в която е описана една шестмесечна програма за създаване на личната реалност!

ti si bogat


 

В моите Програми, статии, видеа и книги е личният ми опит, натрупаните знания, осмислените ми прозрения и всичко това искам да споделя с онези, които жадуват да подобряват здравето и живота си, както и да създават своята „реалност” такава, каквато искат да я преживеят…


Мога да ви помогна в това, но не и да го направя вместо вас.
Всеки сам трябва да прекрачи… страховете, може би и предразсъдъците си, „втвърдените” си убеждения и кой знае, може би и целия си досегашен опит…

Това може да е най-прекрасното приключение в живота ви…


 

С ОБИЧ,
МАРИЯНА АНАСТАСОВА

FACEBOOK(1)


5 Comments

Диляна Панайотова

февруари 24, 2016at 9:41 am

Здравейте, много бих се радвала да се запознаем и да се видим лично на чаша позитивно кафе :-)

  Марияна Анастасова

  февруари 24, 2016at 1:31 pm

  Здравейте, с най-голямо удоволствие!

STOIKA

март 8, 2018at 9:47 pm

Благодаря ти Мариянче за всичко което Бог ми е изпратил чрез теб.Техниките които съм усвоила ми се“ПРИТИЧВАТ „на помощ точно когатоми са необходими.Искам да разбера моята мисия тук на тази земя.Усещанията които имам ме насочват към Любовта-че аз съм тук да проявявам Божията любов по възможно най-добрия начин за мен и за всички около мен.Дали съумявам да съм максимално полезна за близките си без да проявявам насилие?Почти винаги усещам божествената енергия в сърцето си-но дали я насочвам правилно?

Натали Димитрова

юни 26, 2019at 1:50 pm

Дълбоко съм впечатлена от енергията, мъдростта и силата на Марияна. Тя е като цветовете на дъгата

  Марияна Анастасова

  юли 1, 2019at 9:21 am

  Благодаря от сърце, Натали! Радвам се да съм полезна!

Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!