Отзиви за онлайн курса „Пътят на сърцата 1″ – НАЧАЛОТО

м

Здравей Марияна,

Закупих си онлайн семинара „Пътят на сърцата“. След което си поръчах и безплатния семинар от 4 стъпки. Признавам си, не съм много сериозна с упражненията като време на изпълнение и цялост, т.е. ако не съм направила разговорът с партньора сутринта – правя го два път вечерта :))

Днес ми е 4 ден и забелязах първите резултати – усмивката не слиза от лицето ми, а май това не съм го правила от миналата година :))); днес се случи нещо с голяма лекота, нещо, което не успявах да го реализирам от 12г. насам и… най-интересното – въображаемият разговор, който провеждах с партньора е за екзотично пътуване до Дубай, което го сменяме с пътуване до Малдивите, защото е по-романтично, а пътуването до Дубай остава за по-късно или да отида с приятелка. Та, днес се срещнах с една приятелка и след като се поздравихме, тя ми предложи да отидем до Дубай :)) Попитах е как така е решила, че трябва да пътуваме до там, как така реши пътуването да е с мен, а не с приятеля и…. След това и казах за твоя семинар и за упражнението….

Благодаря ти, Марияна, за възможностите, които откри пред мен! Благодаря ти за помощта, отзивчивостта и добрината ти! Страхотна си!

Желая ти една успешна и изпълнена с чудеса седмица!
Още веднъж ти благодаря!

С много обич и признателност,
Силвия


 „Най- най-обобщено промените, които се случиха с мен от началото на програмата: усмихвам се повече, щастлив съм от живота си, все повече и повече намаляват моментите на недоволство, научих се да благодаря дори и за малките неща, усещам се по-енергичен, по-жив от всякога, няма я предишната ми хронична умора, върша всичко с желание и лекота. Най-важното, което смятам, че е лично за мен като резултат е това, че започнах да ценя себе си повече, да вярвам повече в себе си и да не съм толкова колеблив, осъзнах за себе си, че няма невъзможни неща – стига във всяка мисъл, действие, начинание да се влага много любов, защото нейната сила е неизчерпаема. Осъзнах за себе си, че пътят на сърцата не е предварително начертан от никой и от нищо – чертаем го ние самите. Тази програма е наистина уникална! Харесвам и обичам, човекът, който съм благодарение на нея!  Започнах във всеки човек да виждам Бог, смятам, че промяната в мен не засяга само мен – промяната е във всички заобикалящи ме хора – близки, приятели, колеги, дори непознати, които срещам. Усещам , че любовта , която давам на хората ми се връща и всичко онова, което сме говорили на семинарите наистина се случва. Чувствам вътрешна удовлетвореност от отношенията си с другите хора и това, което мога да им дам и те на мен. Много от нещата напълно съм ги осъзнал, но не преставам да се изумявам на резултатите от всичко научено, от техниките и упражненията. И както многократно повтарям твоите думи, програмата е начинът да се научим да творим своя живот и заобикалящия ни свят.„Пътят на сърцата” е програмата, която ми даде възможността и знанието  да променя живота си така, че да ми се случват нещата такива, каквито искам. За тези 40 дни успях отново да се почувствам жив и изпълнен с любов с цялото си същество. Това, което тази уникална програма ме научи е най-ценното, което някога съм научавал.  Осъзнах, че присъствието на любовта в живота ми зависи единствено от мен. Започнах да обичам себе си повече, станах по-добър човек и най-важното – разбрах, че няма невъзможни неща! Обичам живота си и се чувствам пълноценен и щастлив! Пътят на сърцата няма край, той е безкраен като Вселената. А всеки от нас е една малка Вселена.

Скъпа Марияна, благодаря ти от цялото си сърце, че ми показа светлината и началото на този път!“

С много обич,Тодор Русев

„Сякаш не съм толкова изнервена . Разбирам , че моята гледна точка не е единствената правилна и че, ако някой е на съвсем друго мнение не означава, че  и той не е толкова прав, колкото и аз!

Онлайн Курса „Пътят на сърцата” промени  изцяло представата ми за  живота. Само за 40 дни  получих  толкова много информация, която не би достигнала до мен  по никакъв друг начин. Петте семинара на живо   с Марияна Анастасова внасяха допълнителна яснота и точност в тази информация.

Препоръчвам горещо Онлайн Курса „Пътят на сърцата” на всички , независимо  дали  имат някакъв проблем или не.

Благодаря ти Марияна ,че  си създала този уникален Курс !“
М.Н

Харесаха ми всички семинари.Показаха ми много грешки, които съм правила и ми дадоха знания как да мисля и как да насочвам

вниманието си в правилна посока. Никак не е лесно да избия стари шаблони и поведение,но ще опитвам и се надявам да ги преодолея.

Станах по- спокойна и виждам, че и хората забелязаха промяната и ми отвръщат с топлина, е  в по-голямата част от хората.Но там, където не се усеща, поне не се нервя и не отвръщам на тяхното напрежение, а успявам да запазя спокойствие. А това вече е много за мен.

Много ми беше приятно и това се дължи на теб Марияна.

Успяваш да хванеш болните места в нас и ни даде много хубави техники и съвети,за които сърдечно благодаря.“

К.В

„СЛЕД КАТО ЗАПОЧНАХМЕ СЕМИНАРИТЕ, МИ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ СЛУЧАЙНИ И НЕПОЗНАТИ ХОРА БЕЗ ВИДИМА ПРИЧИНА НАПОСЛЕДЪК ВЛИЗАТ В МАГАЗИНА МИ ДА СИ КУПЯТ НЕЩО И ЗАПОЧВАТ ДА СПОДЕЛЯТ МНОГО ЛИЧНИ НЕЩА ОТ ЖИВОТА СИ БЕЗ ДА ЗНАЯТ,ЧЕ СЪМ ПСИХОЛОГ, А  ПО ВРЕМЕ НА РАЗГОВОРА, МИ ЗАДАВАТ ВЪПРОСА:”ЗАЩО ТЕ ЗАНИМАВАМ ТЕБ С МОИТЕ НЕЩА, АЗ НЕ ГОВОРЯ ТАКА СЪС ВСЕКИ…НЕЩО ИМА?” ЧУВСТВАМ СЕ  НЕВЕРОЯТНО!

МАРИЯНКА, МНОГО,МНОГО БЛАГОДАРЯ,ЧЕ ТЕ ОТКРИХ,ЧЕ ТЕ ИМА ,ЧЕ ПРАВИШ ВСИЧКО ТОВА!ДАЙ БОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ДА ТРЪГНАТ ПО ТОЗИ ПЪТ НА СЕБЕПОЗНАНИЕ, ЗАЩОТО С ХОРА КАТО ТЕБ И ВСИЧКИ НАС ТРЪГНАЛИ ПО ТОЗИ ПЪТ, ЗЕМЯТА ЩЕ Е ВСЕ- ПО ПРЕКРАСНО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ…“КОЛКОТО ПОВЕЧЕ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ“ КАКТО КАЗВА МЕЧО ПУХ.ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО УСПЕХИ,ЛИЧНО ЩАСТИЕ И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! ОБИЧАМ ТЕ!!!“
Е.Г – Враца

Здравейте, приятели!! Реших и аз да опиша впечатленията си от тази невероятна програма„Пътят на сърцата”. Преди да започна, попаднах на написаното от мен в тетрадката , в  началото и в края на програмата. Метаморфозата, която изживях, невероятната разлика в посланията ми, в чувствата и мислите ми, ме накараха да разбера,че чрез любовта, аз осмислих живота си, придобих истинско знание и светлина!!

В този 40дневен курс „Пътят на сърцата” аз се научих  винаги да следвам сърцето си, да следвам моят истински „АЗ”, с който да общувам и да се свързвам посредством любовта. Научих се да говоря с езика на любовта! !Научих се да не позволявам на отрицателните чувства и мисли да влизат и излизат от сърцето ми, вече знам как да излъчвам любов и благодарност. Разбрах, че любовта е способна на чудеса, че тя е тази, която ни сплотява, че всички ние сме изградени от любов и  я носим в себе си!!

Чрез участието си в „Пътят на сърцата”, аз се научих да виждам, да усещам,да откривам и изразявам любовта-любовта към себе си,към другия, към Господ, към Вселената!!! Аз избрах любовта!!!

Едно голямо благодаря на Марияна Анастасова, която ме преведе по пътя и ми показа,че животът е прекрасен!!
И.Ш.- Гърция

„Пътят на сърцата” за мен беше едно вълшебство,което откри нови хоризонти в моя живот.Това е път към самия себе си, събуждане към едно по осъзнато съществуване.А любовта … тя те намира навсякъде.
Благодаря Марианче, Обичам те!

„Пътят на сърцата“ е прекрасен курс. Кара те да се замислиш в забързаното си ежедневие и да обърнеш внимание на малките неща, защото всичко голямо и значимо е започнало от нещо малко.
Ники Раловска

Мила Марияна! Благодаря ти за това чудесно приключение, наречено „Пътят на сърцата”! Тази програма промени възприятията и отношението ми към света. Научих, че света около мен не е нищо повече от мое отражение. На „недостатъците” у другите, които до скоро ме дразнеха, гледам като на подсказки върху какво аз самата имам да работя. Защото сега вече знам, че за да видя „недостатък” у някого, аз също го притежавам в някаква степен.

Вече знам, че всяка ситуация, която се докосва до мен, е сътворена от мен самата в някакъв минал момент.

Научих, че ако искам да получа нещо, каквото и да ето, аз първо трябва да завибрирам на неговата честота. Защото такова е действието на един от природните закони – Закона за Привличането! Научих се и как да повишавам собствените си вибрации, благодарение на всички чудесни техники, които ти ни научи да използваме в ежедневието си.

Благодарение на „Пътят на сърцата” вече не се притеснявам за отношението на другите към мен, дали ще ме харесат или не. Сега се радвам, че всеки човек, с когото общувам, ми дава уникален шанс да излъчвам от себе си нещо, което искам да се върне обратно при мен!

Съвместната работа с книгата „Пътят на сърцата” ми позволи дори в напрегнатото и забързано ежедневие, да оставам на Пътя във времето между нашите срещи на семинарите.

Благодарение на „Пътят на сърцата” у мен се оформи една съвсем друга представа, едно различно осмисляне на понятието Любов! Сега вече не очаквам от „моята половинка” да ме допълва. Сега аз просто споделям пълнотата си с него! Пожелавам на всеки да може да се докосне до това чудесно усещане!

Благодаря ти, Мариянче, за това, че пося такива прекрасни семенца в сърцето ми! С радост очаквам продължението на Програмата „Пътят на сърцата – 2 – Прозрението”, когато с грижа и внимание тези семенца ще се превърнат в прекрасни цветя!

С обич,
Веселина Харизанова, Пловдив

Благодаря ти, защото ти промени и променяш живота ми. Чувствам, че редя пъзел. И преди все някоя част липсваше. Сега ти все едно ми даваш липсващите частички от пъзела, а аз като дете се радвам, че имам частичка и само ми остава да я сложа. Не че не се страхувам дали на правилното място ще я сложа и това ме демотивира понякога, но важното е, че имам частите и дори и поставени на грешно място, лесно ще се поставят на правилното. Чувствам те много близка. Дори и твоите медитации, като кажеш усетете топлина, веднага я усещам и лесно се концентрирам. И от тях се чувствам просто прекрасно. Благодаря ти! Всичко написано по-горе е истина. Написано с много обич, благодарност и признателност. Отворих сетивата си. И за първи път през живота си, ми се струва, че има много щъркели, че цъфналите дръвчета са по-хубави, че има повече пеперуди, че полянките са по- зелени.  И хората около мен ги забелязват. Обръщам внимание на облаците, на залезите, на слънцето, на камъните, на тревичките, на птичките, на дъжда. На себе си, грижа се за себе си, не чакам някой да се сети да ми подари цветя, да ме покани да отида някъде, да ми предложи помощ. Благодаря ти! Страховете намаляват, не отлагам. Имам енергия и желание да правя неща. Уверих се, че по-добре да правя нещо, дори и не правилно, отколкото нищо да не върха, а само да се хапвам сладкишчета и не полезни храни и да се чувствам не добре. Разбрах, защо съм болна. Защо децата са болни. Защо баща ми е болен. Защо майка ми почина на 50 г от рак. Защо сестра ми е болна и защо живее не добре. Разбрах, че не ми е писано, че аз си пиша живота и върху каквото се концентрирам, това има в него. Зная го, но се опитвам да го прилагам. Справям се, но не добре всеки път. Но искам. И затова съм щастлива. Благодаря,
Валерия Борисова

„Благодарна съм на Марияна Анастасова за прекрасния семинар , и на мен за това , че го открих и реших да се включа в него. Тук осъзнах кое, как и защо се случва в моя живот, а практическата насоченост на програмата ми даде възможността да променя живота си. Сега знам, че живота е в моите ръце и мога да го програмирам или препрограмирам така както бих желала да се развивам и усъвършенствам. Благодарна съм и съм щастлива, че се запознах с Марияна Анастасова.

МАРИЯНА, БЛАГОДАРЯ ТИ !!! “
Aни..Д

Марияна, Благодаря ти, че ми разкри красотата на малките работещи практики, след толкова години и толкова курсове, и толкова книги, в които усещах че трябва да търся още, откривайки те, аз открих сякаш.. „същността“, знам че е силно и знам че е още рано за това, но нещата хей се получават в мислите и в реалността. Когато изкарам един семинар с теб променя веднага посоката на събитията в моя живот, в последния месец намерих литература точно по моя проблем, получих ценен съвет от непознат, човек от такси ми помогна в невероятен момент, благодаря Иво, имах най-добрите резултати от хормонални изследвания от две години, просълзявам се и ти благодаря толкова дълбоко.  Трудно е, да задържиш посоката на мислите си, да не се отпускаш, но това, това което ми се случи за толкова кратко време, съм си написала на листче, което е винаги с мен, за да не се оставям на течението, и все пак се оставям:) но после продължавам, навиците не се изкореняват лесно.
Пожелавам,На теб да те има.На всички, които посещаваме твоите семинари да успеем да задържим посланията и да станат част от нас.На себе си пожелавам да работя и да вярвам, да чувствам силата и дълбочината в себе си.

Прегръщам те, Ани

Мила Марияна, признавам си отново,че поради забързаното ежедневие не съм много последователна в изпълнението на програмата,но пък тетрадката е винаги с мен и пиша старателно в свободните мигове.Както ти писах съдбата ми поднесе по неочакван начин старт на моя мечта и сега тя е на път да стане реалност.Благодаря ти за тази прекрасна програма която си сътворила убедена съм,че тя ще ми донесе още чудеса.Нека всичко което правиш за другите се върне стократно при теб и твоето семейство.Бъди благословена!Успешен,слънчев и хармоничен ден!
С обич, Цвети.

Добър ден, Марияна!
Пиша Ви, за да Ви изкажа благодарност и пълно удовлетворение от семинара „Пътят на сърцата“. Този курс – терапия беше всичко, което досега бях чела, обобщено в едно за мене. И най – вече техниките за приложение ми дойдоха точно на място. Те ми липсваха в моето ежедневие, не изцяло, но ги прилагах доста нередовно, бих казала, хаотично. Научих, разбира се, доста нови неща и с голямо нетърпение ще започна да ги прилагам. Например бях си решила да гладувам един път в седмицата. Бях си избрала четвъртък, защото бях чела някъде, че при спазване на диета метаболизмът се засилва, и тогава е хубаво да сме на плодове или да пием топла вода. Аз по принцип искам да отслабна, да се освободя от излишните килограми, но знам вътрешно, че като отслабна (намеря баланса в себе си), ще намеря моя идеален партньор. Разбрах от Вас, че понеделник е най – подходящ за това според планетите. Много се зарадвах, защото така чувствам, че така се доближавам по – бързо до желаното. Това е един от многото примери, които с вашите лекции, видеo уроци, ме доближават по- близо до себе си, и ме прави щастлива, че съм на прав път. Всичко се нарежда, намира мястото си в точния момент.

Това ми дава много радост и превъзбуденост, пълна съм с положителна енергия всеки ден.

Благодаря Ви от все сърце,
Теди

С голямо любопитство участвах в онлайн курса „Пътят на сърцата“. Най – важната и ценна част за мен бяха различните практики и упражненията, защото иначе сме изчели всичко, знаем ги нещата, но все нещо не ни се получава. Излизането извън познатото, извън зоната на комфорт и превръщането на знанието в правене и практика вече променя действителността ни. В  „моята действителност“ нещата започнаха да се случват, появиха се „случайно“ хора и ситуации. Неща, които обмислях много дълго време и все имаше някакви непреодолими пречки, започнаха да се случват от само себе си. Информацията идваше при мен, без да съм я търсила, хора и обстоятелства ми помагат без да има нужда да правя нещо. Изумена съм от всичко това. Безкрайно съм благодарна, вече имам и съзнанието да отбележа и осъзная всичко хубаво, което ми се случва.участвам и в други онлайн курсове на Марияна и за в бъдеще ще продължа.
Благо-даря ти, Марияна за енергията, за позитивизма ти. Прекрасна си!
С обич, Ваня

Скъпа, Марияна,
Всички семинари от „Пътят на сърцата 1“ ми харесаха много. Някои от тях ги гледах по няколко пъти. Видях къде греша, кои грешки повтарям по много пъти, кои модели са се вклинили в подсъзнанието ми и накъде трябва да насоча вниманието си.

Започнах да живея повече днес и тук, а не да гледам в миналото и да правя непрекъснато планове или предположения за бъдещето.

С тези 5 семинара ти ми помогна да се почувствам по – спокойна, по – уверена, да намеря своя вътрешен мир. Благодаря ти много, Марияна, че ми помогна и ме съпроводи по този път и се надявам заедно да вървим и по пътя на „Пътят на сърцата 2“.

С много любов,
Милена

За 4-дневната интензивна програма
Здравейте, Марияна, много Ви благодаря за това, че ми позволихте да се запозная с вашата програма „Пътят на сърцата“.  След като  подробно изчетох материалите и положих старание да спазя всички техники описани от вас в  програмата , след четвъртия ден наистина се случи чудо.  Получих обаждане  от един много специален за мен човек и покана за среща. Нещо повече срещата мина според очакванията ми, а резултата  повече от очаквания. Много Ви благодаря за всичко ! С нетърпение искам да се запозная и с други ваши програми.
С обич, Г.Ц. 

Благодаря за Третата стъпка. Чувствам се щастлива, че отворих сърцето си за нови знания и умения, че ги разбирам, оценявам и прилагам успешно в ежедневието си. Благодаря ти, че правиш невероятни вълшебства с мен. Много съм чела и много съм правила за себе си, но сега е различно и аз го оценявам.

Намирам се в особен етап от живота си и в един момент усетих, че довчера лесните неща  ми се изтръгват от ръцете и губя почва под краката си. Не съм силната , успяваща, непоколебима жена, а се превърнах във вечно недоволна, раздразнителна, гневна и силно наранима личност. Привличах същото към себе си. Най- трудни се оказаха ситуациите у дома, с близките ми. Имах усещането, че всички са срещу мен.

Аз съм щастлива жена, съпруга, майка и успяла професионалистка. Имам реална представа какво съм постигнала и какво ми предстои, затова представи си как се почувствах в новата реалност/ от около една година/. Осъзнах, че рискувам да изгубя любовта на най- близките си хора.

До преди дни избухнах и изрекох думи, които рядко съм използвала. Мисля, че това ме смаза и бе преломен момент.

Днес съм спокойна, щастлива , контролирам и обмислям мислите и думите, осъзнавам емоциите си . Снощи на масата синът ми / на 30 г. инж. лесовъд/, се пошегува: ,,Май това , което слушаш ти действа, дано само не е за кратко“ Беше ме видял да слушам лекцията ти преди няколко дни.

Това са и моите надежди, дано придобитото  и осъзнато знание пусне дълбоки корени в мен и ми помогне да

постъпвам правилно. Зная, че това зависи само от мен!

В.И.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

БЕЗПЛАТНИ СЕМИНАРИ

ПРЕДСТОЯЩИ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИ

 

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!