Специални предложения за месеца

ah-ta-ljubav-1328585176-75672

записване за нови статии

Да направим Познанието достъпно за всеки, който се вълнува от личностното развитие, доброто си здраве и хармоничен живот, е не само наша цел, то е наша мисия и горещо желание! Затова ви предлагаме изключително промоционални идеи, свързани с нашите книги, курсове, семинари и медитации!

Те важат до края на този месец, така че възползвайте се!

Сигурни сме, че така ще зарадваме не само вас, но и вашите приятели и близки! Защото сме помислили и за тях, а от вас зависи да им предоставите своевременно тази информация!


 САМО ПРЕЗ ТОЗИ МЕСЕЦ !!!

Предложение №1


Усъвършенствай корица

Вземете само през този месец уникалното ексклузивно обучение „Усъвършенствай своя свят за седем дни“ само за 100лв, вместо за редовната цена- 150лв!

В него са изведени няколко от  най-ценните стъпки в овладяването на процеса на Сътворяване.

Разпределих ги в седем поредни дни, така че, още щом ги приложите последователно да можете да видите и почувствате осезаемо резултатите! С тяхна помощ вие ще можете да усъвършенствате своя свят и в него да нараснат благоприятните възможности, да се подобрят взаимоотношенията ви с околните и в крайна сметка да почувствате себе си по-здрави, по-щастливи и по-успешни!

Към обучението са причислени и няколко ПОДАРЪКА, ОПИСАНИ ТУК!

Прочетете подробности ТУК и се запишете във формата за участие СЕГА!


записване за нови статии


 

Предложение №2

Енергийни техникиза освобождаване от страховеВземете видео курса „Енергийни техники за освобождаване от страхове“ само за 50 лв вместо редовната цена от 100лв!

Сигурно сте чували, че има само два вида емоции – любов и страх. Даже вероятно знаете кой е най-добрият начин да „проверите” дали едно решение, което се каните да вземете, ще бъде благоприятно за вас. Просто попитайте себе си: „В този случай решението ми или действието, или намерението е продиктувано от Любов или от страх?”

И ако почувствате, че се каните да действате от страх, по-добре не го правете!

Страхът е възможно най-лошият съветник, който може да послушате.

Прочетете подробности ТУК и се запишете, за да получите видео курса на промоционалната цена само сега!


 Предложение №3

Отстъпка 20% за лична консултация! Само през този месец 120лв вместо 150!

За личните консултации прочетете ТУК


Възможно е специалните предложения за големи намаления на книги, курсове и семинари да бъдат допълвани през целия месец, така че ги следете на сайта и се възползвайте с удоволствие!


записване за нови статии


Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!