Семетерапията – бърза помощ от природата

  • 0
Linum usitatissimum flowers and seeds

Семетерапията – бърза помощ от природата

Tags : 

НЕ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ СЕМЕНАТА ОТ ПЛОДОВЕТЕ – ТЕ МОГАТ ДА ВИ ИЗЛЕКУВАТ!!! За силата на семената да снабдяват организма с най-важните микроелементи, се знае отдавна. Но за тяхното приложение, апликирани върху зони на съответствие на различни органи и системи, заслугата е изцяло на СУ ДЖОК терапията.


  Това е един уникален метод за поддържане на здравето, откритие на южнокорейския учен проф. Пак Же Ву.     СУ ДЖОК е система от знания не само за здравето, но и за живота въобще. Тя ни учи как да се възползваме от силата на Природата и без медикаменти, без синтетика по изцяло естествен път да активираме самоизцелителните сили на организма си. У всички ни те са заложени от рождението ни. Без изключение.


  Семената са едно от средствата за възстановяване на здравето, което този уникален метод използва. Семетерапията е най-красивата и най- очарователна част от него. Малки и големи, бели, жълти, зелени, независимото от своя цвят, размер и вид, семената могат да ни излекуват от всяка болежка и да върнат здравето ни много бързо, стига да знаем как и къде да ги поставим.


  Су Джок работи с проекциите на органите по ръцете и ходилата. Там всяка част от нас си има свое съответствие. Именно в тези проекции поставяме семената. На първо място, вездесъщият Закон за подобието, действа и тук с пълна сила. Правилото е, че подобното лекува подобно. Колкото повече прилича едно семе на органа, който ще лекуваме, толкова по-силно взаимодействие се осъществява. Така например, семената от круша имат формата на матка – използваме в проекцията на този орган, при заболявания на бъбреците, можем да апликираме в съответните зони на ръката или крака – боб или соя.


Понякога отчитаме свойствата на растението и търсим там подобието – например, лененото семе, което има лаксативно действие, залепваме в проекцията на дебелото черво, за да си помогнем при запек. Семе от лимон пък в зоната на мозъка подобрява мозъчните функции и освежава паметта.


При болки в гръбначния стълб подреждаме като наниз семена от пшеница по протежението на проекцията, която се намира на гърба на всеки пръст по средната му линия. Семената, които използваме трябва да са живи, здрави, красиви на вид и да могат да покълват. Семетерапията всъщност използва мощта на малкото семенце да даде живот на голямо растение и тази мощ често пъти е сравнявана с космически взрив. Именно тази колосална енергия семето освобождава в проекцията на засегнатия орган или система и процесът на лечение се отприщва с пълна сила.


Семетерапията е абсолютно безвредна, изключително подходяща за деца, очарователна със своята простота, ефикасност и лечебна сила. Семената са една малка частица от Природата, надарена с огромната сила да ни лекува. Повече за семетерапията и за други природни и мощни техники за поддържане на здравето може да научите от Онлайн курса по Су Джок, който сега е отворен за регистрация!


ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА ОНЛАЙН КУРСА ПО СУ ДЖОК ТУК!


  ГЛЕДАЙТЕ ОТКЪС ОТ КУРСА!

 

  Ако тази статия е била полезна за вас, споделете я, за да се възползват повече хора! бутон за социални мрежи

ВИЖТЕ ОЩЕ:


  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!