Онлайн курс по медитация „Силата в теб“в четири модула

e7471fd7bdd4d586ae00bbfa6bf98ab5
 

Няма значение къде се намирате, с какво се занимавате, как изглеждате и дори как се чувствате.

Онова, което в действителност определя качеството на вашия живот е способността ви да се свързвате с Източника, от който идват всички неща.

ГЛЕДАЙТЕ БЕЗПЛАТНИЯ ОНЛАЙН СЕМИНАР „МЕДИТАЦИЯТА – ВРЪЗКА С ИЗТОЧНИКА“

За медитацията всички сме чели, чули, опитали… На някои им се получава лесно, други смятат, че не могат да го правят. Различна опитност при различните хора е нещо напълно обичайно, когато става дума за това. И макар да има някои основни правила, истината е, че точни рецепти няма.

Каквото и да сте научили и опитали досега, знайте, че медитацията е преди всичко жива материя. Тя е покой в движението на мислите и движение в покоя на нашите души. Тя е всичко познато и всичко неизвестно в световете, които обитаваме. Тя е силата да създаваш и смелостта да се откажеш от създаденото. Тя е непрестанното преминаване на Ин в Ян и на Ян в Ин. Тя е в крайна сметка  Връзката с Източника, от който произлиза света и самият Източник едновременно. Тя се ражда с нас, когато вдишваме първата си глътка въздух, но и съществува откакто свят светува.

Медитацията всъщност е онази чудна магическа пръчица, с която проявяваме всички неща. Независимо дали го съзнаваме или не, много пъти през денонощието, ние медитираме.  Когато сме се замислили и си представяме разни неща, когато разсеяно слушаме събеседниците си, когато отпуснато шофираме, когато сме потънали в любима песен, и в още много други ежедневни моменти.

Ние практикуваме медитация от сутрин до вечер, най-често без изобщо да подозираме. Затова нашето състояние на свързаност е неосъзнато и нетрайно. Време е да се научим да го правим осъзнато. Но защо е толкова важна за нас тази връзка? И какви са нейните измерения?

Всички древни текстове и философии споделят убеждението, че има един Източник, наричан често с различни имена – Вселенски Разум, Безкрайна мъдрост, Божествена сила, Поле на потенциалните възможности, квантово поле, Нулева точка и др. Именно този Източник съдържа в себе си потенциала да превръща собствената си субстанция в материя с различно качество и честота. От нея точно са направени телата ни, звездите, пясъка и жабите. От нея е направено всичко, което можем да докоснем с ръце или мисъл. Само нашето  Осъзнаване прави възможно да видим или не, част от тези проявления.

МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ОТКЪС ОТ ПЪРВИЯ МОДУЛ ОТ КУРСА „МЕДИТАЦИЯТА КАТО СРЕДСТВО ЗА ИЗЦЕЛЕНИЕ“ ТУК

Нова притча за любовта

Тръгнало един ден Любимото Дете на Господ Бог да странства по света, за да види нови земи, да научи нови уроци и да придобие нови опитности. Господ благословил неговия Път и му дал на изпроводяк една торбичка, в която имало- една единствена златна пара. Любимото Дете се учудило и си помислило: Как ще преживея по широкия свят с една единствена пара, много скоро няма да имам нищо . Прочитайки мислите му, Господ казал:
„Не се безпокой, защото Единственото, Което Имаш, е винаги вълшебно. Затова,  плащай смело с него, и ще видиш как то ще се множи и винаги ще живееш в изобилие.“

А когато се нуждаеш от мен, просто затвори очи, успокой  ума си и ме повикай в сърцето си. И аз винаги ще бъда там.

И оттогава Човекът, като Любимо дете на Бога, когато раздава най-скъпото което има, живее в изобилие, и при него идва всичко, от което се нуждае, а когато повика в сърцето си Бог, получава всички отговори, които търси.

Медитацията е получаване на отговори, за които понякога не знаем, че търсим. Но Източникът знае, че ни трябват.

Когато се научим да се свързваме и да оставаме свързани с този Източник, тогава можем да черпим с пълни шепи Благоденствие, успехи, здраве, и всичко друго, което искаме да проявим. И тъй като в него съществува ВСИЧКО и то е БЕЗКРАЙНО, и ние самите сме точно Това – безкрайни същества, съдържащи в себе си Всичко.

Какво ще научим в тази курс?

Онлайн курсът се състои от 4 модула. Всеки модул съдържа видео файл с лекционна и практическа част, както и задачи за самостоятелна работа. Към него има и по една медитация, свързана с темата на модула.

Програма на курса

Първи модул: Медитацията като средство за изцеление на физическо, умствено и емоционално ниво

Как да започнем, ако сме начинаещи и как да продължим, ако вече имаме някакъв опит и дори сме забелязали резултати.

Как да постигнем медитативно състояние. Само отпускане не е достатъчно.

Връзка с Вътрешното тяло и разширяване на Осъзнаването

Как  да се справим със стреса и с неговите физически симптоми като главоболие, лесна уморяемост, подтиснатост, безпокойство  и страх

Ще правим заедно и съответно ще я имате за себе си Оздравителна медитация за балансиране на Ин и Ян.

Как сами да съставим своя лична трансформираща медитация за изцеление. Насоки и препоръки за конкретни случаи.

Втори модул: Медитацията като средство за разрешаване на житейски ситуации, свързани с работата, финансите и взаимоотношенията

Всяка ситуация, която преживяваме, е резултат от нашата мисловна нагласа, формирана от убежденията и вярванията, които носим. Имаме такива, които улесняват нашия път и постигането на целите ни и такива, които ни задържат на нивото на нискоенергийните вибрации. Именно там изпитваме липса на пари, неуспехи и разочарования в любовта. Медитацията ни помага да открием тези ограничаващи и спъващи ни убеждения и съответно да ги преобразуваме. В който и от тези три аспекта да изпитвате недоимък чрез медитацията можем да възстановим  връзката с Източника, откъдето идват и Благоденствието, и Изобилието и Любовта.

Ще правим заедно и съответно ще я имате за себе си Медитация за привличане на Изобилието и Любовта.

Как сами да съставим своя лична трансформираща медитация, за да привлечем и задържим  Благополучието в живота си. Работа с най-ефикасните утвърждения и мисловни форми.

Трети модул:  Как чрез медитацията да открием своето истинско предназначение?

Предназначението е онова, заради което сме дошли на този свят. То е пътят към разгръщане на пълния ни потенциал и самият Потенциал като цяло. То е нашата уникалност и неповторимост. Когато ходим на работа без желание, когато се чувстваме длъжни да се занимаваме с неща, които не ни носят радост, когато се чувстваме подтиснати от обкръжението си, цялата тази „симптоматика” означава само едно- не сме на своя Път и съответно, не сме открили своето Предназначение.

 Но как да направим това? Медитацията може да ни покаже не само Пътя, но и средствата, и целта. Веднаж открием ли своето Предназначение и започнем ли да живеем според него, всичко в живота ни тръгва по линията на най-малкото съпротивление. Парите прииждат, дните ни са празници, а отношенията ни процъфтяват. Само ако сме на своя Път…

Ще се научим да съставяме свои лични трансформиращи медитации, които могат да ни помогнат да осъзнаем кое е онова нещо, заради което сме тук…

Четвърти модул: Медитацията като средство за постигане на… Прошката!

Няма друга тема, толкова сложна, обсъждана, разнищвана и… объркваща.

Мислим си, че сме простили, мислим си, че сме забравили, мислим си, че вече не ни боли, мислим си, че сме го преодолели, но…! Щом се сетим за „онова” или „онзи”, в очите ни напират сълзи, щом заговорим за него, гласът ни става друг и щом помислим за него, хладна неприязън обвива сърцето…Е, то е, защото всъщност нито сме забравили, нито сме простили. Чрез подходящата медитация можем да постигнем състояние, в което, свързвайки се с по-мъдрата част от нас, да простим и да продължим напред. Ако мислите, че няма на кого за какво да прощавате, помислете пак…!

Медитацията може да бъде вашата магическа пръчица, с която да проявите всичко, което желаете да бъдете, да имате и да правите!

Очаквам ви с радост да поемем заедно по този невероятен Път!

Цена: 200 лв (за всичките четири модула)


 Заявете своето участие на e-mail: marijanna@abv.bg

  или на телефон – 0878558810

 

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

сподели бутон


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!