Освободи живота си от стрес, изпълни го с мир!

10622759_473381472805041_596277316975384951_n
 Онлайн видео семинар

„ОСВОБОДИ ЖИВОТА СИ ОТ СТРЕС, ИЗПЪЛНИ ГО С МИР“


Усвоявайте в удобно за вас време и място!

    Ако се чувствате по-скоро изтощени, отколкото доволни от изминалия ден, ако изпитвате по-често напрежение, отколкото спокойствие, и към всичко това се добавя умора, моменти на подтиснатост и тревожност, знайте, че от много време вероятно, най-доброволно сте се предали в ръцете на един суров и безмилостен господар и той се нарича СТРЕС. Нещо повече, той контролира живота ви в много по-голяма степен, отколкото изобщо предполагате.

Повишават изискванията към вас в службата и вие губите съня си, близък човек влиза в болница и от тревога, дори и не помисляте за храна, при най-обикновен медицински преглед, или и без него, ви откриват заболяване и мъчителни кошмари превземат нощите ви, работният ден изсмуква и последните ви сили, и за себе си имате оправдание, че така се трепете, защото ви трябват пари, но дори и сега се чудите как ще си покриете сметките.

Толкова много свикваме с изброените стереотипи, че дори не ни минава през ум, че можем да премахнем единствената причина, която ги е създала и това е стресът.
Изкривената представа, че той е нещо нормално и обичайно за съвременния живот ни кара още повече да затъваме в илюзията за неговата необходимост. Така, унесени в нея, дълбоко заспиваме, като оставяме безценните си мигове живот безпаметно да отминават.

Но ако поискаме да се събудим, само ако поискаме да спрем този автопилот и да поемем управлението, не след дълго време, а почти веднага ще усетим Промяната и ще я усетим по това, че ще започнем да…. живеем.

Защото нашата истинска природа е Вътрешният Мир.

Но как да постигнем спокойствие и хармония в това ежедневие, което постоянно ни стресира и ни кара да се чувстваме тревожни, объркани и подтиснати. И поради простата причина, че така се чувстваме, ние привличаме още от същото- още тревоги, още страхове, още проблеми.

И стресът натоварва максимално всички физиологични системи, понякога до момент на пълна парализа, и буквално и преносно.

Знаете ли, че разрешаването на един проблем води до следващия. Парадоксално, нали. Вместо да намалят, тъй като сме „отметнали” един, те се увеличават. Такъв е Законът- онова, върху което съсредоточим внимание започва да расте.

Спрете да решавате проблеми! Само така те ще изчезнат! Грабнете възможността, която „проблемът” носи, тя е спасителното въже, по което ще се изкачим на „горната земя”, осъзнайте как тя ви води нагоре към личното ви израстване и много скоро вместо проблеми в живота ви ще има само възможности, които ще ви радвам, окриляват и вдъхновяват.

Този семинар ще ви даде куп практически техники, сред които:

 

  • Как в „проблема” да видите възможност и как от нея да създадете генератор на вашето благополучие.
  • Как да постигате състоянието на неутралност, за да не позволите на проблемите да се „размножават”.
  • Как да си осигурите подкрепата на вашата енергийна система, от която зависи здравето , но също и цялостното ви вътрешно състояние.
  • Как да изключите автопилота и да поемете управлението.
  • Как да внесете хармония и спокойствие дори насред критична или бурна житейска ситуация.
  • Как да се справите с парализиращите ви страхове и опасения,като осъзнаете, че са толкова илюзорни, колкото и сънищата ви.


Вашата енергийна система – гъвкава, проницателна и  ще реагира на определени думи, докосвания и мисли, тя може да промени преживяването ви за секунди, ако знаете как да се свързвате с нея във всеки един момент

Четиринадесет меридиана в тялото ви носят уникална и  строго специфична информация само за вас. Никой друг в този свят няма достъп до нея. Само вие можете толкова бързо, целенасочено и напълно да измените тази информация и вместо болести и  стрес, тя да внесе във вашия физически свят здраве и мир.

Как да хармонизираме своите отношения, здраве и всичко, което включваме в понятието „житейска ситуация”?

Ако искате повече спокойствие и хармония в живота си, научете се как да балансирате своята енергийна система, която първа понася ударите на стреса от каквото и да е естество.

Независимо дали става дума за стрес на работното място, за стрес от преживяна критична ситуация, от дълги периоди на притеснения и страхове, вашата енергийна система е вестоносецът, който носи посланието за вас „Открий своя вътрешен мир!

Стресът блокира на първо място енергийната система. Затова е изключително важно да се научим да идентифицираме и премахваме блокажите, а после да я балансираме и поддържаме в хармонично състояние!

Каква е тайната на мудрите и как да ги използваме, за да балансираме енергийното тяло?

По всеки меридиан тече специфична енергия, която отговоря за точно определени органи и системи и допирайки пръстите на ръцете по определен начин ние можем да балансираме, да отблокираме тази енергия. Именно по краищата на пръстите са разположени началните и крайни точки на енергийните меридиани, допирайки ги в определен ред, ние имаме на разположение едно просто, ефикасно, напълно безплатно и абсолютно достъпно средство да предизвикаме промяна в енергийния поток.

Ще практикуваме и усвоим определени мудри, които имат пряко отношение към стреса  и здравето. Мудри за прогонване на страховете, както и за отваряне към нашата вътрешна мъдрост ще ни помогнат да центрираме себе си, да се изпълним със спокойствие и мир, както и завинаги да освободим живота си от стрес. Веднаж щом научите как работят енергийните принципи в нас, вие ще можете винаги щом се усетите разбалансирани , с помощта на едни прости действия, мисли и думи да се връщате отново в състоянието на мир и хармония.


 

Всеки участник ще получи на своя имейл видео семинара, от който може да усвоява знанията в удобно време и място. Всеки ще получи линк към видео семинара, който ще може да гледате когато и колкото пъти желаете!

Цена на семинара: 50 лв


 

♥ Всички участници ще получат като ПОДАРЪК медитацията „Вътрешен мир“!

(редовна цена-30лв, а сега-подарък за теб)


 

Записвания за семинара:

– e-mail: marijanna@abv.bg – моля, писмото да съдържа и телефон за връзка;
- тел.: 0878558810, 0884740734

НАЧИНИ ЗА ЗАПЛАЩАНЕ МОЖЕ ДА ОТКРИЕТЕ ТУК

Моля, изпратете ми имейл след извършено плащане, или ме уведомете по телефона!

                                            Очаквам ви с радост


 Утвържденията - високоскоростната магистрала на ума

 


 

Разгледайте един от най-новите видео курсове „Биокорекция с енергиите на сърцето и ума“в седем модула и се запознайте с тази уникална система за поддържане и възстановяване на здравето!

Биокорекция1


 

Трансформирай своите връзки!Научете повече за Програмата „Трансформирай своите връзки“ и се запишете за участие!


 

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОЩЕ ЕДИН ОТ НАЙ-НОВИТЕ ВИДЕО КУРСОВЕ В ШЕСТ МОДУЛА „ИЗЛЕКУВАЙ ВЪТРЕШНОТО СИ ДЕТЕ. ПРАКТИКИ ЗА РАБОТА С ПОДСЪЗНАНИЕТО“   Излекувай Нътрешното-1


 ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНО ЗА БИОРЕЗОНАНСНАТА ДИАГНОСТИКА И ТЕРАПИЯ

Биорезонансна диагностика итерапия-2


Не пропускайте да се запознаете и с видео курса в два модула „Как да откривате негативните програми в Подсъзнанието“! Излекувай Нътрешното-2


ВИЖТЕ И ОЩЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ВИДЕО КУРСОВЕ НА ПОЗНАНИЕТО „МЕНТАЛНА ТЕРАПИЯ“Ментална терапия (2)

 


ЗАПИШЕТЕ СЕ И ЗА ПРОГРАМАТА ЗА ЛИЧНА ТРАНСФОРМАЦИЯ В ПЕТ СТЪПКИ „МОЯТА СИЛА“! %d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%81%d1%84%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-2

Тази програма е за хора, осъзнали своята отговорност за всичко, което имат или нямат в живота си. Хора, преминали през не малко изпитания, някои от които доста болезнени, но почувствали вече, че някак си, колкото и това да им се струва странно, сякаш с мислите, думите и емоционалните модели, които носят в себе си, могат да сътворяват преживяванията, които искат.


 ВИЖТЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ!

Меридианна терапия%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d0%ba%d1%83%d1%80%d1%81-%d0%bf%d0%be%d1%86%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b0%d0%bf%d0%b8%d1%8f


 


 

 

 

 

 


 

 ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ Родовата енергияприсъда или благословия (2)Силата на кристалитеда хармонизират

Харесайте страницата ни във Фейсбук

 

 Присъединете се и към нашите групи :

 

Arbanasi Dream

 

Всеки ден сътворявай живота си!


Вижте още:

Биокорекция на „филма“ на живота, онлайн курс в пет модула

„Избирай и създавай своята реалност“, онлайн курс в шест модула, ползвай 50% отстъпка

Усъвършенствай своя свят за седем дни- онлайн тренинг

Емоционална устойчивост с медитации в движение- благотворителен уебинар

Емоционална детоксикация, освободи душата си!

Освободи мозъка и тялото от токсините- полезният уебинар

Как да откривате негативните програми в Подсъзнанието- видео курс в два модула

Излекувай Вътрешното си дете. Практики за работа с Подсъзнанието- видео курс в шест модула

Видео курс „Ментална терапия“ в три модула

Силата на вътрешния фокус, или защо работата с целите не е проста работа- уебинар

ЛИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ ПО СКАЙП И ИМЕЙЛ

Eнергийни техники за освобождаване от страхове – видео курс в два модула

ХАРМОНИЗИРАЙ ЖИВОТА СИ СЪС СИЛАТА НА ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА НА

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР „КАК ДА ИСКАТЕ, ЗА ДА ВИ СЕ ДАДЕ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС В ШЕСТ МОДУЛА „МЕРИДИАННА ТЕРАПИЯ- СИСТЕМА ЗА САМОПОМОЩ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС В ДВА МОДУЛА „РОДОВАТА ЕНЕРГИЯ- ПРИСЪДА ИЛИ БЛАГОСЛОВИЯ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС ПО ЦВЕТОТЕРАПИЯ

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС “ ТЕХНИКИ ЗА ЕНЕРГИЙНО БАЛАНСИРАНЕ ЧРЕЗ СИСТЕМАТА ОТ МЕРИДИАНИ“

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента- започва на Новолуние

 

Безплатен уебинар „Обичай своите страхове… и ги дръж надалеч

 

Eнергийни техники за освобождаване от страхове – видео курс в два модула

 

Програма за лична трансформация „МОЯТА СИЛА“ в 5 стъпки (първа стъпка – БЕЗПЛАТНА)

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

FACEBOOK(1)ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)

 


  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(2)

 
Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!