Сътвори си… свят!

1995524

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАР
ГЛЕДАЙТЕ И УСВОЯВАЙТЕ В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ И МЯСТО, БЕЗ ДА СТЕ ЗАВИСИМИ ОТ ТОЧЕН ДЕН И ЧАС!


Тези от нас, които се осмелят да погледнат отвъд собствените си ограничения, ще осъзнаят, че сами създаваме всичко, през което преминаваме. Нима и болестите? А неприятностите? И нещастните случаи ли? Как е възможно това? И кой би искал да е болен и нещастен, вместо богат и здрав? За мнозина може би тези концепции изглеждат странни.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ЗА ОНЛАЙН СЕМИНАРА

Но други ще поискат наистина да поемат отговорност за себе си и своя свят и така ще започнат да го сътворяват.
Този семинар е за тях! 

Можем да се научим да привличаме  в живота си всичко онова, което бихме искали да преживеем. Прости правила и принципи може да ни разкрият отговори, търсени отдавна и да отворят врати, за които дори не сме подозирали, че съществуват.
Нека Пътуването към себе си започне. Сега!

Семинарът е онлайн, така че, няма значение къде се намирате, нито с какво свободно време разполагате. Можете да го гледате и усвоявате в удобен за вас момент. Към него ще има презентация с изведени основните акценти по темата, както и една медитация, която ще ви помогне да настроите своите възприятия към по-високочестотния спектър на посланията, които семинарът съдържа.

Да направим крачка към Осъзнатото Сътворяване – това е целта на тази наша среща! Всеки път когато се чудим защо ни се случва едно или друго неща, ние всъщност се питаме колко страни има нашата реалност и дали тя е само това, което виждаме, пипаме и чуваме? Какво се крие зад събитията в нашия живот, зад уж „случайните” случки, зад срещите и разделите, какво се крие зад болестите и  критичните ситуации, какви послания ни носят те и защо е толкова трудно да ги разчетем?

Време е да започнем да си даваме сметка, че нашето здраве, нашето щастие и успехи всъщност зависят от това доколко разпознаваме себе си като енергийно същество, извън физическата форма и доколко сме готови да допуснем в ума и душата си простата истина, че Творението е най-естественият процес във Вселената и е наше право, наша отговорност и наша същност.

 

  • Ако се намирате в ситуация, в която се чудите по кой път да хванете;
  • Ако сте  несигурни в себе си и лесно уязвими;
  • Ако по-често сте тъжни, отколкото радостни;
  • Ако се разочаровате от хора, връзки и отношения  и често се питате – Защо  все на мен…;
  • Ако възприемате своя живот по-скоро като товар и низ от трудни избори, отколкото като изпълнен с щастие, хармония и изобилие…;
  • Ако чувствате, че животът буксува и ви поднася разни „изпитания”;
  • Ако ви липсва яснота за вашата цел и Път;


…Значи може би е време да изоставите съжаленията и оправданията и просто…. да сътворите за себе си Свят, какъвто желаете!

Този семинар ще ви даде инструменти, под формата на практически техники и  препоръки, свързани с различни аспекти на нашия живот, като здраве, благополучие и взаимоотношения.

Но само вие можете да стартирате процеса на Сътворяване на своя Свят!

Защото той е само Ваш и винаги ще отразява вашите нагласи, дълбоките ви убеждения и честотата на вибрация на вашите мисли, думи и емоции!

Може да поръчате видео семинара във формата по-долу, ще получите линк, който да ви „отведе“ до него и до останалите материали – презентация с основните акценти по темата, както и медитация „Сътворение“ в mp3 формат.
Можете да гледате и усвоявате информацията в удобно за вас време и място!

В отговор на Вашата заявка, ще получите начините за заплащане.

Цена: 30 лв,


Очаквам ви с радост!

 

За контакти и записване:

e-mail: marijanna@abv.bg

тел.: 0878 558810, 0884740734

 

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!
бутон за сайт


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!