Пътят на сърцата

10502254_10204353229974700_3691391670202217453_n

ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА- ПРОГРАМАТА ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ЛЮБОВ И ПОДОБРЯВАНЕ НА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА С ДРУГИТЕ ХОРА

ВНИМАНИЕ: Тази програма може да промени живота ви напълно и до неузнаваемост, като го изпълни със силата на Любовта и Благоденствието. Ако не сте готови за това, моля, не пристъпвайте към нея!

Но ако сте готови, аз ще бъда неотлъчно до вас в това прекрасно приключение, ще се наслаждавам на успехите ви заедно с вас и ще ви помогна да направите живота си такъв, какъвто го мечтаете. Защото аз постигнах това и искам да го споделя с всеки, който желае да се учи и развива. Така изразявам своята благодарност към тази прекрасна Вселена, която толкова щедро ме дарява с Изобилието и Любовта си. Тя ще направи същото и за вас, стига да следвате стъпките и правилата, отговарящи на нейните закони.

ЗА КОГО Е ТАЗИ ПРОГРАМА

Ако се чувствате самотни и неразбрани, тази Програма ще Ви помогне да откриете за себе си онези хора, които ще направят Вашия свят светло и красиво място!

В нея може да участва всеки, който иска да промени живота си, обкръжението си и да привлече към себе си Любовта и добрите взаимоотношения с другите.

Включете се в нея, за да промените живота си!

Тази Програма ще ви даде много отговори. По-скоро ще ви помогне да ги откриете сами. Техниките и упражненията в нея не са сложни, но изискват  вашето внимание и ангажираност. Тя се състои от три етапа. Първият и вторият са с продължителност по 40 дни, а третият е…колкото вие пожелаете… Ще разберете защо…

„Реалността” около вас ще започне да се променя още след 10-тия ден от началото на Програмата. Ще имате възможност да работите с личен треньор на живо или по скайп, както е удобно за двама ви. В тези лични консултации ще получавате индивидуални препоръки и ще бъдете насочвани да забелязвате знаци, които в натовареното ежедневие, може би, бихте пропуснали.

Работата с личния треньор е един от най-важните моменти в програмата. Тя ще добави и по-спeцифични техники, в зависимост от индивидуалната мисловна нагласа на всеки един човек.

Вие постепенно, но сигурно ще променяте мисленето си, убежденията си, а оттам и преживяванията под формата на обстоятелства, събития и взаимоотношения.
Ако наистина сте мотивирани да промените живота си, да го изпълните с Любов, добри взаимоотношения и всичко онова, което ще ви донесе удовлетворение и радост, не се колебайте да заявите своето участие в  Програмата на имейл:   anasstasova@gmail.com

Цената е 160 лв. за всичките 40 дни и в нея се включват 4 лични консултации, за които ще се изготви специален график, както и подкрепа през цялото време.  Освен това ще получите  и един  специален подарък. 

Това е моята книга „Да докоснеш звезда” – в електронен вариант. Откъси от нея можете да прочетете тук.

Тя промени живота на много хора, ще се радвам да намерите в нея нещо, което може да подобри и вашия!

ЕТО ЧАСТ ОТ ПРОГРАМАТА

Това, за което всяко сърце копнее, от мига на първия удар в майчината утроба до последната секунда живот на тази земя, се нарича Любов. Може да мислим, че имаме нужда от много други неща, може през цялото време да се стремим към успехи, да градим кариера, да събираме дом, но идва един миг, в който разбираме, че ако имаме всичко друго, но нямаме в живота си Любов, всъщност нямаме нищо, абсолютно нищичко.

Защото колко всъщност струват успехите, разбират само онези, които няма с кого да ги споделят.

Колко струват победите- малки или големи, триумфите и фойерверките в наша чест, ако, след като бляскавото шоу свърши и въздухът добие хладен аромат,  няма кой да ни прегърне и завие със своята топла ласка.

Колко струват всичките постижения, до които си достигнал в този свят- и най-големите дори, ако няма кой да целуне усмивката ти и да прошепне  „Обичам те”.

Истината е, че всъщност не струват нищо… Няма мярка за нищото. Както няма и цена. Може да заблуждаваш целия свят, че има толкова много други „важни” и „ценни” неща… но себе си никога няма да заблудиш. Защото някъде вътре, дълбоко в теб, свитата на самотно кълбо душа знае, че ако нямаш Любов… всъщност… нямаш нищо…

Тази Програма е приключение. Тя ще ви отведе до много древни знания и техники, ще ви покаже принципи на мислене и действие, които душата ще разпознае като нещо съкровено свое, но забравено заради други „големи” и „важни” дела. Вие няма да изоставите това, с което се занимавате заради тази Програма, но ще научите как да я вградите в своя живот така, че тя да стане част от вас и да привлече Любовта.

Първият етап от Програмата се нарича „Намери ме, Любов” и продължава 40 учебни дни. За всеки ден има описани упражнения, етюди, утвърждения или медитации. Понякога всички тези заедно, друг път само някои от тях. Старайте се да ги изпълнявате точно и без изменения, но ако установите, че някой ден не сте направили всичко по най-пълноценния начин, повторете дейтвията и на следващия ден, като двата дни броите за един. Благодарение на медитациите съзнанието ще се прояснява все повече, а благодарение на визуализационните техники ще променяте отношението си към хора, обстоятелства и събития от миналото.

Неотменима част от програмата и мощен неин инструмент са притчите, с които често ще се срещате. Работата е там, че приказката, сентенцията или притчата включват образното мислене. То, от своя страна се управлява от дясното полукълбо. Така си осигуряваме неговата по-голяма активност. Защо ни е необходима тя? Защото под негов контрол са въображението, интуицията, както и нашата способност да мечтаем и да визуализираме. Доказано е, че в процес на медитация именно дясното полукълбо е, което доминира. За ползата и огромната сила на медитациите няма да се спираме подробно, тъй като има достатъчно популярна литература за това. Важно е да изясним, че нашите основни инструменти в постигането на целите, желанията, привличането на Любовта и Благоденствието, се управляват именно от дясното полукълбо. Ако ни трябва материален носител на връзката с подсъзнанието, това  отново е дясната част на мозъка. Лявото ни полукълбо, разбира се, заслужава не по-малко уважение, тъй като именно тук са логиката, рационалното мислене, както и способността ни за бързо взимане на решения на базата на предварително зададени логически концепции.  За целта на нашата Програма, обаче, ще развиваме предимно капацитета на дясното полукълбо и повече ще се доверяваме на неговите способности да извлича от сферата на несъзнаваното информацията, която ни е нужна, за да мотивира действията ни.

Нека Светлината и Силата бъдат с вас в най-прекрасното непознато пътешествие  – към дълбините на собствената ви душа. Защото точно там е… Любовта.

ПРОЧЕТЕТЕ ОТКЪС ОТ КНИГАТА „ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА“, КОЯТО СЪДЪРЖА ПРОГРАМАТА 

ВИЖТЕ И ИНТЕРВЮТО НА МАРИЯНА АНАСТАСОВА ЗА РАДИО БЛАГОЕВГРАД ОТНОСНО ПРОГРАМАТА „ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА“

ОНЛАЙН КУРС „ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА“  В ПЕТ СЕМИНАРА

 

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!
бутон за сайт


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!