Програмирай идеалното си тяло

  • 0
7d4dc3aa27126b2c0d26520803bfd784

Програмирай идеалното си тяло

Tags : 

Ако не се харесвате така, както в момента изглеждате, ако още пазите спомена за едно красиво, стройно и привлекателно тяло, каквото някога сте имали, знайте, че може да го имате отново. При това без мъчителни диети, изтощителни периоди на гладуване и въздържане от определени храни. Всъщност, в повечето случаи, гладуването, още повече влошава нещата…

Може и да свалите някое и друго кило, но в крайна сметка, поставен за дълго време в режим на недоимък и лишения, организмът ще побърза да навакса пропуснатите „ползи” в първия удобен момент. Така омагьосаният кръг ще се затвори и ще  започне да се върти с още по-голяма сила..за съжаление…

Освен храненето, което е възможно да пренастроим посредством малки, но полезни  хитринки, така че да не се лишаваме прекалено много от любимите си удоволствия, има техники за работа с  ума, които бихме могли да използваме, за да програмираме подсъзнанието да създаде нов образ на идеалното ни тяло, което да започне да се „реализира” в материалния свят.
Всичко в Природата е организирано на базата на няколко основни принципа. Един от тях е Принципът на Съответствието и той гласи, че ако успеем да синхронизираме своите вътрешни процеси с естествения ритъм на Природата или Вселената, бихме получили нейната могъща подкрепа за всяко свое намерение,независимо дали искаме да отслабнем, да пречистим тялото си или да променим живота си в някакъв друг аспект.

28 – дневната Програма за отслабване и пречистване , основана на Петте Първоелемента, е един начин да направим точно това- използвайки древното знание за силата и характеристиките на Дървото, Огънят, Земята, Метала и Водата, да влезем в съзвучие с природните процеси – да дишаме, да се храним и да мислим така че и тялото, и душата ни да се чувстват обновени, пречистени и вдъхновени!

МОЖЕ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ ЗА УЧАСТИЕ В 28-ДНЕВНАТА ПРОГРАМА ТУК!

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:
ТЯЛОТО Е ХРАМ НА ШЕСТ ЕНЕРГИИFACEBOOK(1)
КАК ДРЕВНОТО ЗНАНИЕ ЗА ПЕТТЕ ПЪРВОЕЛЕМЕНТА МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА ВИ
ОТСЛАБВАНЕ БЕЗ ДИЕТИ
ЗАЩО ДИЕТИТЕ НЕ ПОМАГАТ?

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ за ГОЛЕМИ ОТСТЪПКИ НА СЕМИНАРИ, КУРСОВЕ И КНИГИ САМО ТОЗИ МЕСЕЦ

 

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт


  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)

 

 


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!