Отслабване без диети

  • 0
8942001_orig

Отслабване без диети

Tags : 

МИСЪЛТА КОНТРОЛИРА ТЕГЛОТО ВИ ПОВЕЧЕ, ОТКОЛКОТО ХРАНАТА

Участвайте в 28-дневната програма за отслабване и пречистване, основана на Петте Първоелемента

 


 

Гладът за храна е глад за любов.

 


Не можете да заместите едното с другото, без това да предизвика хаос във всички обменни процеси в тялото ви, точно както липсата на любов предизвиква емоционален хаос от чувства на подтиснатост, гняв, вина, безпомощност и разочарование. Частичното или пълно въздържане от храна не е решение, точно защото по силата на Закона за съответствието, ще доведе в живота ви още по-голяма оскъдица откъм радостни и щастливи взаимоотношения, тъй като удоволствието от храната поначало се свързва с удоволствието от живота и прекрасните взаимоотношения с хората в него.

И така, омагьосаният кръг е пълен, движението му е в ход, вие се въртите безпаметно в него от повече или по – малко време и изглежда, че нищо не може да го спре и да ви измъкне от там… И тъй като това все пак е кръг, по силата на Закона за Подобието, тялото също се закръгля в достатъчна степен, за да засили и  без това нарастващото неприемане на себе си. Може да ви изглежда, че нищо не може да прекъсне този вече набиращ достатъчно голяма скорост процес?

Чувствате се нещастни, объркани, необичани и… гладни…

  28-дневната програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента ще ви накара да погледнете отвъд очевидните причини и да потърсите скритите емоционални модели, които ни пристрастяват към храна, или нещо друго. Кога тялото бие „тревога” и кара клетките да се запасяват прекомерно с хранителни вещества, вместо да ги обменят по правилния начин? Какво блокира на физиологично ниво процеса на освобождаване от излишните мазнини и те започват да се отлагат в проблемните зони?

Как изглежда Тялото на вашите мечти и какво ви дели от него? Защо не става дума само за ХРАНЕНЕ, а и за МИСЛЕНЕ?

Техниките за работа с ума, които ще усвоим, за да освободим блокажите в емоционалната сфера, които „задържат” вода, мазнини и чувства. Ще се научим как да държим далеч от себе си непотребните емоции в пространството и да привличаме такива, които носят радост и удовлетворение Въпреки, че акцентът е върху техниките за работа с ума, ще се запознаем с някои полезни „хитрини” в храненето, които ще подпомогнат процеса на отслабване.

Важно е как мислим, но е важно и какво ядем! Красиво тяло, удовлетворение и радост са синоними. Ще разберете как е възможно да притежавате и трите!

Прочете подробности за 28-дневната програма и се запишете за участие тук!

Очаквам ви с радост!

 

 

За контакти и записване:FACEBOOK(1) тел.0878558810

e-mail: marijanna@abv.bg

СЕМИНАРИ

СТАТИИ

28 – ДНЕВНА ПРОГРАМА ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ, ОСНОВАНА НА ПЕТТЕ ПЪРВОЕЛЕМЕНТА  


 

  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

 

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

 

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)

 

  Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора! бутон за сайт


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!