Тялото е храм на шест енергии

  • 0
ТЯЛОТО Е ХРАМ НА ШЕСТ ЕНЕРГИИ

Тялото е храм на шест енергии

Tags : 

Ако приложите 28 – дневната програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента,
която започва винаги на Новолуние, ще задействате в себе си всяка от тези енергии!


Ако можете да общувате с тях, те могат да ви помогнат да отслабнете или да оздравеете. Но за тази цел трябва да научите техния език. Знанията за тях са много древни и датират от хилядолетия, още когато е възникнало Учението У-Син или Теорията за Петте Първоелемента.

Жизнената дейност в нас, работата на всичките ни органи и системи, състоянието на всяка частица от нашите тела, се управлява и контролира от шест енергии, всяка от които има своите специфични задачи и проявения. Тези енергии управляват природата и цялата Вселена. Човекът отразява природния кръговрат вътре в себе си по много специфичен начин и ако се научим как да живеем в хармония с това движение на природните сили, да следваме неговите прояви и закони, ще можем много по-лесно да управляваме своето здраве.

Подобряването на обмяната на веществата, изгарянето на мазнините, облекчаването  на работата на храносмилателната и отделителната системи, може да бъде постигнато по един естествен път, ако познаваме характеристиките на тези шест енергии.

  Те са производни от Петте Първоелемента, известни от източната философия и медицина: Дърво, Огън, Земя, Метал и Вода. Зад имената на Петте Стихии се крият метафизически същности-качества, присъщи на обекти, явления и процеси в природата, в Космоса и в човешките тела.

Към Елемента Дърво се отнася енергията на Вятъра, към Елемента Огън – енергиите Топлина и Жар, към Земята – енергията на Влагата, към Метала – Сухотата, а към елемента Вода е причислена енергията Студ.

Тези шест енергии управляват различните органи, всяка от тях – по два, физиологичните системи, психическите процеси и емоционалните състояние. Всичко е под техен контрол и директно управление. Според Закона за съответствието, основен Вселенски закон, те имат съответствия не само в човешкото тяло, но и в денонощния цикъл, в посоките на света, както и в различните храни. Можем да се научим да избираме храната си в зависимост от енергията, която управлява съответния ден и съответния час. Така ще си осигурим съдействието на един Природен цикъл, в който всичко е хармонично, балансирано и здравословно.

 


ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ТЕЗИ ПРОМО ПАКЕТИ –

ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги с ОТСТЪПКА ДО 80%


САМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯ

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4


 

ВИЖТЕ ОЩЕ:
28 – ДНЕВНАТА ПРОГРАМА ОНЛАЙН ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ, ОСНОВАНА НА ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА

ОНЛАЙН ТРЕНИНГ „ТЯЛОТО-ВЪЛШЕБНИЯТ ИНСТРУМЕНТ“

БЕЗПЛАТНИ СЕМИНАРИ
ОЩЕ СЕМИНАРИ
ОЩЕ СТАТИИ

 Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!