Нека този ден да бъде ден за изцеление

  • 0
8942219_orig

Нека този ден да бъде ден за изцеление

Tags : 

Изключете автопилота и превърнете всеки свой ден в уникално преживяване!

Законът за милостта, един от основните Вселенски закон, но не толкова известен като някои други, гласи: „Във всеки миг има ново Тук и Сега и нова възможност да формирате и излъчите такава мисловна нагласа, която да започне да привлича към вас онова, което желаете.”

Така всеки от нас получава безбройни възможности за промяна и развитие. Законът за милостта дава този шанс на абсолютно всеки, но той не може да ни „накара” да го използваме. Имайте куража и мотивацията да изключите автопилота, който стриктно води вашия ден по автоматизираните ви ежедневни задачи и проблеми,  и само тогава ще осъзнаете с какви необятни възможности да творите живота си разполагате.

Дайте име на своя ден и така ще започнете да го превръщате в уникално преживяване, а не в един от многото еднакви, каквито сте имали досега.

Нека първият ден от седмицата, който от астрологична гледна точка е  под влияние на Луната бъде Ден за Изцеление. Луната, която се свързва с нашето подсъзнание, отразява мистичната и тайнствена част от нас, която не виждаме, но която до голяма степен определя решенията и действията ни.

Вашите здравословни проблеми или неблагоприятни ситуации в живота, което от енергийна гледна точка е едно и също, се нуждаят от Изцеление толкова спешно, колкото вие можете да го осъзнаете. И не, не се хващайте за това – „То пък без проблеми не може, все нещо ще има, което да не е  наред.”

Истината е, че винаги всичко е наред, а това, което не е, са нашите възприятия, оценки и реакции, които придават на нещата един или друг смисъл.

Придайте на понеделника смисъл на Ден за изцеление и когато той завърши, преди да си легнете, седнете и направете списък на всички неща, които през този ден доведоха до изцеление на ваши мисли, ситуации и проблеми, или на други хора.

За да имате какво да запишете в списъка, обаче, нужно е през деня да сте направили някои прости, но много важни стъпки.

На първо място, напишете си или си намислете някои думи за изцеление, които ще употребявате в своето общуване достатъчно често днес.

Някои от тях ще ви подскажа, други ще дойдат от вашата вътрешна мъдрост.

Най-силните думи и изрази за изцеление, които можете да използвате са:

„Как мога да съм ти полезен?” – към хората около вас.

„Опитай се да се отпуснеш и ще се почувстваш по-добре”- съвет, към някой, който ви се оплаква от проблемите или болестите си. Изслушайте го без да „подклаждате” проблема или болестта с уточняващи въпроси-ама как така, леле, ами сега какво ще правиш. Поискайте от цялото си сърце да му помогнете, като оттеглите вниманието му от лошите очаквания и го насочите към полезно за здравето действие, каквото е отпускането или нещо друго, което може да ви хрумне.

Изцеляващи думи и действия могат да бъдат всички такива, които носят смисъла на загриженост, обич и търпение. Осъзнайте, че израза „Думите лекуват” не е просто израз, а духовна истина, към която гледайте да се придържате днес.

Можете да включите в своето осъзнаване днес и  едно мощно утвърждение, което да си повтаряте често пъти за себе си, или пък да го адресирате до друг човек. За целта е нужно просто да държите в ума си представата за другия човек, докато работите с утвърждението.

„Бог е Източникът на всяко Изцеление.“

Вниквайте във всяка дума и я осъзнавайте. Медитирайте върху това твърдение, така че то да се запечата в ума ви, почувствайте го да вибрира в сърцето ви, превърнете го в свое убеждение и то ще работи за вас по начин, който дори е трудно да си представите…

И накрая, изцеляващите действия, които ще предприемете днес, окончателно ще превърнат този ден в Ден за изцеление. Ще срещнете някой, който се нуждае от утеха. Не го подминавайте, но и не оставяйте деструктивната енергия на оплакването и съжалението да влошава още повече състоянието му, пък и вашето, като участник в разговора. Вместо това, хванете ръката му и подръжте върховете на пръстите му, от средната фаланга нагоре, в ръката си. Там се намират проекциите на мозъка – върховете на пръстите, и гръдната клетка – във втората фаланга, според уникалната система за лечение и поддържане на здравето су джок. Така, ще придадете яснота на мислите и сила на сърцето. Подръжте така известно време. Ако ви е неудобно да хванете човека за ръка, представете си описаните действия и резултатът ще бъде същия – човекът ще се успокои и по-светли мисли ще се появят в съзнанието му.

  Можете да визуализирате около  главата му и едно голямо, красиво, искрящо сърце, което да наблюдавате с вътрешното си зрение известно време. Прочетете подробно за тази техника в статията „Хората в сърца”.

Когато вечерта започнете да съставяте своя списък на изцеленията от днешния ден, не пропускайте да отбележите и колко радостни, вдъхновени и бодри, се чувствахте и самите вие, докато прилагахте изцеляващите думи и действия върху други хора. И знайте, че вашето Тук и Сега в този миг рязко е сменило посоката на вашите житейски преживявания към повече хармония, здраве и радост в тях.

 

 

Споделете статията чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ТЕЗИ ПРОМО ПАКЕТИ –

ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги с ОТСТЪПКА ДО 80%


 

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)

МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ:

ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

Онлайн тренинг – семинар „Тялото-вълшебният инструмент“

Онлайн курс по медитация „СИЛАТА В ТЕБ“

 

 

 

 

 


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!