Хората в сърца

  • 0
3151300

Хората в сърца

Tags : 

ЕДНА ТЕХНИКА ОТ „ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА“
Това просто упражнение ми хрумна веднъж, докато разговарях с една жена, която ме бе потърсила с молба за консултация по психотерапия. Жената бе много разстроена и доста разпалено ми обясняваше критичната за нея ситуация, която всъщност я бе довела при мен. Чудех се най-напред как да я успокоя, за да можем да започнем някакъв терапевтичен процес, но  пороят от думи и емоции така и не спираше…

Не исках да я прекъсвам директно, нито пък тя да помисли, че не желая да я изслушам. Тогава се улових, че почти машинално, някак интуитивно започнах мислено и с поглед да рисувам около главата й едно червено сърце, с ширина на контура 4-5 пръста.”Направих” го ярко, излъчващо отблясъци и искри , а от вътрешната страна, там, където в средата му остана главата й, изпълнено със златиста светлина. Поддържах го в ума си няколко минути, като дори му се любувах, толкова беше красиво… В един момент осъзнах, че тя вече не разказваше толкова емоционално, сякаш някой изведнъж бе смъкнал градуса на напрежението й. Не бях произнесла и една дума. Просто слушах и рисувах сърцето около главата й…. После неколкократно използвах същата техника и при други хора, които смятах, че имат нужда от успокоение. Забелязах как думите им започваха да „омекват” от само себе си, а хората някак по-безразлично продължаваха своя разказ.

Можете да използвате това средство, за да успокоите разплакано дете, човек, който се сърди и негодува, или просто, когато някой се нужда е от „бърза помощ”, за да си върне хармонията и мира в душата.

Още преди да го включа в книгата си „Пътят на сърцата”, препоръчах това упражнение на мои близки и познати и всички споделяха после все интересни опитности с него. Моя приятелка, например, забеляза, че след като правила упражнението, за да успокои свой близък и после се разделила с него и продължила пътя си сама, изведнъж непознати хора започнали да я поздравяват с усмивка и да я заглеждат със симпатия. Дали просто не й се е сторило? Кой знае? Опитайте и ще разберете!

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:
КНИГАТА „ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА“

ОНЛАЙН КУРС „ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА“ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ЛЮБОВТА В ПЕТ СЕМИНАРА (на промоция през ноември)


КУРСОВЕ ПО СУ ДЖОК
ОНЛАЙН КУРС ПО МЕДИТАЦИЯ „СИЛАТА В ТЕБ“ В ЧЕТИРИ МОДУЛА
28-дневната програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента започва точно на Новолуние!

 

Безплатен уебинар „Енергийни техники за спокойствие“, 4 ноември

Запис от уебинара „Енергийната система в нас – извор на здраве“

Онлайн видео курс в два модула „Техники за енергийно балансиране чрез системата от меридиани“, 12 ноември

 Курс по СУ ДЖОК – I ниво Пловдив, 8 ноември

Семинар „Изкуството да вземаме правилни решения“

27 – 29 ноември, Боровец

Не пропускайте шанса да изглеждате и да се чувствате по-добре!  

БЕЗПЛАТНИ СЕМИНАРИFACEBOOK(1)

ПРЕДСТОЯЩИ СЕМИНАРИ

СТАТИИ

 

 

  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

 

Споделете статията, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт

 


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!