За „изтриване” на лошите спомени, задръжте две точки

  • 0
невро2

За „изтриване” на лошите спомени, задръжте две точки

Ако ви преследват спомени за ситуации, които ви се иска да не се бяха случвали, или за хора, които много са ви наранили, можете да „изтриете” тази информация, като използвате силата на собствената си енергия.


 

Неотдавна учените доказаха, че паметта се намира не само в мозъка, но и във всяка клетка от нашите тела.


 

Всяка ваша малка клетчица знае и помни, освен специфичните си функции и задачи, също и всичко онова, което се отнася до цялото ви същество.


Нашият ум, който от своя страна също се намира не само в мозъка (всъщност той използва мозъка само като инструмент и временно убежище), а в цялото си великолепие, гениални способности и изумителни качества, господства напълно в енергийното поле и тъкмо поради тази причина ние имаме постоянен достъп до неограничените му ресурси.


 

Като енергийни същества с физически тела, ние имаме възможност по енергийно информационен път да въздействаме върху всички емоционални и мисловни модели, върху които се гради нашето поведение и състояние.


Така например, когато някоя негативна ситуация, травмираща за нас в даден момент, се „случва”, нейния енергиен отпечатък задълго остава заключен в нашата енергийна система и продължава да излъчва все същата нискочестотна на вибрация на, нещастие, страдание или скръб.


Нашето подсъзнание, разбирайки, че това представлява потенциална опасност за нашето физическо и психическо здраве, услужливо отдалечава спомена от нас . Помага му и времето, чиято линейност ние възприемаме като действителна във физическия свят, който обитаваме. Ето защо понякога „забравяме” травмиращи ни случки.


Енергийната система, обаче, която се състои от меридианите, по които се движи енергията в нашите тела, както и от други енергийни структури, просто не е създадена да забравя. Тя помни много добре и завинаги и ето защо някои физически симптоми много трудно се повлияват, докато енергийния отпечатък на мисловния модел, създал симптома, не бъде изтрит или коригиран. И затова има много начини, чрез използване на определени места.


 

Енергийната мрежа е осеяна с множество точки, някои от които са пригодени за „аварийни” ситуации, като например точката под носа, която връща съзнанието, или двете точки на челото точно над веждите, които са свързани именно с травмиращите спомени.


Тези точки се наричат невроваскуларни в енергийната психология, намират се точно над веждите и може да ги напипате в малки вдлъбнатини в средата на челото.


 

ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ НАТАТЪК, ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНО!!!

www.poznanieto.net (3)

Когато искате да се отървете от лош спомен или стресираща ви ситуация може да направите следното нещо.
Седнете на удобно тихо и спокойно място. Върнете в ума си лошия спомен или ситуация, която искате да неутрализирате. С показалеца и средния пръст докоснете въпросните точки, а палците поставете на слепоочието. Те ще попаднат точно на пътя на меридиана на тройния нагревател, един от меридианите, въвлечени в стресовия отговор на организма почти винаги.


Задръжте така около 30 сек, докато мислите за спомена или ситуацията. После се опитайте да почувствате пулсации под пръстите си. Ще ги усетите много скоро. Останете концентрирани върху тях. Те са знак, че притока на кръв към челото се е усилил, а кръвта има свойството да изтрива ненужната токсична или негативна информация от клетките, както на физическо, така и на емоционално и психическо ниво. Задръжте поне за 3 минути и после почувствайте как неприятния спомен е избледнял.


Можете да повтаряте тази техника, докато се освободите напълно от емоционалното напрежение по отношение на въпросната ситуация.


 

Опитайте и споделете дали тази техника ви е полезна. Не забравяйте, че с един път едва ли ще решите напълно проблема. Прилагайте в разстояние поне на няколко дни и следете промяната в собственото си състояние и отношение.

 

Това е една практика за енергийно балансиране, която може да използвате и при други случаи.


 НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ОНЛАЙН ВИДЕО КУРСА В ШЕСТ МОДУЛА „МЕРИДИАННА ТЕРАПИЯ- СИСТЕМА ЗА САМОПОМОЩ“ ОТ 13 ДЕКЕМВРИ!

ЗАПИШЕТЕ СЕ ТУК!

%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d0%b4%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%b0%d1%85%d0%b2%d0%b0%d0%bc%d0%b5-%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%ba%d0%b0%d0%b6%d0%b8%d0%b2-%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%b4%d0%b8%d0%b0%d0%bd%d0%b8

 

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!
бутони за социални мрежи

 

%d0%bf%d1%8a%d1%82%d1%83%d0%b2%d0%b0%d1%89-%d1%81%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%bc%d0%b5%d0%bb%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%b7%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%be%d0%bb%d0%b8%d1%81%d1%82-%d1%80%d1%83%d0%bf

ОЩЕ ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

ВИЖТЕ И ЕДНИ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ

Родовата енергияприсъда или благословия (2)Силата на кристалитеда хармонизират

 

 

 

 

Харесайте страницата ни във Фейсбук

 Присъединете се и към нашите групи :

Arbanasi Dream

Всеки ден сътворявай живота си!

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Меридианна терапия- система за самопомощ- онлайн видео курс в шест модула

Уебинар „Как да премахваме блокажи в меридианите“

Онлайн семинар „Лесни начини за намиране на трудните решения“

Онлайн семинар „Енергийни техники за психическа устойчивост“

 Уебинар „Ти си Лекарството“

Партньорска Програма

Лични консултации по скайп и имейл

Програма за лична трансформация „Моята сила“ в пет стъпки

Онлайн курс в два модула „Енергийни техники за освобождаване от страхове“

„Техники за енергийно балансиране чрез системата от меридиани“- видео курс

„Меридианна терапия- система за самопомощ“- онлайн курс в шест степени

„Енергийната система в нас- извор на здраве“- безплатен уебинар

Още онлайн семинари

Безплатни уебинари

Статии

Промо пакети с големи отстъпки

Онлайн курс по су джок

Вега-тест

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента- започва винаги на Новолуние
ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

 

Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

 

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

 

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!