Моксотерапия – изцеление със силата на огъня

  • 0
Professional  moxa sticks

Моксотерапия – изцеление със силата на огъня

Знаете ли, че моксата е едно от най-древните лечебни средства, познато на хората от хилядолетия. Лечението с топлина, каквото по същество представлява моксотерапията, е облекчавало болките на предците ни точно така, както прави това и днес.


Дългата пура, пълна с билки може да изцелява, успокоява, тонизира, подобрява имунитета и още куп други чудодейни неща.


Тя е основен инструмент не само в източната медицина, но също и в су джок, което е откритие на корейския учен проф. Пак Же Ву.
Системата за лечение и поддържане на здравето Су джок се смята за едно от най-големите открития в областта на медицината на 20-ти век и това едва ли е случайно.


По своята простота, безвредност и ефикасност, този метод наистина няма равен на себе си. Като всички холистични подходи към човешкото здраве, и той задейства самоизцелителните сили на човешкия организъм.


Освен мокса, в су джок се използват още магнити, семена, игли, цветове, както и различни масажори, но силата на огъня, концентрирана в горящия връх на моксата е ненадмината по своята бързина и мощ на въздействието.


И тъй като в су джок се работи с проекциите на органите, системите и частите от тялото, които се намират върху ръцете и ходилата, можете да им въздействате навсякъде, където и да сте, без да е нужно специално място или оборудване. Седнете на пейка в парка, върху пясъка на плажа, дори докато пиете кафе в заведение, може да масажирате някоя проекция върху своите ръце, която се отнася до заболял орган или част от тялото.


Тъй като моксата все пак отделя дим и аромат, много приятен, според повечето хора, тъй като в нея се съдържат над 10 билки, все пак е добре да се съобразите, избирайки си място за моксотерапия.


Няколко противопоказания, които трябва да имате предвид за моксата. Не я използваме при високо кръвно налягане, висока температура и кръвотечение. Във всички останали случаи, можете да я прилагате за по десетина минути, а още по-добре да се научите още по-подробно как да я използвате на курс по су джок.

 ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ НАТАТЪК, ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНО!!!

www.poznanieto.net (3)


За да подсилите имунната си защита, може спокойно да нагреете с мокса проекцията на белите дробове, която се намира под палеца на ръката, точно върху мускулното възвишение или т.нар „тенар“. Именно там се разполагат двата бели дроба, както и тимуса, който е „надзирателят” на имунитета. Може да нагреете тези проекции за около 10-тина минути с мокса и спокойно да забравите за настинките.


Ако пък хремата вече ви е хванала, проекцията на носа е в средата на палеца, според Основната система на съответствие, а по системата „Насекомо”, и по средата на всеки един от 10-те ви пръста на ръката. Нагрейте поне една от тези проекции и ще усетите огромно облекчение.


4_0
Нашата енергийна система реагира на всички природни начини, с които искаме да я подкрепим. Освен моксата, има и други инструменти и практики, с които може по естествен начин да поддържате в изправност енергетиката си и така да са погрижите много добре за своето здраве.

 

 

 

Защото, здравето е там, където винаги е било-в собствените ни ръце!


ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ЗЛАТНИЯ ПАКЕТ ПО СУ ДЖОК- ТРИ НИВА, ОБЩО 9 СЕМИНАРА

Златна колекцияСУ ДЖОК

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СВОИТЕ УНИКАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ДА ПОДДЪРЖАТЕ ЗДРАВЕТО СИ В ОНЛАЙН ВИДЕО КУРСА „МЕРИДИАННА ТЕРАПИЯ СИСТЕМА ЗА САМОПОМОЩ“ ОТ 13 ДЕКЕМВРИ!

ЗАПИШЕТЕ СЕ ТУК!

%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d0%b4%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%b0%d1%85%d0%b2%d0%b0%d0%bc%d0%b5-%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%ba%d0%b0%d0%b6%d0%b8%d0%b2-%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%b4%d0%b8%d0%b0%d0%bd%d0%b8

 

 

ВИЖТЕ И ЕДНИ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ

 

Меридианна терапияРодовата енергияприсъда или благословия (2)

 

 

 

 

Харесайте страницата ни във Фейсбук

 Присъединете се и към нашите групи :

Arbanasi Dream

Всеки ден сътворявай живота си!


ВИЖТЕ ОЩЕ:

Уебинар „Как да премахваме блокажи в меридианите“

Онлайн семинар „Лесни начини за намиране на трудните решения“

Онлайн семинар „Енергийни техники за психическа устойчивост“

 Уебинар „Ти си Лекарството“

Партньорска Програма

Лични консултации по скайп и имейл

Програма за лична трансформация „Моята сила“ в пет стъпки

Онлайн курс в два модула „Енергийни техники за освобождаване от страхове“

„Техники за енергийно балансиране чрез системата от меридиани“- видео курс

„Меридианна терапия- система за самопомощ“- онлайн курс в шест степени

„Енергийната система в нас- извор на здраве“- безплатен уебинар

Още онлайн семинари

Безплатни уебинари

Статии

Промо пакети с големи отстъпки

Онлайн курс по су джок

Вега-тест

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента- започва винаги на Новолуние

Програма за лична трансформация „МОЯТА СИЛА“ в 5 стъпки (първа стъпка – БЕЗПЛАТНА)

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ТЕЗИ ПРОМО ПАКЕТИ –

ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги с ОТСТЪПКА ДО 80%

 

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4(1)

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(2)

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!