Какво да променя и как да го направя?

  • 0
girl

Какво да променя и как да го направя?

Tags : 

Какво да променя и как да го направя?

Често ми задават този въпрос хора, които са осъзнали, че животът е в собствените им ръце и че всичко, което преживяват, създават сами.

Но им е трудно да открият онова, което е нужно да променят в своя вътрешен свят, за да видят след време промяната и във физическата си реалност.

За улеснение, създадох един алгоритъм в три стъпки, който вярвам, че ще ви бъде полезен.

Най-напред седнете спокойно и помислете какво в този момент най-много ви тревожи. Дали е язвата, която се обажда от време навреме, или взаимната непоносимост с някой роднина. А може да е ниско самочувствие, или финансова нестабилност. Ако са няколко неща, просто изберете едно от тях. Напишете го на лист хартия пред себе си и после… малко го поукрасете. Да, прилича на детска игра, но веднага ще почувствате разликата в емоционалното си състояние. Нарисувайте около него цветя, сърца, каквото ви хрумне, стига да е свежо, да носи празнична и радостна асоциация. Вършат работа също и панделки, ангелчета, усмихнати личица.

Когато сте готови, спрете и погледайте рисунката 2-3 минути. Част от негативното значение на написаната дума за вас е отпаднала. Ще усетите, че се чувствате по-различно, щом помислите за вашия проблем.

Опитайте сега и помислете за него и оценете разликата. Готови сме да продължим нататък.

Втората стъпка е да създадете сами подходящо утвърждение, като например: „ Чувствам се добре и мога да задържа това състояние, колкото поискам”. Или: „Моите потребности се задоволяват лесно и бързо по идеални начини.”

Внимавайте утвърждението все пак да е такова, че вашият ум да го приеме. Ако му сервирате „Купувам си разкошен замък на брега на Атлантическия океан”, най-вероятно, ще изпитате силен вътрешен дискомфорт.

Третата стъпка е да откриете една точка, която лежи върху меридиана на тънките черва, който от своя страна е свързан с нашето подсъзнание. Масажирайте или потупвайте леко по нея докато изговаряте утвърждението.

Точката се намира приблизително на половината разстояние от върха на малкия пръст по страничния ръб на дланта до края на китката. Може да изпълнявате трите стъпки поне по веднъж на ден поне около седмица. Ще забележите добрите промени много скоро. Ще се радвам да ги споделите с мен в полето за коментари по-долу.

Успех в Сътворяването!

Вие го можете, просто сте го забравили!  

 

Споделете статията чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт

 

Вижте още:

Онлайн видео курс в два модула „Техники за енергийно балансиране чрез системата от меридиани“, 12 ноември

Курс по СУ ДЖОК – I ниво Пловдив, 8 ноември

FACEBOOK(1)

ОНЛАЙН КУРС ПО СУ ДЖОК

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА МЕСЕЦА

СТАТИИ

ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)

Практически семинар „Открий вътрешната си сила за здраве и успех“, 24 октомври, София

 

  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

 

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

 

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!