Излекувай ситуацията, преди да и обърнеш гръб

  • 0
6102572

Излекувай ситуацията, преди да и обърнеш гръб

Tags : 

Как да се справим с негативните ситуации в нашия живот? Нещо ни тревожи, друго ни изнервя, трето ни вбесява… Неразбиране у дома, неразбиране в службата, неприятностите сякаш нямат почивен ден…

Чуйте за начало какво казва по въпроса Мечо Пух:

 

„Малко внимание, малко мисъл за другите, и всичко може да е иначе…”


Обстоятелствата, които в момента ни заобикалят са примерната рамка на нашето „сега”. Именно чрез тях, Вселената ще „регулира” живота ви, съобразно вибрацията, която излъчвате. Така например, ако тъгата и отчаянието са обичайното ви състояние, все повече случки, носещи това емоционално поведение, ще ви бъдат предлагани, сякаш за да „затвърдите”, че именно такава заявка сте си подали.

И обратното, ако въпреки обстоятелствата, дори и неблагоприятни за вас в този момент, вие предложите излъчване от друга честота, да кажем, в по-високочестотния спектър, където са благодарността, радостта, удоволствието и любовта, много скоро съвсем различни събития, от съвсем друг характер, ще създадат за вас обстоятелства, които да им съответстват. Законът за съответствието, също както и този за Привличането, са природни закони.

Ако имате чувството, че се въртите в омагьосан кръг с почти еднакви, неприятни, при това, персонажи и взаимоотношения в него, трябва да знаете, че от дълго време „излъчвате” на доста ниска честота. Не си позволявайте лукса да излезете от дадена негативна ситуация, в разгара на нейната негативност, така да го наречем, ако въобще можете да излезете, разбира се. Дори да успете, ще бъде само привидно. По-добре, отделете време и сили, да се опитате да я… излекувате преди това. Да, да, точно да я излекувате.

За начало, съберете всички участници на едно място, мислено, разбира се. Времето преди заспиване или малко след събуждане е най-подходящо. Осъзнайте, че всеки от тях е като малко парченце огледало, което отразява някаква част от вас. Мислено попитайте всеки:
„Какво от мен самия ми показваш? Какво нещо, важно за мен, трябва да видя чрез теб?”

Отговорът ще се появи или на момента, или след време и може да е по различни начини. В колата ще засвири песен, в чийто текст ще се заслушате и ще осъзнаете, че е послание към Вас, по телефона ще позвъни отдавна забравен човек и ще има „съобщение”, което точно пасва на въпроса Ви… По много начини безупречната вселенска съобщителна система може да Ви изпрати отговора. Бъдете отворени и се ослушвайте, оглеждайте и осъзнавайте нещата, за да го уловите.

Участниците в негативната ситуация, които Ви „подскажат” какво отразяват у Вас, ще могат да си тръгнат спокойни и удовлетворени. Благодарете им от цялото си сърце и душа. И то не веднъж, а в разстояние поне на 10 дни изпълнявайте упражнението с мисленото „събиране”. Ще усетите, че постепенно вниманието ви се оттегля от тази негативна ситуация и тя вече не е толкова силно тревожна или мъчителна за Вас, колкото е била. И както казва Мечо Пух, всичко вече е „иначе”…

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт

 

МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ:FACEBOOK(1)

ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

 

 

 


 Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)

 


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!