Енергиен тест – честният отговор на вашето тяло

  • 2
Енергиен тест - честният отговор на вашето тяло(1)

Енергиен тест – честният отговор на вашето тяло

Tags : 

Представете си, че има начин да получите отговори на всичките си въпроси. И то не какви да са отговори, а такива, които са базирани върху изключително прецизен анализ на известна и неизвестна за вас информация, в която са взети под внимание дори прогностични възможности. Все едно, че един много фин, вграден в ума и тялото механизъм напасва варианти, отсява възможности и накрая излъчва или подава под формата на категорично съобщение нещо като:


 „Да, този медикамент, вещества или храна са добри за теб в този момент, приемай ги спокойно.”


 Или: „Трябва да се въздържиш от тази билка, защото в този момент тя би оказала деструктивно въздействие върху черния ти дроб, въпреки че по принцип и в друго време би ти била полезна.”


 Можете да питате за ситуация, намерение или решение, което се готвите да вземете, действие, което искате да предприемете, човек, с когото се каните да задълбочите отношенията си.


Можете да питате за всичко, което се отнася до вашето обкръжение, житейска ситуация, начини за лечение, подходящи храни за нормализиране на теглото, пътувания в една или друга посока, промяна на местожителство и друго важно за вас нещо и винаги ще получавате най-точния, най-честния и най-безкомпромисния отговор и то на базата на щателно проведено проучване и анализ (от вашето подсъзнание).


 Това е отговорът на вашата енергийна система, който идва до вас и става видим благодарение на един от основните инструменти в енергийната психология, който се нарича енергиен тест.


   Той се базира върху един прост биологичен факт – нервната ни система е изключително чувствителна 60-километрова антена, която улавя фините и недотам фини енергии в заобикалящия ни свят. Ще срещнете да наричат енергийното тестуване „мускулен тест”, тъй като при него се взема под внимание силата или слабостта на определени мускули при доближаване- физическо или мислено на „нещото”, което тестваме. И когато нещо не е добро за вас, действително мускулът ще покаже слабост, но то е само, защото енергията, която преминава през него отслабва.


 Кога отслабва вашата енергия?


 Вашата енергия отслабва, когато имате негативни мисли за себе си или за други хора, но също и когато дадено вещество, храна или медикамент, намерение или решение не е добро за вас или просто не е във ваш интерес.


 Това е честният отговор на вашата енергетика, „овеществен” чрез реакцията на мускулите във вашето тяло.


 Вашата енергийна система не може да бъде заблудена ни най-малко с информация от типа на…”е, ама то това го пише навсякъде, че е много полезно” или „другите хора са много доволни от тая храна, лекарство, билка и т.н, значи и за мене е добре да я вземам” и други подобни „общовалидни” истини и твърдения.


 Какво по същество представлява енергийния тест?

energypsyhology_muscle_testing_okНаправете един прост опит. Вдигнете ръка нагоре и настрани, както е показано на картинката, задръжте изпъната, но без да се напрягате прекалено и произнесете името си. Кажете на глас : ”Аз се казвам….еди как си.” Помолете ваш приятел да докосне малко над китката ръката ви леко да натисне надолу. Той вероятно няма да успее да отмести ръката ви надолу, тъй като мускулът ще остане силен, защото енергията ви е съгласна с твърдението и знае, че то е истина за вас.


 Сега опитайте същото, като този път кажете: „Аз се казвам…”и произнесете друго име, а не вашето.. Нека приятелят ви тества силата на ръката и ще видите колко лесно ще я свали надолу. Вашата енергийна система знае, че това не е вярно.


 Сега си представете нещо приятно и радостно и тестът ще покаже сила на мускула и ръката ви ще остане изпъната встрани. Помислете негативна мисъл или нещо лошо за друг човек, или си представете как плачете и сте тъжни и ръката ви много лесно ще бъде свалена надолу.Така сами ще видите как отслабва енергията ви, когато сте негативни, подложени сте на стрес или нещо не е вярно или пък не е добро за вас.


 Разбира се, това е съвсем просто и най-общо описание на енергийния тест. Той би могъл да ви подскаже много неща и ако съвсем любителски се занимавате с него.Когато се използва като инструмент в енергийната психология, обаче, той се превръща в изключително надеждно и сигурно средство за откриване на блокажи по енергийните меридиани, както и средство за намиране на най- подходящия начин за балансиране и възстановяване на енергийния поток, а оттам и на здравето ви.


Описаните по-горе начини за енергийно тестуване се извършват с партньор, който може да бъде вашия терапевт или приятел. Има и други начини, чрез които може сами да тествате себе си и да получавате отговори, които са ви нужни. Те не са никак сложни, достъпни са и се усвояват лесно. Това е още един начин да поемете отговорност за собственото си здраве и да се научите да „разговаряте” със собствената си енергия.


 Така можете съвсем надеждно да тествате решенията, за които се колебаете, изборите в чисто житейски план, пред които сте изправени, както и много други важни за здравето и живота ви неща.


  Възможностите на енергийния тест на практика са неограничени, просто защото той представлява един пряк път към вашето подсъзнание, където се намират всъщност всички отговори.


чакри8

Извънредно успешно енергийният тест се използва, заедно с апарат за Биорезонанс при ИЗСЛЕДВАНЕ И БАЛАНСИРАНЕ НА ЧАКРИТЕ

Прочетете за това изследване подробно ТУК и си запишете час, ако желаете!


 ВЗЕМЕТЕ СИ БЕЗПЛАТНИЯ НАРЪЧНИК С 10-ТЕ НАЙ-ЕФИКАСНИ ТЕХНИКИ ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ЕНЕРГИЙНОТО НИВО.

ИЗТЕГЛЕТЕ, КАТО КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ КАРТИНКАТА ИЛИ ОТТУК

www.poznanieto.net (3)

Ако статията е била полезна за вас, споделете я.

бутон за сайт

Бихте ли искали да научите повече за енергийния тест, за да можете да го използвате за себе си и близките хора, моля, оставете ни коментар по-долу.


ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ БИОРЕЗОНАНСНА ДИАГНОСТИКА И ТЕРАПИЯ

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНО ТУК И СИ ЗАПИШЕТЕ ЧАС


Биорезонансна диагностика итерапия-2

Вижте още:


Закони на ума за създаване на личната реалност- уебинар за бързи резултати

 Техники за позитивно общуване с деца- онлайн тренинг за осъзнати родители и баби

Седем практики за създаване на реалност- специален мастер-клас

Емоционална детоксикация, освободи душата си“-нужният уебинар

Освободи мозъка и тялото от токсините- уебинар

„Излекувай Вътрешното си дете- практики за работа с Подсъзнанието“, видео курс в шест модула

Силата на вътрешния фокус, или защо работата с целите не е проста работа- уебинар

Онлайн семинар „Енергийни техники за психическа устойчивост“

 Уебинар „Ти си Лекарството“

Партньорска Програма

Лични консултации по скайп и имейл

Програма за лична трансформация „Моята сила“ в пет стъпки

УЕБИНАР „КАК ДА ОТКРИЕМ И ЗАДЪРЖИМ СВОЯТА СРОДНА ДУША“

FACEBOOK(1) ОНЛАЙН КУРС ПО СУ ДЖОК

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА МЕСЕЦА

СТАТИИ

ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)

Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

 

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

 

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)


2 Comments

Даниела

ноември 16, 2015at 2:56 pm

как да си направим теста сами,без помощ от приятел

    Марияна Анастасова

    ноември 16, 2015at 3:16 pm

    Здравейте, има няколко начина, по които можем да тестваме саби себе си. Единият от тях е да поставим нещото, или негов „свидетел“(термин от радиестезията, означава енерго-информационна част или копие) на слънчевия сплит, да вдишате дълбоко и след като издишате, да обърнете внимание накъде се накланя, макар и леко, тялото ви. Ако е напред, отговорът на вашата енергийна сситема е „да“. Има и други, много ефикасни начини, които са подробно представени в онлайн видео курса „Техникиза енергийно балансиране чрез системата от меридиани“. Можете да прочетете за него, и ако желаете, да го заявите ТУК.

Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!