Тайните на щастливите взаимоотношения-онлайн видео курс в четири модула

  • 0
www-poznanieto-net-5

Тайните на щастливите взаимоотношения-онлайн видео курс в четири модула

Tags : 

Получавате четири модула на имейла, отваряте и усвоявате в удобно време, където и да сте!

Учите, трансформирате и се радвате на прекрасни резултати, без да ходите някъде или да сте зависими от конкретен ден и час!


Вие не сте щастливи или нещастни по природа, вашите взаимоотношения  с другите ви правят такива.


Онова, което определя живота ни в най-голяма степен като чудесен, напрегнат, радост, изпълнен с проблеми, удовлетворяващ или труден и тежък, не са придобивките, отличията и медалите, имането и нямането, а най-вече отношенията с тези около вас. Вашето майсторство да балансирате и поддържате в прекрасна форма взаимодействието си с хората наоколо е истинската мярка за вашия успех и благополучие!


Защото, както пише в една хубава книга „Пътят на сърцата“ :

„…Колко всъщност струват успехите, разбират само онези, които няма с кого да ги споделят.

Колко струват победите- малки или големи, триумфите и фойерверките в наша чест, ако, след като бляскавото шоу свърши и въздухът добие хладен аромат, няма кой да ни прегърне и завие със своята топла ласка.

Колко струват всичките постижения, до които си достигнал в този свят- и най-големите дори, ако няма кой да целуне усмивката ти и да прошепне „Обичам те”.

Истината е, че всъщност не струват нищо…Няма мярка за нищото. Както няма и цена. Може да заблуждаваш целия свят, че има толкова много други „важни” и „ценни” неща… но себе си никога няма да заблудиш. Защото някъде вътре, дълбоко в теб, свитата на самотно кълбо душа знае, че ако нямаш Любов… всъщност… нямаш нищо…“

Още от книгата може да прочетете ТУК

пътят 2

 

Този онлайн курс в четири модула е точно за вас, ако:

♥ Изпитвате трудности да общувате спокойно с малко познати или непознати хора, опасявайки се, че може да изглеждате глупаво, или да се чувствате неловко.

♥ Мислите, че другите не ви разбират и обикновено тълкуват думите и постъпките ви неправилно.

„Всички ме мислят за груба, а аз се отнасям толкова внимателно винаги, а се чувствам неразбрана – сподели с мен в консултация една клиентка.

Докато обмислях най-ефикасните  стратегии, за да й помогна, се роди и идеята за този видео курс, който вярвам, че ще бъде полезен за мнозина.


 

 ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ НАТАТЪК, ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНО!!!

www.poznanieto.net (3)


Този онлайн видео курс е точно за вас и ако:

Не знаете как да поправите връзки, които малко са се поизносили или направо скъсали

Отношенията ви с близките хора са повече рутина, отколкото радост

Получавате най-малкото парче от тортата на фирмените партита, или направо никакво, тоест, не забелязват нито постиженията, нито старанието ви.

Любовта в отношенията с партньора ви си е отишла, а на нейно място се е настанила трайно скуката, или направо  недоволството един от друг. Връзката ви е по-скоро тънка нишка, която все повече изтънява, можете да я усилите отново, стига да искате това.

„Възрастният ми баща живее при мен и ми е трудно да се справям с неговия лош характер”- пак извадка от писмо на клиентка.

Ще научите как да се освободите от яда и раздразнението към родителите си, а също и как да балансирате връзките си с деца, роднини, любими, приятели и т.н


https://poznanieto.net/wp-content/uploads/2016/04/-%D0%90%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B5-%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D1%81%D1%8A%D0%B7%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%BD%D0%B0-e1461670182714.jpg

 КАКВО ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ ДА  ИЗПОЛЗВАТЕ?

МЕТОДИТЕ на позитивната психотерапия, енергийната психология, Метода на позитивната ретроспекция и други енергийни техники за здраве, баланс и хармония.


Позитивната ретроспекция е авторска методика, разработена за изцеление на Вътрешното дете.

Най-общо тя се състои в следното:

Посредством енергийния тест получаваме най-верните отговори от своето тяло, които то „превежда” от езика на подсъзнанието.

Чрез него можем да достигнем до много дълбоки нива в нашето подсъзнание.

Можем да открием там случки, които отдавна сме забравили, въздействия върху тялото и психиката ни от детството, които са свързани със срам, насилие или друго. И тъй те като носят потенциала да разрушават нашето психическо и емоционално равновесие, подсъзнанието ги „погребва” дълбоко, на невидимо място за нас и така ни предпазва от срив, болест или страдание.


Работата е там, обаче, че тези неизцелени части от нас никога не изчезват, те остават скрити, но не и загубени, превръщат се бавно в нашата „тъмна „страна, и изтласкани в сянката на несъзнаваното, те продължават да се нуждаят от внимание и лечение. Както тогава, преди години…


  С две думи казано, докато вие не им дадете любовта и вниманието, от което имат нужда, за да се излекуват, няма да срещнете любов и внимание към себе си от външния свят.


 Докато не ги проумеете и утешите, няма да ви разбират и утешават околните.

Докато не изцелите всички свои части и не си върнете целостта, която е истинското  ви състояние, щастието и любовта ще ви се изплъзват винаги.


Чрез Метода на позитивната ретроспекция и с помощта на енергийния тест и други енергийни техники може да стигнете дълбоко  себе си.


Ако решите да участвате в този онлайн курс, моля, имайте предвид следното:

Той не е просто поредния начин да помогнете на себе си, за да живеете по- удовлетворени, макар, че това ще бъде един от резултатите, които ще получите!

Той по-скоро  е едно мощно навлизане в собственото ви вътрешно пространство, толкова надълбоко, колкото може би никога преди не сте били!

Бъдете готови да изследвате, опознавате и трансформирате! Само така ще подобрите живота си и самите себе си! И никой друг няма общо с този процес. Аз съм тук, за да ви подсказвам, но не и да го направя вместо вас!

Трансформацията ще извършите самите вие, аз мога само да обещая това, което знам от личен опит- насладата и удоволствието от вашия променен вътрешен свят не може да се сравни с  нищо!

Ето защо ще ви очаквам с радост!


Участието става с предварително записване на имейл marijanna@abv.bg  или по телефона 0878558810 и неговата стойност е 180лв за всичките четири модула.

 


А начините за заплащане може да намерите и ТУК, но все пак ни уведомете по имейл, за да имаме Вашия имейл, за да Ви изпратим курса!


 

 ВИЖТЕ И ЕДНИ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ

 

Меридианна терапияРодовата енергияприсъда или благословия (2)

 

 

 

 

Харесайте страницата ни във Фейсбук

 Присъединете се и към нашите групи :

Arbanasi Dream

Всеки ден сътворявай живота си!


ВИЖТЕ ОЩЕ:

Уебинар „Как да премахваме блокажи в меридианите“

Онлайн семинар „Лесни начини за намиране на трудните решения“

Онлайн семинар „Енергийни техники за психическа устойчивост“

 Уебинар „Ти си Лекарството“

Партньорска Програма

Лични консултации по скайп и имейл

Програма за лична трансформация „Моята сила“ в пет стъпки

Онлайн курс в два модула „Енергийни техники за освобождаване от страхове“

„Техники за енергийно балансиране чрез системата от меридиани“- видео курс

„Меридианна терапия- система за самопомощ“- онлайн курс в шест степени

„Енергийната система в нас- извор на здраве“- безплатен уебинар

Още онлайн семинари

Безплатни уебинари

Статии

Промо пакети с големи отстъпки

Онлайн курс по су джок

Вега-тест

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента- започва винагина Новолуние

 


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!