По пълнолуние – детоксикация на Подсъзнанието и тялото

  • 0
подсъзнание детокс

По пълнолуние – детоксикация на Подсъзнанието и тялото

Tags : 

Три вълшебни дни, в които може да направите изключително много за своето здраве и благополучие!


Детоксикацията по пълнолуние е особено подходяща за жените, тъй като Луната е свързана с женската, или Инската енергия. Тази енергия управлява плътните органи в тялото, като бъбреци, черен дроб, сърце, както и твърдите структури- кости, зъби, но под неин контрол е и отделителната ни система. Именно този ефект се отчита при детоксикацията, когато с напълването на луната, като мощна вълна се изхвърлят непотребни вещества, токсини, тялото се пречиства, системите се рестартират и човек чувства нов прилив на сили, енергия и жизненост.


Дори само тези ефекти да са налице, пак си струва човек да се изчиства периодично по един прост и здравословен начин, какъвто ще опиша по-надолу.


Това, което, обаче също се случва по Пълнолуние, и за което малко хора си дават сметка е, че Луната, освен с приливите и отливите на Планетата и с женската енергия, е свързана и с една друга изумителна част от нас – тайнственото Подсъзнание. От древни времена хората знаят, че по време на пълнолуние се случва понякога странни неща с психиката и емоциите ни.


Сега можем спокойно да съберем едно и едно и да получим една уникална възможност  в трите дни до Пълнолуние да детоксикираме и тялото, и Подсъзнанието.

В книгата на д-р Атанас Михайлов „Здравословно отслабване” можем да намерим описан следния начин за детоксикация, която започва два дни преди пълнолуние, трае общо три дни, а на четвъртия се захранваме.


 

  ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ НАТАТЪК ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНО!

www.poznanieto.net (3)

Сутрин на гладно се изпива 1 равна супена лъжица английска сол, разтворена в 50 мл вода. Тя изтегля токсините към червата. Половин час по-късно започва пиенето на сок, който се приготвя от 2-3 лимона, 4-5 грейпфрута и толкова портокали, че да получите около 2 литра сок. Разрежда се с литър, литър и половина минерална вода. Пие се на порции през деня. Ако много огладнеем, може да хапнем плод, или една лъжичка ябълков пектин. Той се разбърква с половин чаена лъжичка мед, предварително разтворена в малко вода,  добавя се още 100 г вода и се разбива с миксер до получаване на гъсто желе. Пектинът набъбва в червата, създава чувство на ситост и подпомага изчистването.

При силно чувство на глад допустимо е 1 л мед с лимонов сок и вода.


Органичните киселини в плодовете подкрепят очистването, плодовата захар влияе благотворно на черния дроб, предпазва от хипогликемия и се отразява добре на тонуса.


Но как да свържем тези  физически очистващи ни мероприятия с възможността да освободим Подсъзнанието си от ненужни програми и остарели филтри, през които то ни кара да възприемаме реалността и така всъщност спомага обстоятелствата и проблемните случки в живота ни да се повтарят постоянно?


На първо място, нужно е да осъзнаем, че Подсъзнанието, също като тялото притежава регулаторен механизъм, чрез който синхронизира в една вътрешна мрежа всички наши убеждения и вярвания със случките и обстоятелствата в нашия живот. Можем да започнем, като просто го програмираме за изхвърли старите „файлове” и да ги замести с осъвременена нова версия, съобразена с настоящите ни намерения и желания.

Ето как може да направим това!

Всеки път, когато приемате сока за детоксикацията, задръжте чашата между дланите си минута-две и кажете мислено или на глас: „Свързвам се с енергията на водата и нека тя отмие, заедно с телесните токсини, всички ограничаващи убеждения в моето Подсъзнание !”

Друга разновидност на тази техника е да помислите за травмираща ситуация или образ от вашия живот и да помолите водата да я изчисти заедно с телесните токсини. Правете това почистване на Подсъзнанието всеки път, когато пиете от сока през трите дни на детоксикацията.


Направете тези детоксикации, ако не ви очаква голяма физическо или психическо усилие, за да можете да сте по-спокойни.

Ефектите от тях ще бъдат много.

На първо място, ще загубите излишни килограми със сигурност.

На второ място, ще освободите за три дни от тежките им задължения черния дроб, бъбреците ,стомаха и червата и по този начин ще им дадете един заслужен отдих за възстановяване и рестартиране на всички системи, свързани с тях.

На трето място, ще пообщувате малко с Подсъзнанието и ако не друго, поне ще му подскажете от  кои остарели програми искате да се освободите, а то ще намери начин да направи това и да осигури място на нови такива, свързани с благополучие, здраве и любов.


Знайте, че всеки път, когато работите с Подсъзнанието си, една част то вас, наречена Вътрешно дете, подскача и пляска с ръце от радост, тъй като знае, че може да бъде освободена завинаги от травмите на миналото.


 Темата за Вътрешното дете е голяма, важна и дори основополагаща, ако искаме да поемем контрол над собствения си живот. Затова, подробно и с много практически техники и индивидуални препоръки, тя ще бъде представена на семинара в Созопол от 30 юни до 6 юли „Излекувай Вътрешното си дете, практики за работа с Подсъзнанието.“


Подробностите са тук, ако желаете да се включите, навреме запазете своето място, като пишете на имейла, или позвъните.


 Съчетаваме едно уникално обучение с почивка на морския бряг! Всички, които желаят да се включат, могат да го направят ТУК


 

Силата на хармоничнотоСъзнание


Онези от вас, които решат да направят детоксикацията при предстоящото Пълнолуние, ще имат полза да научат как след нея да направят захранването на четвъртия ден. Това е изключително важен момент, с който е добре да се съобразим. Ако желаете да получите подробни указания за него,(напълно безплатно), както и за други начини за детоксикация, освен този със сокове, моля, запишете се във формата по-долу.

Ние не предоставяме получените чрез тази форма имейла на трети лица, може просто да ви изпращаме и друга полезна информация от нашия сайт, а ако не желаете това, винаги можете да се отпишете впоследствие.


В статията са използвани материали от книгата на д-р Атанас Михайлов „Здравословно отслабване”


   

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ И ПЪТУВАЩИТЕ СЕМИНАРИ НА ПОЗНАНИЕТО

Силата на хармоничнотоСъзнание


 

 ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА КАБИНЕТА ЗА ХОЛИСТИЧНО КОНСУЛТИРАНЕ!

 

Кабинет за холистично консултиране

 


 

  Разгледайте най-новата ЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ НА ПОЗНАНИЕТО- ПРОМО ПАКЕТ „ОСВОБОДИ СЕ ОТ СТРАХА“

промо пакет


ЗАПИШЕТЕ СЕ И ЗА ПРОГРАМАТА ЗА ЛИЧНА ТРАНСФОРМАЦИЯ В ПЕТ СТЪПКИ „МОЯТА СИЛА“! %d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%81%d1%84%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-2

Тази програма е за хора, осъзнали своята отговорност за всичко, което имат или нямат в живота си. Хора, преминали през не малко изпитания, някои от които доста болезнени, но почувствали вече, че някак си, колкото и това да им се струва странно, сякаш с мислите, думите и емоционалните модели, които носят в себе си, могат да сътворяват преживяванията, които искат.

 


 

ВИЖТЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ!

Меридианна терапия%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d0%ba%d1%83%d1%80%d1%81-%d0%bf%d0%be%d1%86%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b0%d0%bf%d0%b8%d1%8f


              ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ Родовата енергияприсъда или благословия (2)Силата на кристалитеда хармонизират   Харесайте страницата ни във Фейсбук

 Присъединете се и към нашите групи :

 

Arbanasi Dream

 

Всеки ден сътворявай живота си!

Споделете статията чрез бутончето, за да се възползват повече хора! бутони за социални мрежи

Вижте още:

„Излекувай Вътрешното си дете- практики за работа с Подсъзнанието“, Созопол, 30 юни-6 юли

Пътуващ семинар в Малта, 5-9 септември

Силата на вътрешния фокус, или защо работата с целите не е проста работа- уебинар

ЛИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ ПО СКАЙП И ИМЕЙЛ

Eнергийни техники за освобождаване от страхове – видео курс в два модула

ХАРМОНИЗИРАЙ ЖИВОТА СИ СЪС СИЛАТА НА ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА НА

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР „КАК ДА ИСКАТЕ, ЗА ДА ВИ СЕ ДАДЕ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС В ШЕСТ МОДУЛА „МЕРИДИАННА ТЕРАПИЯ- СИСТЕМА ЗА САМОПОМОЩ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС В ДВА МОДУЛА „РОДОВАТА ЕНЕРГИЯ- ПРИСЪДА ИЛИ БЛАГОСЛОВИЯ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС ПО ЦВЕТОТЕРАПИЯ

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС “ ТЕХНИКИ ЗА ЕНЕРГИЙНО БАЛАНСИРАНЕ ЧРЕЗ СИСТЕМАТА ОТ МЕРИДИАНИ“

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента- започва на Новолуние

 

Безплатен уебинар „Обичай своите страхове… и ги дръж надалеч

 

Eнергийни техники за освобождаване от страхове – видео курс в два модула

 

Програма за лична трансформация „МОЯТА СИЛА“ в 5 стъпки (първа стъпка – БЕЗПЛАТНА)

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

FACEBOOK(1)ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)

 


  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(2)


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!